Tips

SKIMMER Ljusstake

2 st sådana här snygga ljusstakar köpte jag idag på jobbet. Kan tipsa om att vi kör ett erbjudande på dem nu tors-sön då de bara kostar 29:-, istället för som i vanliga fall 89:-.

De är riktigt fina tycker jag. Blir fint på mitt soffbord tror jag allt i detta höstmörker....

superdag

Idag har jag kört järnet på jobbet och hunnit med en hel del. Är en sån människa som alltid gör listor på ALLT, och det är så otroligt tillfredställande att stryka något på listan, och så en till, och en till. Det har blivit många sådana streck idag. Känns super eftersom det är fredag imorgon och då vill man ligga bra till inför helgen, avsluta veckan med en så lugn dag som möjligt på jobbet.

Hur har eran vecka sett ut?

♥ Rebecka


ja må vi leva...

Så gick tonerna på jobbet idag, då vi firade att världens första IKEA varuhuset fyller 50 år idag. gott var det med tårta till frukost, lunch och så till sist en liten bit till eftermiddagsfikat.

Nu står man sig ett tag.


Ont

hej
har inte bloggat på ett tag- har så ont i ryggen att jag inte gärna sitter. Har haft molnande värk i mellersta delen i ryggen sen i söndags nu och det verkar inte bli bättre. Försöker vila så mycket jag kan och ta det lugnt. har dock varit på jobbet både igår och idag då det inte riktigt är läge att va hemma en vecka som denna. Mitt schema är fullspäckad med "to do´s" så jag försöker göra mitt bästa för att sitta så bekvämt som möjligt, inte lyfta något, gå en del, osv. Men nu skall jag ta lite värktabletter och se om jag kan hitta en skön (eller rättare sagt mindre smärtsam) ställning att ligga /sitta i resten av kvällen.

Hoppas er vecka har börjat bättre. Dett är lite läskigt, brukar inte ha ont i ryggen...

♥ Rebecka

Löning, höstlov, dåligt väder = tokig dag på jobbet

Ja idag kan man väl säga att halv Linköpings befolkning vallfärdade till IKEA. Är helt slut, ont i ryggen, trött i huvudet och alldeles färdig efter denna  långaaaa söndag. Men skoj har det varit,alltid lika kul att jobba helg, det händer så mycket och man får möta otroligt mycket människor. Idag har de flesta på gott humör, man hälsar på så många som möjligt, ler lite extra till de som ser lite slitna ut och försöker göra allt för att vara en "hjälpande hand" till de som behöver det.
Det är så coolt att se vad ett leende kan göra med den trötte shopping kunden, plötsligt så skiner ett leende upp tillbaka, och min dag är fulländad! Härligt när man är glad.Ännu härligare när man kan göra andra gladare.

Annars väntar en hektisk vecka. Mycket skall planeras och isjösättas på jobbet, vi KANSKE skall hämta en liten tjej till chili (berättar mer när allt är säkert) och Carls lillasyster kommer hit imorgon och stannar några dagar. Det ser vi fram emot. Skall ha en soft kväll i soffan nu. Vila lite och ladda energi inför veckan som komma skall.

♥ Rebecka

Vill ha



tjejkompisar, välrdens bästa uppfinning. skall slänga på mig lite smink nu och hoppa i blåsan för kvällen. Kommer nog inte i närheten av dessa girlsen men kan ju försöka. Riktigt skoj skall vi ha ikväll iallafall.

Nu är  sex and the city filmen ute och jag vill ha!
Såg den på bio två gånger och har inte fått nog på långa vägar. Har plöjt igenom min box säkert 50 gånger och känner att jag skulle få lika stor användning för filmen. Så nu vet ni. Vill ha.

C, du kanske förstår mig?

♥ Rebecka

gottis


Anna skipper

Den där damen är verkligen too much. Men samtidigt kan man inte låta bli att titta. Så är det med många program, man har åsikter, de engagerar, därför tittar man. Men just Anna kan ibland bli för mycket som sagt. Hon är liksom inte realistiskt i sina åsikter. Mat är en stor del av människans liv, inte bara för att överleva, även socialt och framförallt är det en njutning att äta. Jag älskar mat, i alla de sorter, och det är inget man skall skämmas för. Man skall äta tillsammans, njuta av de man äter och inte "hymla" med hur mycket och vad, osv. Alla har sina laster, och de som säger annat ljuger. Last och last förresten, alla har sina favorit godsaker.
 Tricket är väl ändå att äta i lagom dos, ingen mår bar av att vara för extrem på något område.

kvällen skall gå lite i matens tecken. Skall hem till caroline och äta, dricka vin och umgås med tjejerna.

