Sommarmat



Ikväll blev det gravad lax och dillstuvad potatis till middag. Smarrigt!

Värme



Riktigt varm dag idag. Uppe med tuppen idag också (börjar bli en vana) vid 05.15 ringde klockan. Jag har en tendens att blir "livrädd" när klockan ringer och jag vaknar med ett ryck, lite hjärtklappning och fattar ingenting. Bra sätt att komma igång på men kanske lite mindre kul för sällskapet;)  (just nu bara Smilla & Chili)




Lite färg har man allt fått efter lata dagar i solen.



Gillar mina nya sandaler vädligt mycket. passar mig bra att de är lite "täckta" vid tårna då min ena stortå lyser med sin frånvaro...

Solig kväll på Storan



Ikväll har jag och tjejerna suttit på Storan´s uteservering och haft dett gutt i solskenet.
God dricka i glasen, härligt väder och mina girls är ett bra sätt att börja min "gräsänke" vecka på.

Annars har jag haft en bra dag på jobbet. Mycket att ta tag i som vanligt då man haft några dagars ledighet. Undrar hur man känner efter sin riktiga semester på fyra veckor om det känns såhär nu. Men det brukar ju gå och jag tror nog att IKEA står pall även om Rebecka har semester, eller vad tror ni ;)

Nu skall jag krypa ner i sängen och titta klart på Beck filmen. Supermysigt  med spontan mini filmkväll i sängen innan läggdags såhär då inte C är hemma. Jag och kisemisarna håller varandra sällskap.

Nu kickar vi igång veckan på allvar :)

R

Hemma bra men borta....



Hemma i Linköping igen nu. Längtar redan tillbaka till stranden, havet och människorna!

Idag då jag åkte hemåt Linköping åkte samtidigt Carl neråt Ronneby. Han börjar sin 3 v långa semester idag och jag skall jobba 2 v innan min semester på 4 v. Alltså får vi en vecka tillsammans (hans sista och min första v), inte mycket att skryta med efter en vår som inneburit allt annat än tid tillsammans.

Men ikväll så möttes vi på halva vägen och hann kramas lite innan var och en fortsatte sin resa...

Saknar dig redan hjärtat!

Ronneby café & matsal



I fredags kväll var jag, storasyster och hennes sambo på Ronneby café & matsal och åt lite gott. Det blev ciabatta med chiliräkor för min del, en favorit som hänger med fortfarande. Oliv ciabatta, supergod gucamole, sallad, ruccola och massor med räkor i sweetchilisås. till det serveras tzatziki.




Systeryster åt en smarrig hamburgare med pesto. Den var super god som all mat brukar vara där. Tyvärr är servicen inte i samma klass som maten. Vi ville dela på en flaska vin men fick vars ett glas, vi ville äta efterrätt men de glömde helt bort oss och inte ett leende eller glatt tillrop fick vi på hela kvällen. Man blir så besviken när det är sådär, då spelar det liksom ingen roll att maten är super god om man inte kan behandla sina gäster på rätt sätt. Skärpning!




Glad tjej som äntligen har fått ett gals rött ;)







vinet var supergott så det skall jag se om jag kan hitta på systemet.

Mera Mateus och Mairo





Imorse innan jag begav mig ut till stranden hann jag med ett besök hos MAIRO. Det är en stor inredningsbutik här i ronneby som säljer främst produkter från deras eget märke men även mycket annat. Ezx Minou, Kartell, Marimekko, Ittala och Lexington, osv.

Mairo är mest kända för sina rullgardiner och superfina tyger. De formger och tillverkar alla sina produkter själva och förnyar sig varje säsong. Därav är det alltid så himla roligt att besöka butiken för att handla eller endast för att finna inspiration.

