Finaste julkatten

Vår lille chili är så otroligt snäll av sig. Han går med på i princip allt. Till och med att man klär på honom lite konstiga outfits ibland. men se så gullig han blev.


Julinspirerad hos oss



Nu har jag och älsklingen röjt runt här i lägenheten hela dagen och pyntat och städat i varenda vrå. Känns så bra nu, det är så mysigt och fint här hemma och jag har precis avklarat ett spinning intensiv pass (veckans absolut bästa pass) så jag är mer än nöjd just nu.

Snart blir det söndagsfilm i form av wallander. Det känns som ett riktigt bra sätt att avsluta denna härliga helg på.

♥ Rebecka




1.a advent




Tänk vad tiden går fort. Känns som att hösten precis startade och nu är det bara 4 veckor kvar till jul. En underbar tid börjar idag, en tid med massor av ljus (adventljussstakar, stjärnor, slingor, stearinljus, doftljus, osv.) och mysiga stunder tillsammans med de man tycker om. Vi har en fantastiskt härlig helg, tillsammans, carl och jag, min favorit person på denna jord, min älskade.
 
Idag väntar det självklart adventspyssel, nu skall hemmet få sig ett riktigt upplyft. Här skall dammsugas, torkas golv, plocka undan allt som inte skall vara framme, hänga stjärnor i fönstren, adventljusstaen på plats, tvättas, dammas, chilis skall kammas och göras fin, osv, osv.

Glad första advent på er alla!

♥ Rebecka

Så slappt

Idag kör vi en ritig slappardag i soffan. Precis tittat på oceans thirteen och ätiti låååång frukost tillsammans. Det är härligt när man inte har några måsten en lördag som denna. Vädret är verkligen inte det bästa så planen är att vara inomhus idag, skall baka saffransmuffins som köra Anna www.starwoman.blogg.se tipsat om. Måste bara  ge mig ut på en promenad till affären först och inhandla lite ingredienser. Hoppas ni med har en riktigt slapp och härlig lördag.

♥ Rebecka

Pizza, smågodis, och idol = fredagsmys

Idag kör vi en ordentlig svensk  fredagsmys. kan tänka mig att ca 90 % av sveriges befolkning har någon form av fredagsmys ikväll. Det r liksom så det skall vara, fre är lugn så man kan ladda batterierna lite inför en förhoppningsvis unnehållsrik lördag men lit emer fart.

Ikväll blir det hemlagad pizza med färska tomater, champinjoner, pesto, banan och kalkon. En favorit i repris helt enkelt.

Efter en rikigt hektisk dag på jobbet längtar jag efter att sjunka ner i stora soffan snart och bara vara.

Hoppas ni myser på ert håll.

♥ Rebecka

Lussebullar




I vårt tjejgäng så har vi en riktig liten "bakerska" eller vad man nu säger. Hon är så duktig på att baka nästan allt, tårta, bullar, småkakor. För ett tag sen bakade hon biskvier till oss, som är en stor favorit hos mig, och orkade med att göra om smörkrämen hela 3 gånger för att det skulle bli perfekt. Hyser stor beundran för den damen, underbara Caroline.

Idag har hon varit ledig så då har hon självklart bakad lite. Så jag och karolina skall nu hem till henne och äta nybakade lussebullar, dricka té och småprata lite. Riktigt härligt sätt att spendera en torsdagskväll på.

Mannen här i huset skall ut och göra stan osäker med några killkompisar.

ha en härlig kväll allihopa

♥ Rebecka


Arbete

Nu mår jag toppen. Är glad, förväntansfull och sådär hräligt lycklig. Hade ett mycket bra samtal med min chef idag om min utveckling och arbetsitutation den närmsta tiden. Kände mig väldigt nöjd efteråt, var väldigt rak och tydlig med vad jag står, vad jag vill få ut av mitt arbete samt vilken inrikting jag vill att min tjänst skall ha. Det hjälper vekligen att var riktigt ärlig och stå upp för sig själv i en sådan sitution.

Jag är stolt över mig själv, mitt arbete och på det sätt jag bidrar till verksamheten.

"Gå din egen väg, låt ingen styra dig in på en annan väg"

♥ Rebecka


ABBA is the shit

Träningen idag var kanon. spriining med superduper duktiga ledaren christel, en riktig krutkvinna på sisådär 45-50 år som verkligen kör skiten ur en. Hon är så bra musik också, mycket abba.