Ser jag fram emot.

♥ Rebecka

Grabbkväll

Ikväll är det "grabbkväll" här hemm hos oss, och så jag då. Femte hjulet kan man säga. Men de verkar inte störas av det. Skall upp och jobba imorgon vid halv sex så det blir ändå snart läggdags för mig, lagom till grabbarna skall ut och göra stan osäker... klyshig kommentar men sann ändå.

Imorgon kväll däremot är det min tur, då skall jag och mina girls träffas och njuta av varandras sällskap över några glas vin. Det ser jag fram emot. Denna veckan behöver en bra avslutning.

Nu tittar vi på "fredag hela veckan", del 2, vet inte vad jag tycker. Skall lägga datorn åt sidan och ge det en chans nu.

Ha en härlig fredags kväll

Jul på tv



Idag har corren 24 varit hos oss (IKEA) och filmat vår fina julbutik och hur vi redovisat julen runt om i varuhuset. Stolt över årets butik som jag och "min" goa inredare Yvonne har ritat ihop.
Jag känner faktiskt lite julkänsla redan, det kan ju vara så mycket, och så olika mellan människor. Jag känner känslan av tända ljus, krypa upp i soffan med en filt, umgås med de man älskar, slappna av, kylan, mörkret, en varm kopp kanelté, *mys*

Njut av hösten, längta inte bara till sommaren och värmen, ta tillvara på vad som sker här och nu, hösten är fantastisk om man ser på den på rätt sätt. Sluta tänk att allt är rått, mörkt och kallt. Det är istället ett ypperligt tillfälle att värma varandra, och njuta i höstmyset tillsammans.

♥ Rebecka

Höst



Härligt höstväder idag. Har varit en riktigt bra dag, sådär lagom slapp. Har precis kollat klart på en film med älsklingen, ätit lite chips och dipp. Mys på en helt vanlig torsdag, vi smygstartar helgen lite här.

imorgon vankas det jobb igen. Har en fullspäckad agenda imorgon och det känne rjag att jag har energi inför nu, efter en sån här underbar dag.Tänk om man kunde vara ledig varannan dag, gud så effektiv man skulle va på jobbet då, pigg som en lärka, tror att man skulle få mycket mer gjort då, då skulle man ha kraft att va på topp hela tiden. För i mitt arbete är det många gånger så, att man behöver ha mycket energi, massor av kreativitet och engagemang inför uppgiften. Så är också ofta fallet med mig, att jag känner så, för jag trivs så bra på jobbet. Men några extra lediga dagar vore inte fel.

Då skulle jag va ute i fina hösten mer , *härligt*

♥ Rebecka

dagens middag




idag blir det min favorit till middag, kålpudding. Enkelt och gott, vad mer kan man begära. Det är så kul att laga mat när man har tiden. En vanlig arbetsdag är man hemma runt fem tiden, ofta rätt trött och eftersom vi bara är två så får jag erkänna att det händer både en och två gånger att vi hoppar över att laga middag. jag är sådan att jag ofta tycker att en lagad måltid om dagen är nog. På kvällen blir det gärna lite fil och en macka, eller två.

Men nu står en stor form med fantastiskt god kålpudding i ugnen och väntar på oss.

smarrigt

Ledig dag = Underbart



Så härligt att ligga kvar i sängen lite längre på morgonen. Gosa med chili precis hur länge man vill (och han vill). Har precis ätit klart min frukost bestående av 2 mackor med tomat, ett ägg och en stor skål med egenplockade blåbär. Så gott, är riktigt mätt nu. Tittar på nyheterna och efter tio. Intervju idag med Pär Nuder, intressant faktiskt.

Solen skiner utanför men det är riktigt höst kallt, blir inne en stund till, skall njuta dagen, ta var på den så mycket jag kan. Som sagt behöver bunkra energi.

happy torsdag på er!

♥ Rebecka

Kärlek

Mitt hjärta, min älskade, min C. Han är mannen med stor M.
Liger här bredvid mig nu och sover. Han är så fin. Finns ingen som kan mäta sig med honom, ingen, är så otroligt lycklig för att han och jag är VI.

I 7 år har jag fått njuta av hans sällskap. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom.
Overkligt att man kan älska någon så mycket, och förundras över hur man kan tycka mer och mer om honom för var dag som går. Overkligt, men så fantastiskt.