Främsta anledningen till mitt besök idag var att jag ville få tag på lite fler Mateus assietter till min samling. De små (20cm) med spetskant har ju utgått ur sortimentet så det gäller att passa på medans det finns några kvar. har köpt i färgerna plommon och grått innan men de finns inte kvar så idag slog jag till på den lite blå-turkos-gröna som ni ser på bilden ovan. 10 st fick följa med mig hem, tog alla de hade ;)

Tror att det kan bli snyggt att duka med mina naturvita mattallrikar, dessa gröna/turkosa assietter och mina naturvita ostronskålar.

Vad tror ni?



Lite inpiration från Mairo.



Mairo har även en kollektion frö barn som är mycket populär. inte konstigt då den både är tuff och otroligt fin.


Marios speciallitet är som sagt rullgardiner i alla dess former.

Stranden, havet och SOLEN



Kan återigen säga att jag haft en underbar dag här nere i blekinge. Idag blev det Gökalv badplats som ligger lite utanför Ronneby. Strålande sol hela dagen, några enstaka moln och ett hav som det gick att ta svalkande dopp i.





Så underbar och så otroligt söt!



Lilla "fölet" som vi träffade igår är så söt och så underbar så jag bara måste visa lite fler bilder på underverket.




Påväg emot mig. Tror att han vill kramas lite...



Ja det ville han. Kramas skulle han göra hela tiden och för att vara en så liten krabat så är han ganska stark. Som ni ser på bilden blir man lite överrumplad när han försöker klättra upp på en och lägga sig i knät.



...och såhär glad blir man när man får fin besök i hagen. (tror att han kanske har lite influenser från en hund...)

Stolta mamman ser ni också i bild. Hon var dock upptagen med att äta gräs så att det skulle produceras tillräckligt med mjölk till lilleman. Så gulliga de är.







Min nya kompis

¨

 Det här lilla fölet hittar man i hagen utanför mamma & pappas hus.

Underbar liten rackare som föddes samma dag som jag, fast 25 år senare ;)

Väldigt gosig och ville kramas hela tiden.

Liten färsk prins

Är just nu hemma hos en kompis och gosar med hennes 2 veckor gamla Milo.

Lukten av nyfödd bebis är underbar och jag känner in i hjärtat att ´detta är livet.

Underbara barn!


Kvällsprommis






Storasyster i riktig powerwalk outfit.




Mindre normal storasyster visar hur glad om är att jag är "hemma".







Ronneby är fint, särskilt på sommaren!

tyvärr kunde jag inte vara med på bild pga att jag måste erkänna att jag påminner ganska mycket om en kräfta efter dagens vistelse på stranden. lillebror ser också han likadan ut ;)

Att jag aldrig lär mig...

Semester!



Äntligen en underbar dag med sol, sandstrand och havet. Sämre dagar har jag haft kan jag säga.





I bild ser ni min fina stortå som har blivit lite omplåstrad pga av en "liten" skada. har nämligen lyckats tappa bort hela min stortånagel, säg till om någon har sett den. jag saknar den så.... ;)

Nä, skämt åsido. Inte världens roligaste att inte ens ha en liten bit nagel på tån i sommartider som detta. Alla skor visar ju tårna. Skulle gärna visat en bild på tån men är orolig att jag skulle skrämma livet ur er allihopa ;)




Millegarne sandstrand en tidig onsdag förmiddag. lugnt och stilla. En halvtimme senare var det ca 50 småbarnsfamiljer här. inte lika lugnt och stilla längre...




Vår plats i solen. lillebror och jag.




Olika mode och skvallertidningar finns det gott om när man kommer hem till storasyster och hälsar på. Jag köper väldigt sällan tidningar själv (jag är som min syster skulle ha sagt en liten "snåljåp" ) Så en hel drös från syrrans samiling fick följa med ut till stranden :)



"the one and only" Lillebror.

Världens bästa. Särskilt denna dag då han hade med sig massor med goda jordgubbar till sin syster.

Underbart väder



Sommarfin är jag idag i nya klänningen.