Så idag så satt jag och sjöng högt stora delar av passet, bara för att det var så otroligt härligt.

Nu mår jag som en prins, eller ja, prinsessa då.

Greys snart, tyvärr utan mina girls ikväll. Buuhuu inte lika roligt då.
♥ Rebecka


Livet stora



Idag funderar jag mycket. På de stora frågorna i livet. Hur vill jag att resten av mitt liv skall se ut? Hur uppnår jag det? Vad tycker jag egentligen är roligt, härligt och ett alldeles underbart liv?

Är så lycklig just nu, är väldigt nöjd med det mesta, förutom det faktum att jag bor en bit ifrån min kära familj, både på min och carls sida. De vill man ju umgås med mer. Tänk lilla Wille som redan har blivit 1 år, tiden går så fort, man missar så mycket när man inte är där i vardagen.

Vill ha ett enkelt liv, fullt med skratt och leenden. Ett liv där man har tid till det man vill, inte bara sådant som skall göras utan tid att göra det som faller en in just för stunden. det kan vara att ta en promenad, umgås med en vän, laga en riktigt brakmiddag, bjuda hem folk, slappa i soffan, träna, läsa en bok, sova en stund,dansa som en toka. ja allt mellan himmel och jord vill jag ha tid till. Men ibland vill man bara pyssla med sina vardagsrutiner och då skall det vara bra nog också. Man skall leva så som man vill, ingen annan vet vad som passar mig bäst, vad jag vill, ingen annan förutom jag själv.

Det tåls att tänka på ibland, livet
Inte bara låta dagen gå utan att refelktera och faktiskt välja den väg man vill gå.
Inte låta livet välja vägen.

♥ Rebecka (som sagt funderar mycket idag)

Snö


Måndag

Härlig måndag idag. Det är det bästa med mitt jobb, att måndagar alltid är så härliga. Tiden går i ett rasande tempo, saker skall kollas, fixas, uppföljningar från veckan som gått skall gås igenom, man skall prata igenom helgen med så många som möjligt, osv. Ja någon måndagsångest finns det inte här inte, jag är glad, pigg, och frsik som en nödkärna, äntligen!

Har precis avverkat en god middag, blev ärtsoppa och pannkakor idag. Soppa är jag alltid sugen på när det är sådant här lite ruggigt vinterväder. Så fint det är utanför fönstren, men all vit snö som ligger som ett tunt täcke över gräsmattan, mysigt.

Resten av kvällen väntar lite smått & gott. Inget större planerat, utan mest en vanlig vardagskväll. Härligt det också!

♥ Rebecka

Så kära

....de är i "ensam mamma söker". Sitter här med etts tort leende på läpparna och är så glad för deras skull. Lite larvigt kanske, men kärlek är så härligt.

♥ Rebecka


Så kära

....de är i "ensam mamma söker". Sitter här med etts tort leende på läpparna och är så glad för deras skull. Lite larvigt kanske, men kärlek är så härligt.

♥ Rebecka


Undies

Lite nya undies fick följa med mig hem igår. Alltid lika kul att uppdatera sig lite. Allt ifrån Gina. De blir bara bättre och bättre på det området. Här i Linköping har de precis öppnad ett JÄTTE stort gina och deras underklädesavd är super bra, kanon priser också dessutom, I like.

Hjärtat uppskattar dem nog mer än jag ;)

 Lite rött för julstämning
 Mörklila är min favoritfärg just nu.
 Spets är finfint.


snart 1:a advent


Ni som inte redan har en fin adventsljusstake hemma kan jag varmt rekommendera dessa godingar från IKEA. Bra pris också, 199:-. Skall nog köpa en i vitt, eller kanske 2 st, har inte riktigt bestämt mig för var jag skall ha dem. Men vill gärna ha så mycket ljusstakar som möjligt i vårt hem ;) Det blir ju så himla mysigt ljus av dem, riktig julstämning kan man känna av nu....