Önskar alla får uppleva sådan kärlek någon gång i livet.

Kärlek

Carl

för mig betyder carl kärlek


uppe sent

ledig imrogon vilket skall bli så underbart härligt. Skall verkligen juta och ta vara på dageb, sovmorgon, lång frukost med massa gott, träna, ta en sväng ut på stan, ev lite shopping, och ´göra allt för att smla kraft. Jag är så otroligt höstdeppig just nu, känner mig som en grå mus, ingen aning om varför, är egentligen inte särkilt missnöjd med något. men ändå, ändå så är jag allt annat än på topp. What´s wrong?

♥ Rebecka

tjejkväll

Blir ett snabbt inlägg för snart så ramlar tjejerna in här. Vi  skall umgås, äta sushi och kolla lite på greys. Men mest umgås, prata, skratta, fundera, trösta, rådfråga, ja sådant som vi tjejer gör ihop.

Hoppas ni har en härlig kväll. Det har jag

återkommer senare.

Kram på er

♥ Rebecka

Finaste Lisa



Världens finaste Lisa har varit här på lite långfika ikväll. Det lyfte verkligen min annars så tråkiga dag. Hon är en av mina käraste vänner, en riktig solstråle, finaste Lisa.

Vi pratade mycket om framtiden (lisa flyttar till götet snart, buhuu :( ) Det är väldigt skrämmande att man liksom inte vet vad som skall komma härnäst, det kan man ju aldrig veta, men i vår ålder är det extra tydligt. Jag trivs som fisken i vattnet här I Linköping, med mina kära vänner, Carl och med mitt fantastiska arbete på IKEA. Men det kommer ändå en dag då vi styr kosan hemåt blekinge och då ser framtiden oviss ut. Vad skall hända då, kommer jag att trivas, vad skall jag arbeta med, hur skall vi bo, vilket umgänge kommer man att få, och framförallt komme rjag att bli lycklig?

Jo jag tror starkt på att det kommer jag att förbli, LYCKLIG.
Bland de lyckligaste...


♥ Rebecka

inspierad, not.

Idag är en sådan dag där man aldrig skulle ha stigit ur sängen. Hade massor inplanerat på min agenda idag men inget har liksom fungerat. Kreativiteten har legat på noll, inspirationen likaså. Känner mig rent av lite höst deppig idag, trött, sliten, irriterad, seg, ful, tråkig och alldeles alldeles tom. Hade verkligen behövt att va på topp nu då det sker en hel del planering och sådan på jobbet, samt att höstmörkret smyger sig på och då är det alltid bra att ha lite extra energi på lager att ta av i svåra tider. Men tyvärr, man kan inte alltid få som man vill ;)

Det är synd det, hade behövt det nu.

engångskamera = skit

I somras när vi var på öland ett tjejgäng så vatt vi bjudna på en fest ¨på STRAND Borgholm som anordnades av Jägermeister. Riktigt skoj hade vi med god mat och dricka. Men sällskapet var ändå det bästa, mina girls. Det delades flitigt ut engångskameror på denna tillställning och de gick  varma hela kvällen. Lämnade in mina för framkallning förra veckan och hämtade ut dem idag, eller min älskling hämtade dem, tack vännen. Eftersom man haft digitalkamera så länge så har man nästan glömt hur det är när de framkallade bilderna kommer, spänning, förväntan, man liksom kan inte bärga sig. och vad hittar jag i kuvertet, jo 6 riktiga kort (och kvalitén på dessa skall man inte skryta med) och resten var bara att kasta i soporna direkt, helt svarta.

Så tråkigt, vet att vi hade så skoj den där kvällen och att vi fotade flitigt på allt och alla. Ville så gärna ha fler kort från denna semestern, fler minnen.

jävla skit också.


Rutiner

Idag är det måndag och då startar en ny vecka. Hur känner ni inför rutiner? Jag gillar verkligen att ha ordning och reda omkring mig, alltså passar rutiner mig fint. Visst kan det ibland bli slentrian när allt går på som det brukar men det finns en viss charm i att veta vad som händer.

Jag har nu bestämt mig för att skapa en rutin över min träning, på riktigt alltså. Inget fusk, för det är jag en mästare på. Att liksom bara vila lite i soffan och så stannar man där hela kvällen, det är jag i ett nötskal. men känner att jag kommit in i ett stim nu som jag haft i ca 3 veckor så vi är på rätt väg.

Försöker peppa mig själv som ni märker, kom igen nu Rebecka!