Underbart väder har det verkligen varit idag. Jag skulle egentligen haft semaster hela denna veckan men har jobbat idag och skall jobba en stund imorgon också för att klara en deadline. Då väderleksrapporterna säger att det skall vara fint väder hela veckan så gör det inte mig något att jobba. Så nu hoppas jag verkligen att det stämmer.



Så här sken solen när jag kom hem i eftermiddag så jag tog genast min bok och drog ut i trädgården. Underbart är det att vi har en stor trädgård som tillhör vårt hus/bostadsrättsförening där man kan grilla, ligga i solen, spela kubb och njuta av det fina vädret.



Nu skall jag packa resväskan för jag kör neråt blekinge direkt efter jobbet imorgon. Blir nog mycket sommarkläder då jag är helt inställd på att det blir fint väder hela veckan. Åh hoppas hoppas...

På shoppingtur



Igår när vi vaknade på morgonen sken solen och jag trodde att jag äntligen skulle få en dag i solstolen.  Hoppade i bikinin efter frukost och la mig ute på stora gräsmattan. Men icke sa nicke, det kom ett moln, och så ett till och ett till.

Tillslut låg jag som en stel planka och ville inte riktigt erkänna att det inte skulle bli någon solar dag. Carl kom ut och frågade om det inte var kallt. "Nä det är inte så farligt" bbbrrrr....

Så det blev en liten shoppingtur istället. Dåligt väder är sannerligen bra för konjunkturen... jag bidrar för fullt iallafall ;)




Vita paljettlinnet från bikbok kommer bli super snyggt i sommar till ett par ljusa jeans. Party!




Du kan inte ha för många väskor. Inte när de ser ut såhär iallafall.
Så jag är den, flickig,mjuk och bedårande ;)




En liten sneekpeak på min första oversize klänning för sommaren.




Nya undies är aldrig fel. Gult är fint till en solbränd kropp, ellerhur?




Lite basgrejer att fylla byrålådan med. Ut med det gamla och in med det nya.

Syrran vi kan sluta leta!





För jag har hittat den. Kjolen med vidd och hög midja som inte gör att man ser ut som en tjocksmock med gigantiska höfter ;)

Det är nämligen så att jag och storasyster har letat i evigheter ( ja sen det blev modernt) efter en vanlig kjol med vidd och hög midja (se bilden). Men vi har båda två tyckte att alla de kjolar vi har provat gjort att vi ser 10 kilo tyngre ut. Men idag då regnet öste ner så drog jag på shoppingtur och fann denna goding på JC. Där har jag inte handla på säkert ett år så det var ju på tidne kan man tycka.

Snygga linnet fann jag på bikbok, like it alot!

Här vill jag bo!





I detta huset skulle jag absolut kunna tänka mig att bo. Sådär lagom gammaldags, stort och med en fantastisk trädgård




Är fullkomligt förälskad i denna fina grind.

Vill ha!

...visningen går vidare



ytterliggare ett hus i morden tappning. Här tror jaga att de är i full gång med att bygga en pool. Åh jag är inte alls avundsjuk...






Fint hus med vädligt snygg och inbjudande entré. gillar särskilt färgkombinationen grått, beige, lila och grönt.



Bill amn inte bo i stort hus finns här alternativ...



Detta huset gillad ejag inte speciellt mycket. tycker att den högra utbygganden/övervåningen känns helt fel och bara för mycket...





Fint "Svensson" hus men aningens stelt för min smak med alla stenar, raka rader, "perfekta" klippta buskar, osv.





Fint hus med riktigt härlig och stor trädgård. Här finn det potential...



Mysigt hus som man känner sig välkommen till...



Detta stooora hus låg precis vid vattnet och jag kan bara tänka mig hur baksidan ser ut... Avis, ja det kan jag nog erkänna!