"Hej mitt vinterland....." Nu snöar det lite smått här utanför :)

♥ Rebecka

Sjukling

Den här helgen blev ju inte riktigt som man tänkt sig. Gårdagen spenderades på stan med lite shopping och jätte god thaibuffé. En thaibuffé som jag några timmar senare fick se igen, tyvärr. fast då gick det på andra hållet, inte ner i magen, utan UPP :(

Sprang till toaletten ca 15 gånger under kvällen. Grabbarna skulle på hockeymatch och jag var chafför för att ingen annan var nykter. Det blev lite kämpigt kan man lugnt säga, fick stanna en gång på ditvägen och kräkas vid vägkanten samt 2 gånger på vägen hem! Vilken cirkus.

Idag håller mitt huvud på att sprängas och magen är tommaste tom. Har lyckats dricka lite Proviva fruktdryck, vattenmelon/tranbär. Den är himmelskt god, även för en sjukling som jag.



Äntligen hemma

Så skönt att stiga innanför dörren hemma idag. Haft en tuff dag som började redan vid 05.05 i morse. Morgon och förmiddag gick i ett rasande tempo, fick mycket gjort, men sen så satte det käppar i hjulen. Ett ärende som inte riktigt har gått som det ska tog upp halva min arbetsdag, så kunde inte sluta förrän halv fem :(

Sen bärde det av till affären för att inhandla middagsmat då pappa, lillebror och farmor kommer på besök till oss denna helgen. Mamma stannar hemma denna helgen då hon har en fullspäckad agenda den närmsta tiden.

Till middag ikväll blir det hemmagjord pizza med kalkon, färska champinjoner och tomater, banan och så lite ost. Mumma :)

Ont ni ryggen igen ikväll också, fasen också, skall försöka vila och ladda batterierna så mycket som det går denna helgen,  Men samtidigt underhålla gästerna och framförallt njuta av det härliga sällskapet.

ha en underbar fredag, snart idol, fredagsmys

♥ Rebecka

Dålig bloggerska

idag har jag väl inte varit en speciellt duktig bloggerska. Dagen har bara sprungit iväg, jobb, middag med tjejerna, greys, lite vila och så ett försöka till att hinna prata lite med älsklingen. Saknat honom hela dagen...

Skall faktiskt lägga ner datorn  nu ägna honom lite uppmärksamhet.

God natt vänner

♥ Rebecka

God nattis




Nu måste jag krypa ner i sängen. Har varit uppe sen 5 i morse och skall upp lika tidigt imorgon, phuu lite jobbigt är det allt. Men kan bara skylla på mig själv, väljer det själv, då jag känner att jag har mycket att göra och jag är som effektivast på morgonen.

Imorgon är det grey´s kväll hemma hos Lousie, längtar redan. Mysigt att ha en stående tid som vi alla tjejer kan träffas och ha det FAB tillsammans. Mina vänner är det som sätter guldkant på vardagen, de är underbara.

Längtar dock mycket efter "tjejerna" hemifrån som kan inte kan träffa så ofta, miss you guys!

♥ Rebecka

Kärlek

Nu gör det ont i mitt hjärta. Läste precis på min kusins blogg att han och hans madeleine har gått skilda vägar.
Det gör ont. Att veta att kärleken mellan två kan ta slut, eller möta stora hinder på vägen, hinder som är så stora att man inte klarar att ta sig över dem tillsammans.

Tänker på den tomhet han måste känna,en tomhet som ingen annan kan fylla, och egntligen inte heller förstå. Vill vara hos honom, hålla han i handen, krama om honom länge och viska snälla saker i hans öra,

Men vad skulle det hjälpa, han har förlorat sin andra hälft. Kan inte tänka mig något värre, mer smärtsamt. Vad skulle jag vara utan min carl, det vill jag inte ens tänka på. Det alternativet finns inte i min värld. mitt liv är med honom, min kärlek, min enda.

Tänker på dig Jimmisen

all kärlek till dig

♥ Rebecka


Visning

Eftersom jag varit lite tyst de senaste dagarna tänkte jag bjuda på en massa bilder från vårt vardagsrum, sista delen i min lilla visning alltså.

Håll tillgodo

 Vi har världens mysigaste soffa. Ekeskog, en sån soffa som man kan krypa upp i, där det finns plats för många, mjuk och mysig.

 Lite suddig bild men såhär har vi det.

 

 Listerna skall "snart" sättas upp i taket. skall bara....

 Älskar vårt skrivbord. det är så rejält

 Soffbordet, skrivbordet och tvbänken är alla ifrån samma serie. LIatorp, gillar den lite gammaldags, country stilen.



