Personligt

Familjesemester på Västkusten

Förra veckan innebar familjesemester med husbilen på västkusten.
Vi prickade in sommarens kanske finaste vecka då vi färdades
Halmstad - Tylösand - Skrea Strand Falkenberg - Apelviken Varberg - Göteborg
 
Underbart härligt att åka husbil då vädret är på topp. Man kan stanna i stort sett var man vill, sova en natt och sedan vidare till nästa ställe. Man klarar sig utan både el och vatten då allt finns i bilen så det är verkligen gjort för att vara spontan och styra dit man just för tillfället vill. Mellan Halmstad och Tylösand sov vi i en liten vik vid namn Grötvik bara 10 m från havet. Semester då det är som bäst då man somnar till ljudet av vågorna utanför.
I Tylösand mötte vi upp några kompisar, solade, badade och drack lite gott på afterbeachen framåt eftermiddagen. Dagen efter drog vi vidare mot Falkenberg och Skrea strand, men mellanlandade en liten stund på ett italienskt glasscafé utanför Halmstad som serverade smarrig hemmagjord glass! På Skrea hade vi sådan tur att en vän till oss spelade veteran SM i beachvolley precis samma dagar som vi var där så då hejade vi såklart på honom . I strålande sol, sittandes i en brassestol på stranden, utsikt över havet och grabbar som spelar beachvolley, jag man kunde haft det värre om jag säger så;)
 
På tur sedan stod en tripp till Apelviken utanför Varberg där vi också hade sådant flyt att Veronica Maggio hade konsert samma kväll som vi kom dit. Halva Varberg satt utanför konsertområdet, i sanddynerna och grillade, drack rosé och lyssnade på härlig musik. Ja så var ännu en kväll helt underbar!
 
Framåt helgen styrde vi bilen mot Göteborg där vi mötte upp vänner från Stockholm och drack lite drinkar på fredagskvällen. På lörden väntade konsert med Bruce Springsteen, och ja det förtjänar ett alldeles eget inlägg, för det var verkligen en fantastisk kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilka härliga bilder! Roligt att vi kunde få till några sommardagar tillsammans hela familjen! Kramar till er alla! Mamma o pappa

2012-08-02 @ 20:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0