Husesyn



På vår prommis igår ute I Ekängen kunde vi int elåta bli att gå lite husesyn bland alla villor också. Här byggs det lite överallt och den ena skall vara värre än den andra. Jag knäppte lite kort på sådana hus som föll mig i smaken fast på olika sätt. Håll till godo..




Detta lilla huset hade världens uppfart/ingång som jag tyckte gav huset väldigt mycket karaktär.




Nybygge var det här. Ett lite väl stort hus kanske men snyggt om man gillar det moderna.



Andra sidan på huset. Stora fönstret över ingången ger en hint om att det är en mycket ljus och rymlig andra våning. Åh den lilla "nicke nyfiken" i mig ville egentligen knacka på och gå riktigt husesyn.



Detta huset har dne där lite äldre charmen som jag gillar. Lite svårt att se på detta fotot men de har lagt stenar längs med hela grunden, vilket jag tyckte var super snyggt, Den ideén skall jag nog stjäla i framtiden...



Vackert!



Igår kväll körde jag och Carl ut  till Ekängen som ligger några kilometer ifrån Linköpings stad. Ekängen är ett bostadsområde som ligger ut med stooora sjön Roxen vilket gör att man nästan får känslan av havet där. Jag sa till Carl flera gånger att det här påminner mycket om "hemma", han var lite skeptisk men kunde iallafall erkänna att det var mysigare än inne i stan.







Hit skall vi åka fler gånger och nästa gång kanske det kan bli ett dopp i sjön också.




Solen börjar gå ner...


´
Känslan man får när man är nära vattnen är oslagbart. Nu känner jag att sommaren är här med allt vad det innebär.

Lugn, njutning, god mat, många skratt, glada människor, vila, umgås, kramas, värme, bada, grilla, bara ben...


...LEVA helt enkelt!

Mina Mateus



Fick många fina Mateus tallrickar och skålar då jag var nere  blekinge sist och firade mina 25 år lite.

Tack snälla alla kära!



Mattallrikar i naturvitt/begie, assiett i lilagrå nyans och skålar i naturvitt/begie. Fin kombo tycker jag.




"Ostronskålarna" är så fina tycker jag. De fick jag av familjen Berg. tack snälla!



Tallrikarna har en fin dekor som jag fullkomligt älskar. De ser gamla, romantiska och sådär lagom rustika ut.
ursnyggt!



Asietterna håller på att utgå i den här modellen så jag skall ringa runt till lite olika ställen på måndag och komplettera till min samling.

Midsommar



Det kom några få droppar regn då vi dukade upp för långbord men sedan klarnade det upp igen.




Grabbarna inne i en djup diskussion...


 
Jordgubbstårtan som ni skymtar till väsnter i bild hade såklart några va tjejerna gjort. Den smakade himmelskt då den intogs framåt elva tiden på kvällen då grillmaten hade lagt sig.







Efter maten kom det en liten regnskur igen och då flyttade vi in. Mysigt hade vi då vi fick tränga ihop oss i vardagsrummet. men finns det hjärterum så finns det....



Dehöver jag säga att vi hade riktigt, riktigt roligt



Grabbarna grus spexar inför kameran



Youtube låtar spelades flitigt under kvällen och hela gänget stämde upp i skönsång ?!



 En kille som vägrade ta av sig mössan då han inte var helt nöjd med sin frisyr. Vi tyckte den var fin fin



En glad prick denna kväll var iallafall jag!



Djupa diskussioner, skönsång, skratt och allmänt babbel = succé



Lite småtrötta framåt natten...

I väntan på gästerna...



Det blev vi som fick stå som värdpar denna midsommarafton. bestämde vi för ca 2 timmar sen, här är vi flexibla och spontana som aldrig förr. Inte likt mig som gärna vill städa, plocka undan, handla, fixa och trixa runt här hemma innan vi skall ha gäster.

Men inte denna gång. denna midsommar går emot alla traditioner

...och det är riktigt riktigt härligt.

