Grönska på vår balkong

Så härligt med färg på balkongen!

All black


När mannen är borta...

Nu när jag är gräsänka igen så serveras det riktig tjejig mat såklart. Ni vet sådan där mat som grabbar inet tycker är middag utan mer mellanmål... Ikväll blir det handskalade räkor, en stor favorit!

Målat lite

Målat om ramen till tavlan som vi har i hallen. Den var i ek innan men jag trivdes inte riktigt med det så nu blev den vit. På bilden är jag och min storasyster när vi är småttingar.

Lördagens

Igår kväll var jag och C på en väldigt populär tapas restaurang här i stan. Maten är så fantastiskt god så man äter tills man tror att man skall spricka. Vi testade bl a friterade dadlar inlindade i bacon (min favorit) fylld paprika med färskost, kryddiga spanska korvar friterad potatis i bravasås Moriska fläskfiléspett med Mojo Rojo Örtstekta kycklingspett med Piquillo crème Riktigt riktigt gott!

Sällskap

Nya lamporna i sovrummet är så fina tycker jag. I natt slipper jag sova ensam i vår stora säng. Så härligt att Carl kommer vara hemma ända tills på måndag. Jag njuter!

Jordgubbar!

Löpte med mig en liter jordgubbar på stan idag. Det blir mitt snacks ikväll, somrigt och så underbart gott :)

Renbäddat och nya lampskärmar i sovrummet

Så härligt när man bäddar med rena lakan. Vardagslyx på något sätt. Har införskaffat lite nya lampskärmar i vårt sovrum också. De heter ekås och kommer självklart från ikea, vad annars?!

Sommarväder och uteservering häng

Ledig idag och solen har visat sig flera timmar. Så härligt! Min fina vän Karolina är just nu hemma från jobbet i väntan på att sin lilla bebis skall komma till världen så hon höll mig sällskap i flera timmar. Blev salladsbuffé på en uteservering i solen och smarrig glass till efterrätt. Kvällen spenderas hemma med lilla Smillisen. Vi har städat runt lite här hemma och lagat hemgjorda hamburgare, (ja kanske smilla inte hjälpte till så mycket men hon bjöd på lite sällskap i allafall;)). Nu tänkte jag ta en kvällsprommis, för nu är det sommar!

NIKE+

Har skaffat mig en ny liten "baby" då Carl inte är hemma i veckorna. En iphone med allt vad det innebär men framförallt så har jag skaffat mig en Nike+ sensor som skall göra mig till ett träningsfreak;) Det är hur coolt som helst.

Dagens nu för tiden ;)

I dessa dagar blir dagens inte roligare än såhär då jag springer på morgonen till jobbet och promenerar hem. Träningskläder från topp till tå med andra ord;)

Efter regn kommer...hemma mys

Regnet öste ner då jag gick hem från jobbet idag. Blev helt genomsur men det var bara att traska på. Kunde ju ha sprungit för att korta ner tiden men det fanns ingen ork då jag gjorde det imorse på väg till jobbet. Så väl hemma blev det tända ljus, en filt och en stor kopp té för att få upp värmen. Kvällen blir jag här hemma då det inte har blivit mycket till lugn och ro de senaste dagarna. Så en kväll med hemma mys står på schemat! De är härligt de!

Eftermiddagen

Slutade tidigt idag så det blev en stund i solen på balkongen när jag kom hem. Riktigt härligt att kunna sitta i solen och samtidgt få saker gjort;) Sommar sommar sommar!

Tillskott i träningsgaderoben

Har unnat mig en ny träningjacka. En vit snygging med rosa detaljer från Peak Performance. Gore tex material så jag klarar alla väder och vind;) Inget kan stoppa mig nu!

Fyller på med energi


Kolmården baby!

Nu sitter vi i bilen på väg till Kolmårdens djurpark. Carls systerson Wille 2,5 år är minst sagt exalterad;) hoppas på bra väder för här blir det en heldag med alla djuren!

Kolmården baby!

Nu sitter vi i bilen på väg till Kolmårdens djurpark. Carls systerson Wille 2,5 år är minst sagt exalterad;) hoppas på bra väder för här blir det en heldag med alla djuren!

Smillas favoritplats



Lilla smillisen fullkomligt älskar att ligga på balkongen i det sköna sommarvädret.

Torsdag



Acne hex jeans

vit blus zara

svart kavaj Gestuz

pumps med rosetter scorett

Längtar!



Ikväll är längtan stor efter mitt hjärta. Tänker på dig fruktansvärt mycket idag.

Längtar efter dig!

Off to work


Blir en dagens från i fredags då tid inte finns för fotande idag;)

Sovmorgon idag då jag inte börjar jobba förrän på förmiddagen. Härligt! Har fått mycket gjort hittills denna dag så nu kan jag med gott samvete bege mig till Ikea.

