Personligt

Inspirerande



Tittade runt lite på Sköna Hems hemsida och fann dessa fina bilder på en lägenhet i stockholm. Så fin blandning av gammalt och nytt, lantligt och modernt. jag älskar kristallkronan i vardagsrummet och de häliga möblerna.

Vitt – och mysigt! Howardsoffa och ­fåtölj, Jio möbler. Kristallkronan är en bröllopspresent. ­Bruna linnekuddar, Åhléns. Den vita puffen, från Ikea, döljer praktisk för­varing. Tavlorna över soffan, från Motiv Stockholm
Eelegant och mysigt!
Howardsoffa och ­fåtölj, sådana som jag drömmer om att ha i min ägo så småningom....


De två stolarna som Caroline har målat och klätt om kommer från hennes föräldrahem. Soffbord från Slettvoll, och under den en måttbeställd matta från Posh living.

My god, jag vill flytta in direkt!


Byrån är ärvd, ­spegeln köpt i antik­affär. Vas och blommor från Nyfiken grön. Ljusstakarna kommer från ­Hagstedt & Wess­lau, den antika kvinno­statyetten 
är ett ­arvegods.Kakelugnen i köket används flitigt. Ovanpå står ärvda silverföremål. ­Matporslinet från Mateus ­ligger på tenn­underlägg, som liksom glasen kommer från Munka. Vita ­löpare och servetter från Himla.

Sängkappan och gaveln kommer från ­Zandvoort, lakanen från Gant. Mattan är från Ikea, liksom ramarna kring bilderna på barnen. De två Gripsholmsfåtöljerna köptes på Solgården, nattduksbord från Hans Mikaels och ­sänglampa från ­Oscar & Clothilde.

Sidobord som består av tre småbord, är liksom lampan ovanpå från Zandvoort. Silverskrin från Flamant. Buddha­huvudena köptes som reseminne.Hallen är målad i en gråbeige färg från Flamant som matchas med ­mattor från Åhléns. ­Litet avlastningsbord från Newport.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0