Kärlek till er alla, skål på er!

R

Strålande väder!



Kan en midsommarafton verkligen ha en sådan här klarblå himmel?

Jo i Linköping kan den det. Här har vi haft strålande väder hela dagen, sol och runt 20 grader varmt.






Smillisen gillar inte riktigt solen lika mycket som sin storebror gör. Men inte kan hon låta bli att vara ute på balkongen där allt händer...



Bara ben och sommarklänning blev det idag då det skulle dansas runt midsommarstången i trädgårdsföreningen.




Glad midsommar allihopa!



Vaknade vid halv tio tiden idag efter en underbar sovmorgon :)

Sen dess har jag varit ute på långpromenad i solen, som skiner för fullt över Linköping på självaste midsommarafton. Detta kunde man inte tro. Men det blåser lite och det finns moln på himlen så vi får väl se hur länge det håller i sig.

Gårdagskvällen var jätte trevlig med tjejerna. Blev en stor räk och kräftstjärtssmörgås på Storan med ett gott glas vitt till. En väldigt bra start på midsommarhelgen tyckte vi allihopa.

Nu har jag ätit jordgubbar med mjölk som resten av Sverige denna dag och skall snart bege mig ut igen. Darlingen jobbar denna midsommarafton (!), knäpp bank det där som har öppte idag. Jag menar självaste IKEA som nästan alltid har öppet har stängt nu fre, lör. Det tackar vi Ingvar för ;)

Senare i eftermiddag blir dte dans runt midsommarstången, god mat och trevligt sällskap. Nytt det här att fira i Linköping då vi annars alltid brukar åka neråt blekinge och havet. Men förändring är inte alltid till ondo, detta kommer att bli jätte bra.

ha en underbar dag allihopa!

Rebecka

En kväll med mina tjejer



Hemma en snabb runda innan kväll med tjejerna på stan.

Matar och gosar med min små älsklingar, Smillis och Chili.

Blåser storm utanför fönstret. Blir nog regn snart. Men självklart får cykeln följa med. Vi bor ju ändå i Linköping, en cykelstad om någon.

Jag är glad idag. Riktigt glad och väldigt nöjd med mig själv.

Jag är en rätt klipsk tjej ändå.


I smell great!



Efter att ha sprungit runt på parfymerier och sprutat på mig Donna Karens parpym fresh blossom i flera veckor så har jag nu äntligen en alldeles egen i mitt badrumsskåp.

Det skulle ju såklart till min storasyster att förstå att jag så gärna ville ha den. Så den blev min på min 25års dag.

tack systeryster!

Nu behöver inte omgivningen rynka på näsan längre ;)

25 års partaj


Ellen min "BB kompis" bjöd in till 25 års fest i fredags. Väldans trevligt!

I fredags var jag och storasyster på Ellens 25 års fest. ellen är min BB kompis då hon föddes bara några timmar efter mig och sedan dess har vi varit vänner. Helt oskiljaktiga de första 15 åren vilket gjort oss till vänner för livet.

Nu är vi riktigt vuxna båda två. tänkt vad livet går fort. Njuta skall här göras, mera njutning står på schemat kommande år;)

Ta vara på livet.

Tröttis



Detta är mitt kusinbarn och han är världens snällaste bebis. Lille Neo skriker knappt något, skrattar gott åt allt man gör och luktar gudomligt. Här mös jag med honom i soffan hemma hos storasyster. livet är bra härligt ibland :)



Helt utslagen var han efter en massa bus. Så underbart det är med små barn, ja barn i alla storlekar.

Underbara liv!

I love pink!


Denna fina blomma fick jag av systeryster sist hon var på besök hos oss. Passar perfekt i mitt numera rosa vardagsrum :)



Tindra doftljus i rosa är underbara. Luktar så gott, rosor...