Har ett "litet" projekt på G här hemma som jag tänkte ta tag i ikväll. Det spritter i mina inredningstokiga fingrar för att få till det sådär precis som man vill.

Hej på er!

I´m back baby!


Lördagskvällens outfit. Strålande sol så barbent kanske skulle vatt på sin plats men världen är inte redo för min vita spiror ännu;)

Ja inte har det blivit mycket till bloggande de senaste dagarna. Men livet stannar ju inte för det utan går desto bättre kanske. De senaste dagarna har varit helt underbara, varit i sthlm hos C och njutit av varje minut tillsammans!

Nu blir det några dagar ifrån varandra igen men det skall nog gå det också. Har ett fullspäckade schema känns det som så jag skall nog kunna hålla mig sysselsatt.

Nu skall resväskan packas upp och sedan måste jag se till att lära mig min nya mobil (!), en riktig liten vit goding som jag mer än gärna vill bekanta mig med...

På återseende!


Bland det finaste jag vet just nu!





Min nya väska är bland det finaste jag vet just nu.

Är helt förälskad. Känner att den fungerar som en rätt bra tröst sådana här dagar då längtan efter min C är lite FÖR stor.

Mulberry ♥


Bland det finaste jag vet just nu!






Min nya väska är bland det finaste jag vet just nu.
 I påsen från Mulberry gömde sig en alldeles underbar mörkbrun Bayswater:)

Är helt förälskad.

Känner att den fungerar som en rätt bra tröst sådana här dagar då längtan efter min C är lite FÖR stor.

Mulberry ♥


En present till....MIG själv. För att jag är jag!




Äntligen har jag fått min.... från Mulberry.

Den införskaffades för några veckor sedan i Mulberrys butik i London men har stått hemma hos storasyster sedan dess.

Men nu så är den ÄNTLIGEN hos mig. Blir premiärtur imorgon tror jag bestämt!

Innehållet visar jag när jag kommer hemåt Linköping ikväll.

Kan ni gissa;)

Nu skall snart en rätt trött och sliten (efter gårdagskvällens bravader) Rebecka styra bilen på Linköping igen. Lång och extremt tråkig väg. tiden går alldeles för fort när man är här nere. man vill träffa så många men hinner så lite.

Men den 1o:e juni kommer vi neråt igen, då med C som sällskap:)


Kvällens


Blir ny klänning ikväll från HM, svart kavaj Gestuz och pumps med nitar från Din sko.



är nere hos storasyster nu i Ronneby. Skall på klassåterträff ikväll, 10 år sedan man slutade 9:an. Tiden går fort när man har roligt;)

Snart kommer några gamla tjejkompisar hit på lite fördinkar så skall vi bege oss ner till brunnsparken lite senare.

Ser fram emot en härlig kväll med alla gamla klasskamrater!

Se you


Today I look like this



acne hex pure jeans
Gestuz kavaj
vit tröja HM
klocka Gant

Dagens som gick sådär helt enkelt!


Köpte två fina ljusrosa siden kuddar idag efter jobbet. Bara för att pigga upp mig själv och avsluta denna dagen på ett bättre sätt än den startade...

Försov mig imorse! För första gången på 4,5 år...
vet inte om jag kanske är lite i obalans nu när C inte är hemma. Iallafall så blev hela dagen lite upp coh nervänd. Men ibland har man sådana dagar och det måste man ha. Så man kan uppskatta de bättre ännu ännu mer;)

Nu blir det snart läggdags efter lite té i soffan.

Hej på er!

Rock you baby!



Nja rock är väl kanske å ta i. En liten svart skinnjacka så känner jag mig rockig, tänk så lite man kan behöva.


Det där andra hemmet...



Var ju i storstan i helgen och hjälpte C att flytta in i sin lilla etta som han hyr möblerad.
Det var en liten mysig gammal lägenhet med högt i tak, vitmålade väggar och fönster åt två håll. Detta blir älsklingens hem i veckorna så jag hoppas verkligen att han skall trivas (fast inte för mycket...)

Vi två tjejer (jag och lilla smillisen) här hemma saknar honom så!

Helgens dagens


På utbildning i Karlstad



Veckan som gått har varit lite körig och händelserik så det har tyvärr inte funnits någon tid till bloggen.

Bland annat så har jag hunnit med två dagars utbildning i Karlstad med aspirantgruppen.

Riktigt roligt har vi haft men framförallt så har man lärt sig mycket. Och ännu en gång blivit medveten om hur lite man egentligen kan...haha.

Helgen har spenderats i sthlm... återkommer om detta;)


RSS 2.0