Hoppas ni gillar vad ni såg. Nu blir det sängen för mig. tröttis efter en måndag. fortfarande trött efter helgens bravader....

♥ Rebecka

Tillsammans är vi starka!

Idag när jag kom till jobbet var det fullständigt kaos. Det kommer normalt 4 st lastbilar med varor till oss varje morgon men idag hade det blivit något fel i systemen så det hade gått iväg ca 30% mer ordrar än normalt. Så då körde vi kaftsamling för fulla muggar, dvs alla som är på plats i varuhuset, gammal som ung, oberoende vilken roll/befattning man har. Alla, verkligen alla på bygget går ut och kör varupåfyllnad. Det är så coolt att va med om, vi är ett sånt team tillsammans, alla drar sitt strå till stacken och vara kör.

"Tillsammans är vi nämligen starka"

Det är IKEA det
Vilken lyckans ost jag är som får uppleva denna speciella värld.


Chilis favorit



Så här spenderar min lilla chili större delen av sina dagar. Ligger och spanar på alla som går förbi utanför. helt klart hans favoritplats i hemmet.

♥ Rebecka

Tyst

har varit väldigt tyst i bloggen nu några dagar. har verkligen haft fullt upp. Jobb hela helgen, personalfest, bortbjudning, träning, osv. Men gud så roligt jag haft. Festen igår var verkligen över all förväntan, hade så skoj. Vi var ca 150 pers, så nästan hälften av alla på jobbet var där, stora som små, gammal som ung. Men sjukt hur fort tiden kan gå en sådan kväll, den liksom bara sprang iväg. Pratade massor, dansade som en galning och fick i mig en och annan drink. Var hemma lite efter två så arbetsdagen idag var lite seg. Så om någon av er var på IKEA Linköping idag så vet ni nu varför personalen ibland tog lite små steg fram, inte alls samma tempo som vanligt.

Nu tittar vi på gossip girl och mumsar chips.... gott att va lite bakis, sugen på allt ätbart

♥ Rebecka


Shopping

 Grym kjol från hm

Vilka godbitar jag hittade på dagens shoppingtur. Så härligt med sådana dagar då man hittar precis det man letar efter och så en och annan extra grej. Man kan inte få för många klänningar....

 Favoriten. Klänningen är lite kort så det gäller tänka på hur man sitter i den, osv. Men gud så snygg. En riktigt Becka klänning som syrran skulle ha sagt.

 Denna skall jag nog ha på vår personalfest på lördag. Rosetten är pricken över i....

 Mbju, härlig tröjklänning från gina. Skall användas mycket i höst/vinter ihop med varma tights.

 Nytt träningslinne från stadium. Perfekt nu till spinningen. Letat efter ett linne som inte sitter så tight, detta är grymt skönt.

 Snygg skjorta med 3/4 ärmar i ljusblått. Liknande en grå som jag har sen innan, love it.

 Uppdaterade mitt sminkförråd lite. Rouge och grönglittrig ögonskugga från Makeupstore samt puder maxfactor och världens bästa mascara (MasterpiceMAX från maxfactor). Mascaran är så otroligt bra, riktigt svarta ögon får man och långa fina fransar.


Nu skall jag snöra på mig gympadojorna och traska iväg till träningen, önska mig lycka till ;)

♥ Rebecka

En dagens



Idag tänkte jag bjuda på en dagens. Har ju varit ledig idag och då finns det ju lite mer tid till att fota och sådant.  Fick bli en inbakad fläta idag eftersom mitt hår behöver tvättas, men tänkte vänta tills efter träningen ikväll.
Nyss hemkommen från en riktigt nice shoppingtur, hittade mycket fint som jag snart skall visa för er.


ledig torsdag

Godförmiddag på er.
Idag är jag ledig från jobbet, hur skönt som helst att va ledig såhär en dag mitt i veckan. På agendan idag står en tur ner till stan för lite shopping inför personalfesten på lördag samt en god lunch med carl. Senare skall jag och caroline köra lite spinning, 75 min pass idag, en långkörare men gud  så härligt efteråt.

Ha en jätte skön torsdag, imorgon är det helg.... :)

♥ Rebecka

Sovrummet

Dagen började lite sisådär idag, klockan ringde vid 05.30 och då lyckades jag med någor jag väldigt sällan gör, att snozza. Men istället för den knappen kom jag åt avstängningsknappen vilket resulterade i att jag vaknade ca en timme senare. Lite arg på mig själv men ingen stor sak egentligen, har flextid så jag kan styra min arbetstid lite som passar mig och verksamheten bäst.