Jag har väldigt dålig hållning på denna bilden men såhär såg jag ut på Filips student i torsdags. Sommarväder var det så då åkte klänning på.

Mina syskon






Är de bästa som finns men precis precis galna!

En nykläckt student!

¨

Härliga dagar har vi haft här nere i Ronneby. Studentfirandet i torsdags blev väldigt lyckat och måste nog erkänna att det försvann en och annan snaps ner i min mage. Sammantaget blev det fler snaps denna kväll än vad det blivit allt som allt under mina 25 år (!). Men roligt hade vi och jag mådde helt ok dagen efter.

Väldigt fint väder här idag så nu skall jag ta mig ut igen. Åker hemåt Linköping senare ikväll. Bloggar mer under morgondagen då det utlovas mycket bilder ;)

R

Nejlikor är underskattat!



Här nere i Ronneby har vi riktigt studentväder idag. Skinanade sol, lagom temperatur och en fin blå himmel med enstaka moln. Har precis varit nere på stan och köpt en fin bukett med ljusrosa och mörkrosa nejlikor till min kusin som tar studenten. Tyckte att en rosa bukett skulle passa Filip trots att han är en kille.

Idag hade jag också en efterlängtat sovmorgon men vaknade vid halv sju tiden och låg sedan och vred och vände på mig med ca 5 min mellanrum tills jag tröttnade och gick upp vid nio tiden. Det är så typiskt att man inte kan sov ut när man äntligen får det :(

Igår kväll gjorde jag våfflor här hemma hos storasyster (jag älskar våfflor, och pannkakor som ni vet)
Så medans de gräddade i järnet sjöng jag och gjorde små glädjeskutt. Behöver jag säga att jag älskar mat?!

Sen blev det våfflor framför säsongsavslutningen av Greys. Kan säga att det var ett av de bästa avsnitten jag sett. Sådana rysningar och kalla kårar som jag fick genom nästan hela kroppen då man insåg att det var George som var mannen "utan ansikte" har jag nog aldrig tidigare upplevt. Vet att det låter knäppt att en såpa kan ge en sådana känslor men herregud vilken hemsk scen, uuuuurrsscchhh....

På återseende kära ni. Har förresten räknat ut att jag  med semster och lediga dagar framöver endast jobbar 13 dagar totalt fram till v.33. Jippie, vilken sommar!

Rebecka

Tack älskade vänner!




Tack älskade vänner för den fina blomman jag fick i lördags!

Finns det hjärterum frinns det...


Såhär såg det ut när Chili och Smilla undersökte buren och la sig tillrätta.

Det är första gången som lilla Smillisen skall följa med på resa neråt blekinge och vi vet inte riktigt hur vi skall lösa transporten. Vi har en "åkbur" till Chili och nu provar vi om de båda två kanske kan få plats?!

Vad tror ni? De ligger ju alltid tillsammans annars så varför skulle inte detta kunnda fungera. De ligger där inne båda två just nu och myser. Chili är förresten mycket piggare nu och går på lådan nästan som vanligt. Han knaprar fortfarande medicin två gånger om dagen och det är ingen lätt match att få i honom den ;)

R

Packing


Dagens består av nya mörkblå chinos från gina, begie myströja också gina och en härlig sjal från Monki.

Då var det tisdag kväll. Åker neråt Ronneby imorgon så jag försöker klura ut vad jag behöver packa ner i väskan. På schemat denna "minisemester" står studentfirande, 25 års fester (2st), familjetid och massor med mys med alla mina nära och kära.

Can´t wait!

Måndag





Så var det måndag igen. Helgen gick fort, men det var nog bara för att det var så roligt i lördags;)

Nu har vi precis varit ute på en kvällsprommis systeryster, jag och Carl. Det var riktigt härligt att få lite frisk luft innan läggdags. Annars har dagen gått i rasande tempo precis som vanligt en måndag. arro var en underbar vän och kom förbi efter jobbet och lagade super god tacopaj till oss tre. tack kära du!