Kramar på er

♥ Rebecka

Måndags trött

En trött Rebecka har landat i soffan framför simon & thomas. Tycker ibland att de där två inte alls har värst bra smak men ikväll är det riktigt trevligt att titta. De inreder en liten stuga vid vattnet med små rum och vrån. Mykcet skärdgårdskänsla och natur vilket verkligen hjälper till att skapa harmoni i inredningen, mysigt blir det.

Tröttis nu. Haft en bara dag på jobbet, fylld med massa julpyssel och pyntande. Tog mig iväg till pump efter jobbet och har nu landat i soffan efter lite köttfärssoppa till kvällsmat.

♥ Rebecka


Blogga

Hemma i Linkan igen nu, borta bra men hemma bäst, så vi njuter i soffan framför en Bond film. jag har tittat runt lite på nätet på olika bloggar. Försöker komma underfund med vad min plats i denna jungel skall bli. Vill verkligen skriva en så öppen och ärlig blogg som möjligt men märker att det inte är det lättaste. Alltså att kasta sig utför klippan utan att veta var man hamnar. Vad kommer folk att tycka, vill någon läsa min blogg, kommer man tycka jag är konstig, dum, patetisk, naiv, ointerligent, eller kanske finns det någon där ute som kommer tycka att jag är alldeles alldeles underb.... nja snarare ok, det får duga. Jag är nöjd så länge ingen kastar tomater på mig.

Ge mig lite tid så skall ni se att även detta frö skall gro

♥ Rebecka


Söndag

Idag har vi bara slappa här nere i blekinge. Tog sovmorgon till ungefär halv elva, otroligt skönt. Tänk att en sån liten grej kan vara så härlig, att sova så länge man vill, tills man vaknar, tills man sovit klart.

Lång söndagsfrukost följt av en slapp eftermiddag hos Emma & Magnus. wille var på toppen humör idag så det blev mycket lek, somnade en stund på soffan med får jag erkänna.

Nu sitter jag mest och väntar på att carl skall bli klar med packningen så skall vi snart köra upp till Linköping igen. Man önskar att det skulle ligga närmre, tar ca 3,5 h, och det känns längre och längre för varje gång man kör den sträckan.
Helgen har varit väldigt lugn och skön, så som vi ville att den skulle va, skulle absolut kunna stanna några dagar till. Men något som är gutt är att jag också längtar hem till Linkan, och att gå till jobbet imorgon. Det är jag väldigt tacksam för, att man får längta till måndag, och IKEA. Denna veckan som kommer skall vi sprida "julen" runt om i varuhuset. Det kommer bli granar, slingor, lyktor, rött, guld, silver, blått, stjärnor, glitter, osv. Tokigt fint kommer det att bli.

Annars har redan bokat in 3 st träningspass kommande vecka, vilket jag är stolt över. Känner att jag blir mer och mer organiserad och att träningen verkligen blir av. Så på måndag har vi pump (skivstång), tisdag sprinning och torsdag spinning.Skall bli riktigt härligt, längtar faktiskt, vilket känns gutt.

ha en fortsatt mysig söndag.

♥ Rebecka


Lördag

Idag är en sån där härlig lördag. väldig slapp, men så härlig. Bland det bästa med att åka hemåt belkinge är att man känne risg verkligen ledig, man slappnar av direkt. Mycket beror ju på att man får otroligt god frukost serverad när man stiger upp, får göra precis vad man känner för under dagen och på kvällen är det bara att slå sig ner vid ett dukat bord igen.  Jag tittar nu på en repris av roomservice, carl är med magnus och wille på fotboll och emma försöker få lite skönhetssömn (inte lätt att va småbarnsmamma). Kände mig väldigt "mosig" i huvudet innan men efter en dusch känner jag mig som en ny människa. Glad är jag idag, hoppas ni har det fint på ert håll. Lördagar är underbara dagar...




♥ Rebecka

Ni som gillar Gina

För er som gillar gina tricot så har jag nu sett att de har en onlineshop. Har inte testat än. Men brukar ofta hitta godbitar hos gina så det kommer nog inte dröja länge förrän jag provar. Men när man shoppar på nätet så missar man ju egentligen hela upplevelsen av att gå runt på stan, träffa folk, springa in i affärer och titta runt, prova, välja storlek. ja hela grejen blir liksom så ihopkrymt och effektiv så det mysiga försvinner. Jag tycker att det är bra med onlineshopping då man sett något som inte finns i ens närhet som man gärna vill ha, men annars kör vi på att stosa runt på stan.