Träningsfri dag idag, så det blev thaimat på vägen hem från jobbet som jag nu njutit av i soffan. Skall snart titta på grey´s. Onsdagar brukar annars vara vår tjejkväll då vi tittar på grey´s tillsammans, pratar, och har det trevligt, men det gick inte riktigt att få ihop denna veckan.

Nu till del 3, sovrummet, visningen av vårt hem.



Här inne har vi valt en fondtapet bakom sängen för att få lite karaktär på rummet.

 Till höger om sängen har vi en 4 m lång garderobsvägg med massa smart förvaring. När vi köpte lägenheten så var vi tvungna att riva en betongvägg som gick längs denna väggen. (tack pappa och min kära släkt som fixade det åt oss)

 Är egentligen inte så förtjust i att ha en tv i sovrummet men så är det väldigt praktiskt att kunna ha två tv då vi inte alltid vill titta på samma program.

 Här utanför har vi en balkong. Riktigt härligt på sommaren då man kan öppna dörren och ligga kvar i sängen med solen i ansiktet.

Så nu har ni fått se lite till. Fortsättning följer...


Tårta

Glömde berätta att caroline är lite av en hoppy konditor så jag tror att det komme rtat bjudas på smaskig tårta ikväll....

Mummsfillibabba



Full fart

idag är det fullt fart på mig. Haft en effektiv dag på jobbet där jag byggt om en del, sedan vidare till ett grymt spinningpass, jag körde verkligen järnet, så stolt. Nu precis har jag fått lite kvällsmat i magen och skall snart iväg igen för att fira carolines födelsedag.

Jag och Lousie ringde till henne i morse från jobbet (caroline jobbar med på IKEA men började senare idag) och sjöng en otroligt fin version av "Ja må hon leva...."

Min kära lillebror fyller också år idag, men tyvärr är ju han ca 35 mil härifrån så jag kan inte fira honom idag. Men skickar stora kramar åt hans håll och hoppas att han haft en härlig dag.

Eftersom jag måste skynda mig lite nu så hinner jag tyvärr inte visa mer av vårt hem idag. Men det kommer en fortsättning imorgon istället, del 3, sovrummet.

Ha en trevlig kväll

♥ Rebecka

Fruktsallad & té



Kör en favorit i repris ikväll igen. det är ju så fantastiskt gott med fruktsallad, toppad med lite keso.

Mumsfillibabba

Vårt hem köket





Nu tänkte jag fortsätta visningen av vårt hem, del 2, köket.

 Vårt kök är från IKEA. Luckan heter ädel och är vit/cremefärgad med takta handtag. Över skåpen har vi byggt in spotar ungefär på samma sätt som över garderoberna i hallen. Blir ett väldigt snyggt ljus från dem.

 De flesta vitvarorna är integrerade så att de ej syns. Det enda man ser är micon samt ugnen. Tycker att det är snyggast då man "gömmer" sakerna och köket får en helt annan helhet, ett lugnare intryck.

  Bord bjursta och stolar henriksdal från IKEA. Bordet är jag jätte nöjd med då det går att förlänga så att det blir 2,20 m, vilket gör att man kan sitta iallafall 8 st vid det.

 
 gardinen har mamma sytt till mig. hade långa gardiner i detta fönstret först men insåg att det stänger ute så mycket ljus. Nu är det mycket bättre, köket blir ljust och härligt.

 Kaklet är jag med super nöjd med,a lltid skoj när man har gjort saker själv. Det tog mig och mannen en kväll sådär att kakla allt. Vädligt roligt var det också.


Så nu har ni fått en liten inblick i hur min stil är. Mycket från IKEA, men det finns ju så mycket fint där. När man jobbar som jag gör blir man ju hela tiden påmind om dte också, och man vill göra om hemma hela tiden... Inte alltid till sambons förtjusning kan jag väl säga.

ha en fortsatt härlig måndagkväll. missa inte "Boston tea party" ikväll på kanal5. Väldigt underhållande program

Kram

♥ Rebecka

kvällsmat



Nu är jag hemkommen efter träningen och skall äta lite god fruktsallad bestående av;

2 clemetiner
1 äpple
1/2 banan
russin
solroskärnor
liten skvätt sirap

Tittar på "ensam mamma söker" och väntar på att min älskling skall komma hem. Tycker inte riktigt om att han är ute och kör med sommardäck såhär sent. han har varit nere i blekinge i helgen, men nu, snart kommer han. längtar

träning



Ombytt och klar för ett spinningpass. Nu skall caroline och jag köra gärnet.