Imorgon skall jag kavla upp ärmarna igen på jobbet och bygga om en del inne på vår textilavdelning. Det skall bli skoj, att förändra med textil är ju väldigt väldigt roligt och relativt enkelt. Det kommer bli snyggt kan jag lova!

God natt puss på er sötnötter!

R

Invigningen



Denna helgen då vi har ahft invigning för vår nya möbelutställning på IKEA Linköping hade hela personalstyrkan dessa fina tröjor. DEt riktigt lös om oss när vi strosade fram i dessa rosa godingar :)

Det kom massor med folk som bjöds på tårta, musik, dansuppvisning, lekar, tävlingar, glas, godis och mycket annat. Verkligen feststämning och trots vädligt mycket att stå i för min del så hade jag super kul.

Riktigt härligt att se hur våra besökare uppskattar vårt nya fina varuhus och framförallt alla nya rum. De är underbara.
Vet att jag skrivit det tidigare men denna veckan skall jag förska ta mig i kragen och fota lite så ni får se resultatet av vårt hårda arbete det senaste halvåret.

Tills dess, kram på er alla!

Mina första egengjorda Daquiris





Igår kväll bjöd jag mina gäster på supergoda Strawberry Daquiris. Jag har aldrig gjort såna själv men druckit desto fler ute på krogen. De blev iallafall jätte goda och detta kommer absolut att göras igen, svår var dte inte heller. till det blev det en jordgubbsshot.


Bara att blanda drinkmix för daquiri ( finns flera varianter), jordgubbar, ljus rom, lime och massor med krossad is i en mixer. Glöm inte att servera i fina glas, det är halva grejen ;)

Festbilder



På kalaset igår var vi ett gäng tjejer och Hannas lille son Edvin.
Svårt att samla sina vänner en helg i juni då alla har späckade scheman, men några gäster fick jag ihop ändå.
En härlig samling glada vänner som åt, drack, skrattade och framförallt dansade ihop hela natten.







Lille Edvin var lite småtjurig och trött denna kväll men belv glad så fort han fick något ätbart. Det blev mycket godsaker i hans mage denna kväll med andra ord ;)





Kalas buffé



Igår på mitt lilla 25 års kalas bjöds det på lite plockmats buffé.



paprikastrimlor med mögelost och flödepikant
Kiwi, ananas och melon
Tunnbrödsrullar med crabfish,cremecheese och färsk timjan (mina favoriter)
gurk- och morotsstavar med sourcreme dip
baguetter
Sallad med cocktailtomater, rödlök, fransk salladsmix och fetaost



Totillabröd med skinka, sweetchili och ost..
Tortillabröd med pesto rosso, skinka och ost
Buffalowings med pepparkryddblandning



Shopping...



Ett par nya sandaler hittade jag o fredags då vi var ute på stan en runda.



Minst en bikini måste man köpa varaje sommar. det går inte att låta bli.



Randigt kan man inte få för mycket av, ellerhur?!



Väldigt sköna och fina chinos från gina.




Lite nya undies kan man inte få för många utav.



Jag är en riktig pärl-tjej. Pärlor är garanterat det finaste man kan ha i smyckesväg.

Grymt snygga!





Nya skorna. Visst är de fantastiska?!

Ute på stan



Efter jobbet idag tog jag och storasyster vår sedvanliga shoppingrunda. Vi bidrar alltid till världens ekonomi när hon är på besök. Man gör ju vad man kan....

Hittade mycket fint. Bl a ett par grymt snygga skor som egentligen var alldeles för dyra för en liten "snåljåp" som jag men de var så fina att jag inte kunde låta bli. Visar bilder senare...



Kan detta vara världens sötaste honkatt?!



Underbart söta lilla Smillisen. Hon är otrolig, på många sätt...