Vårt hem

Tänkte köra en liten visning av vårt kära hem nu när jag varit så duktig och städat lite här hemma. Så vi börjar med det första rummet som man möter när man stiger innanför ytterdörren. Hallen
Vår ytterdörr med nya dörrmattan från IKEA, 59:- Vår ytterdörr med nya dörrmattan från IKEA, 59:-

 Garderoberna har vi byggt in själva. Det är pax garderober från IKEA. Insidan får ni se en annan dag för den är jag mycket stolt över. Mycket smart förvaring. Spotarna har vi byggt in i en "låda" för att få det att se naturligt ut.

 Spegel måste man ha i hallen, den används väl ca 20 gånger per dag minst ;). Från IKEA såklart.

  Byrå som innehåller mössor, vantar, halsdukar, scarfs och massa annat smått och gått som man vill ha lättillgängligt i hallen. Lampa storm från, ja visst IKEA, blombollar från Maxi och krukorna minns jag inte.


Vi kör nästa rum imorgon måndag, då blir det hemmets hjärta, KÖKET-

♥ Rebecka

Pappa

Nu är ju min kära pappa ca 35 mil härifrån så jag kan tyvärr inte fira honom så som han förtjänar. För min pappa är något alldeles extra. Han är en sådan pappa som alltid ställer upp, vad det än gäller. Under det senaste året har han till exempel

total renoverat mitt kök
Rivit en 4 m lång betongvägg i mitt sovrum
satt in ca 6 m garderob i min lägenhet
sovit i husvagn för att hans döttrar vill det
satt på 4 st nya däck på min bil
kört mig till fjällen så jag får åka skidor
tankat min bil ett 10 tal gånger
kört en husvagn till Öland så att jag och mina tjejkompisar hade något att sova i
servat min bil så den nu går som en raket
lagt golv i hela mitt hem
kört från jobbet några mil och fiskat upp min bilnyckel i min bil då jag låste in den
kramat mig
stöttat mig i allt jag väljer att göra
älskat mig

Min pappa är verkligen inte som alla andra, min pappa är en bästa.

♥ Rebecka


Gårdagen

Igår kväll hos caroline så färgade jag håret på både henne och lousie. Carro är vanligtvis blond men nu blev hon brunett och en skit snygg sådan. Det var helt otroligt vad hon passade bra i nya färgen, så fint.
I Louise hår la vi först en lite röd lätt färg och gjorde slingor, super snyggt dettta med, så kvällen vatt lyckad.
Förutom att leka frisör så lagade vi tacos och "pimplade" rödvin i bag in box, gott.

Idag väntar först en promenad nu, sen lite ärenden samt ett spinningpass ikväll. Veckans bästa pass, Intensiv kl 18.15 på kanonhuset, ledaren är helt fantastisk, man blir så taggad och kör gärnet verkligen. Ser jag fram emot.

Hoppas alla ni får en härlig söndag.

♥ Rebecka


Vänner

har precis gått igenom kommentarerna här på bloggen och hela jag fylldes av glädje när jag såg att min kära Lollo hade hittat hit. Saknar dig så mycket vännen. Lollo är en av mina allra bästa vänner men bor i Paris så vi kan inte ses så ofta.

Längtar till jul då vi kan kramas igen.



Bild: Jenny, jag och Lollo


Njutning



Efter en rätt omfattande städning av hemmet skall jag nu sjunka ner i soffan en stund tillsammans med de här damerna. Njuta av lite sex and the city avsnitt, alltid lika bra.

Senare blir det tjejkväll hos caroline, dricka vin och ha en fab kväll ihop-

I can´t wait

♥ Rebecka

Fixa dag




idag skall jag försöka på mig att fixa lite smått och gått här hemma. Rensa lite i skåpen, dammsuga, plocka undan och få till det lite fint här. Men först blir det nu god frukost. Dagens bästa måltid enligt mig :)

Ha en bra lördag!

♥ rebecka

Världens finste chili



Den här lilla ängeln hålle rmig sällskap ikväll. Vi gosar i soffan och myser.

Min lilla sötnos

Världens finste chili



Den här lilla ängeln hålle rmig sällskap ikväll. Vi gosar i soffan och myser.

Min lilla sötnos

Snyggt med textil på väggen


IKEA stockholm



Vi kör nu en lansering på jobbet av de nya IKEA stockholm produkterna i vårt sortiment. IKEA stockholm är en serie produkter med extra fin kvalitet, i material som lin, sammet, ull, silke. Jag vill egentligen köpa allt men vår lägenhet är ju redan ganska välfylld. Men har nu köpt metervaran i grått och sytt kuddar alldeles själv till vardagsrummet samt en väggbonad. Det blir kanon, gillar mönstret skarpt. kan varmt rekommenderas

pris 69 kr/m är ju inte fel det heller. IKEA is the shit ;)





Glitterklänningen



har fått flera frågor på glitterklänningen som jag visade förra helgen. Den finns hos BIKBOK för 599:-, men den fick tyvärr inte följa med mig hem. Det berodde nog mest på att jag inte kände att jag skulle använda den den närmsta tiden, men skall man på någon glammig fest så är den perfekt. En riktig partyblåsa.

♥ Rebecka

Mys



min älskade grabb är hemma i blekinge och hälsar på alla nära och kära. Jag mår inte riktigt hundra så för mig blir det denna platsen stora delar av helgen. Tända ljus, lite idol på tv, en skön filt, lite té och så min härliga soffa. Nu skall här vilas, och bara försöka ladda batterierna. Chili håller mig sällskap så att jag inte blir alltför ensam. Han är så go.

Skall blogga mycket i helgen också. Eventuellt komme rjag att byta bloggplats, men skriver självklart om det isåfall.

Kram på er, hoppas ni också har det mys i höstrusket.

♥ Rebecka

Snart helg

Idag har jag varit så duktig och är så nöjd med mitt arbete med vår fina julbutik på jobbet. Så fint blir det. Skall fota lite imrogon och lägga ut här så ni kan se mitt "mästervärk". Stolt Ikean är jag nu ;)

Annars känner jag mig inte alls kry och skall vila denna helgen och samla energi, måste bli lite piggare, lite gladare och lite mer uppåt helt enkelt. Inte bli sjuk nu, orkar inte sånt, vill njuta av härliga hösten.

Sov gott alla kära så hörs vi imorgon.

kram

♥ Rebecka

brunett



Är nyfärgad i håret och super nöjd. Är nästan "tillbaka "  till min riktiga hårfärg nu, så nära man kan komma iallafall.

Fint det blev, ellerhur.

♥ Rebecka

MÖRKRET


Mörkret sprider sig över sverige nu. Mörkt när man går till jobbet och ännu mörkare när man kommer hem. Lite seg nu. Jobbat 6-15 idag, gjorde lite ärenden efter jobbet, oc har nu landat i soffan med lite té. Borde börja med maten nu, men gud så skönt det var att vila benen lite ;)

Ikväll är det greys kväll hos karolina. hon har lovat att bjuda på fruktsallad. Gottis, Annars har det blivit kanske lite väl mycket fika på de där greys kvällarna så nu kör vi på en nyttigare variant. Huvudingrediensen är ju ändå sällskapet, och så greys förstås.

Nu kommer snart carl innanför dörren. kanske blir det en pingismatch efter middagen innan jag skall iväg. Vi har ett bord i källaren som vi börjat använda, riktigt skoj är det.

Hoppas ni har en mysig eftermiddag i detta eviga höstmörker, njut.

♥ Rebecka 

Världens finaste man


effektiv

idag har jag varit som en "duracellkanin" och fått massor gjort på jobbet. Dagen startade vid 05.10 och sen dess har dagen rusat förbi. Håller nu på med middagen, blir ärtsoppa, pannkakor och så nybakt bröd, riktigt gott skall det bli. Väntar på att mannen i huset skall stiga innanför dörren så jag kan ge honom en stor kyss, idag har jag längtat så efter honom. Han är extra go just nu. 

Kärlek sprider jag här vidare...