Lite mat och dricka på Platå





Igår kväll kom gänget från Ronneby upp till oss här i Linköping. Vi åt och drack gott nere på Platå, och skrattade högt många gånger.




Storasyster och Rasmus



Jag och min Carl. Länge sedan vi var ute tillsammans och denna kväll lyckades vi till och med fasta på ett kort ;)



En nykläckt cicilekonom ser ni här, Gustav Claesson. En alldeles, alldeles underbar grabb!




Lilllördag



Nu är snart storasyster framme här i Linköping och vi skall svida om och bege oss ut på stan för en bit mat och lite gott att dricka. Senare ikväll kommer även några kompisar från Ronneby och gör oss sällskap. Carl och de skall upp till huvudstaden imorgon för Bruce konstert, fotboll och annat skoj över helgen.

Nu korkar vi upp ett glas rött tycker jag, lilllördag here we come...

R

Chili är sjukling....



idag har Carl varit med Chili hos veterinären hela dagen. han fick åka in akut med honom till djurkliniken här för att det visade sig att chili hade urinsten. Stackarn blev nersövd ordentligt men "gnydde" ändå när de försökte trycka/pressa ut urin från hans lilla kropp.

Nu ligger han här hemma på några dynor och är alldeles "groggy". Smilla förstår ingenting och puffar och luktar på honom hela tiden. lillasyster vill ju som vanligt leka...

Älskade små underbara varelser, mina babies ;)

R

Tack Familjen!



Fick en väldigt fin orkideé med blomsterbud på min födelsedag i tisdags. Från Famijen hemma i blekinge.

tack snälla!









Med min nya kamera



Igår på min födelsedag så fick jag smarrig frukost på sängen och en vädligt fin present av min älskade C. En alldeles ny kamera, precis en sådan som jag hade önskat mig. Väldigt glad är jag över att jag nu kan ta lite bättre bilder där man faktiskt fångar det man ser i verkligheten på bilden. Min förra kamera var vädligt jobbig med blixten, antingen blev korten super ljusa med blixt eller sådär lite suddiga utan. Men nu så skall här fotas fina kort.

Vi börjar med en egobild!

Man måste ju tycka om sig själv lite ellerhur?!

R

Happy birthday to me!



Köpte en liten födelsedagspresent till mig själv.

Fyller 25 år idag. Vuxen jag är nu...

IKEA STOCKHOLM skål i rosa.

Underbart fina!

Happy birthday to me!

Vi bygger koja här hemma



Det är så varmt ute även om det är kvällning. Chili älskar verkligen att ligga på balkongen så idag byggad ejag en liten koja till honom, så han slapp den varma solens strålar rätt på sig. Ser rätt mysigt ut faktiskt, om man ändå vore lite mindre.

Dagens kvällsmat blev lerverpastejmackor med gurka och en smoothie gjord på jordgubbar, vanlijyoghurt, banan och smarriga björnbär.

Njuta av underbara vädret!

En dagens




Härligt att gå klädd i korta leggings och sommartunika/klänning. Temperaturen här står nu på hela 37,6 grader i solen. herregud vilken värme, inte konstigt att det bokstavligt talat runnit om mig idag ;)

Lång dag idag på jobbet, uppe med tuppen vid  05.15 och inte hemma här förrän frö en havltimme sen ungefär. Det blir en lång dag, med tanke på att det bara tar 7 min att ta sig dit. Kortare dagar blir det i slutet på veckan då vi får besök både av min storasyster  och ett kompisgäng från Ronneby.

Systeryster kommer upp för att fira min födelsedag (fyller 25 år imorgon) då det blir kalas här hemma på lördag. Då skall vi dricka strawberry daquir´s, skratta högt och skaka rumpa hela natten lång mina tjejer & jag! Carl kan inte närvara då han och Ronnebygänget drar till sthlm och kollar in bruce´s konsert, inte fy skam det heller.

På återseeende!

R

RSS 2.0