♥ Rebecka 

coolingar på fjällvandring


Syskon

Nu känns vår lägenhet väldigt stor och tom. Min storasyster åkte hem idag till sitt och jag saknar henne redan. Tiden flygeriväg när hon besöker oss och man vill liksom inte att det skall ta slut. Syskon är en fin grej. Tänk så mycket man kan ge varandra. Under vår uppväxt var vi nog som vilka syskon som helst, man bråkade, lekte, busade,skrattade, retades, man var syskon helt enkelt. Men någon gång när jag började gymnasiet och vatt lite mognare (min syster är 3,5 år äldre än mig) hamnade vi på något vis på samma "våglängd" och sen dess har vi inte bara varit systrar utan vänner, de bästa vänner.

Nu när vi har ca 30 mil emellan oss så tar man vara på varandra mer när man träffas, och längtar så tills nästa gång. Tänker på allt härligt som vi har upplevt tillsammans, upplever och som vi i framtiden kommer att uppleva. Allt blir så mycket större när man kan dela det med någon som förstår precis vad man känner och menar. Min syster känner mig utan och innantill, vilket ibland är skit jobbigt, men för det mesta helt underbart.

Känner mig lite extra glad i min syster just nu.

♥ Rebecka

Start

Var en runda förbi jobbet idag. Det märktes att det varit en busy helg med mycket kunder så imorgon kan jag garantera att det finns saker att ta tag i. Känns väl helt ok. Måndagar brukar vara härliga tycker jag, första delen på dagen går åt till att få lite koll över hur helgen varit, och resten utav dagen går åt till att lägga upp en planering för resten av veckan. Alltså så blir det egentligen så värst mycket gjort på en måndag för min del, förutom planering och utvärdering. Skoj det också som sagt.

Annars har dagen varit härlig, alltid trevligt när storasyster är här. Min bästa vän. Det finns inget bättre än syskon. Lyllos oss som har fler än en.Tacksam

♥ Rebecka

Höst

Om november har tänkt vara så här stålande är den nya månaden mer än välkommen! Vilken härlig dag med vacker sol och krispighet i luften.

Igår var det Alla helgona dagen och det är en allmän minnesdag över de döda och man brukar tända en massa ljus på gravarna runt om i vårt avlånga land, en vacker sed tycker jag. Då jag bor många mil ifrån min farfar och morfars gravar fick  systern och jag  tända ljus här hemma istället och minnas dem lite extra dagen till ära!

Gårdagskvällen spenderades i soffan. Vi såg först filmen "Brudens bäste man" med Dr McDreamy, så bra film, kan varmt rekommendera den. SEn blev det 2 st skräckisar på rad framåt midnatt, läskigt.

Nu skall vi starta dagen här med god frukost efter en lång sovmorgon. Senare har vi planer på en promenad i härliga höstvädret, en tur till IKEA, titta ut en dator till syrran, och så skulle jag behöva dra över lägenheten med dammsugaren.Det sistnämnda kan kanske bli bortprioriterat då det inte är lika roligt som de andra aktiviteterna ;)

Härlig söndag på er!

♥ Rebecka

Den rätta



Denna lilla svarta fick följ med hem, fast i en storlek mindre. Kunde inte ritkigt fylla ut bysten på denna, tyvärr. Bilden vatt lite konstig, syrran slängde till mig EN sko för att kolla hur det såg ut.

Fina provhytter ellerhur. Gör att man ser så mycket finare ut än i verkligheten, bra säljknep. Hoppas jag är lika fin när jag provar den hemma. Vill ha den här ´saken.

Glitter



Var bara tvungen att prova denna partyblåsa men den kändes inte så rätt väl på. Lite för mycket glitter kanske, känns inte så användbar. Men jäkligt cool.

Denna fick stanna kvar i affären, jakten på en klänning går vidare...

Kallt

Systern är här så det blir minimalt med bloggande denna helgen. Kan redovisa dagen såhär;

lång sovmorgon
god & lång frukost
Shopping
Supergod thaimat och massa annat gottis
Soffan, syrran, film...

En helt underbar dag alltså.

Hoppas ni också haft en grym lördag

♥ Rebecka

Lördag

Soligt höstväder utanför fönstret, storsystern är här på besök och nu väntar en dag på stan med massa shopping. Så härligt. ryggen börjar så smått bli bättre, knaprar lite IPREN och försöker tänka på annat. Nu är det ledig helg och här skall njutas.

Ut i fina höstvädret vettja.

♥ Rebecka

RSS 2.0