♥ Rebecka

Så härlig låt

Denna lyssnar vi på just nu. Så fantastisk fin låt.

http://www.youtube.com/watch?v=uRTZniv-6Zo

Hemma

Just nu visst det två ställen som jag kallar hemma. Dels självklart lägenheten i Linköping, som är vårt riktiga hem, men också hemma i eringsboda/ronneby där både jag och Carl har våra rötter och familjer, vänner,nära,kära, osv.
Det är härligt att vara här. Man slappnar genast av när man kommer hit. Så är det ju många gånger bara när man kommer hemifrån sitt eget hem men det är extra speiellt att komma HEM.

Skall njuta hela helgen och smala energi til nästa vecka då det är full fart igen.

♥ Rebecka

grabbarna grus

Grabbarna grus (Gustav, Martin och Carl) ligger just nu i soffan och pratar ikapp. De har tjatat om att jag skall nämna dem i bloggen så here it comes.
De är så härliga att lyssna på de där 3. De kan snacka om allt mellan himmel och jord, ofta de mest konstiga sakerna, sånt som aldrig en annan skulle komma på, har alltid livliga diskussioner. De påminner faktiskt mycket om 3 italienare, högljudda och pratglada. De är såna funderare de där 3. Grabbarna grus. Men härliga är de, allihopa, väldans härliga grabbar.

Bland de bästa.

♥ Rebecka

IKEA STOCKHOLM



Den här godingen handlade jag med mig hem efter jobbet idag. Har egentligen redan en men jag tycker så mycket om den så det blev en till. Snygg design, fantastisk kvalitet och en väldans användbar färg. Bättre än så kan det inte bli. love it

♥ RebeckA

Detox ? Nja

Detox är nog abolut inget för mig. läste den här artikeln på aftonbladet och jag tycker alltid att sånt där verkar lite för komplicerat. Är väl lite gammaldags av mig, tror fortfarande att mat i lagom doser och träning är den bästa medicinen för den som vill måt bra. Kan inte förstå varför man skall köra på annat hokus pokus?

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3520583.ab

Intervju

Idag blev jag intervjuad om vårt fina julsortiment på IKEA. Det var en väldigt trevlig reporter som ställde mycket intressanta frågor och jag fick fram det budskap jag ville. Hon tog även en del bilder på både sortimentet och på mig. Så nu väntar jag spänt på hur bilderna blev, alltid krystat när man skall fotas sådär.

fortsättning följer....

Att skriva

Jag har märkt att jag är väldigt duktig på att stava fel när jag skriver och ibland så hamnar bokstäverna inte där man tänkt sig. Men jag hoppas att det ändå framgår vad jag försöker säga.

Har nu lyckats länka till min Kusin Jims coola blogg, känner mig riktigt duktig. kanske ändå finns en liten tekniker inom mig, en liten en isåfall.

♥ Rebecka


Finaste kusinerna

Finaste pojkarna Petersson. Vad glad jag blir att ni läser och kommenterar i min blogg, värmer mitt hjärta. Jag saknar er mycket och man önskar att vi kunde ses oftare, avstånd är skit. Och Jimmisen, jag lovar att länka till din blogg så snart jag har klurat ut hur man gör, så länge länkar jag såhär, www.mrjimp.blogspot.com

massor med kramar till er alla 3.Finaste pojkarna Petersson

♥ Rebecka

Minnen




Min bild från sommaren då vi hade en riktig tjejvecka på öland, med strålande sol varje dag, slappande på stranden, fest på kvällen, mycket skratt och fantastiskt sällskap. Har så mycket fina minnen tillsammans med er, bland de finaste.

Skrattar alltid lite mer när jag är med er. Mina darlings.
♥ Rebecka


Att göra som man själv vill

Ibland ställs man inför val. val som inte alltid har ett rätt beslut och ett fel. ibland finns det inget annat sätt än att lyssna på sig själv och göra det man själv vill, inte det andra säger att man borde.  Jag är oftast ganska säker på vad jag vill men har under årens lopp låtit mig påverkas av vad andra säger och resultaten har ofta blivit allt annat än bra. Jag tror att jag nu lärt känna mig själv mer och inser mer och mer att ingen, ingen annan vet vad som är bäst för mig, mer än vad JAg gör. Därför skall man göra som man själv vill. Jag känner att jag varje dag går emot saker som blivit inpräntade i mitt huvud sen många år tillbaka. Då menar jag främst min arbetsituation. Jag "hoppade" av en logopedutbildning för ca 3 år sedan och har sedan dess arbetat inom IKEA. Jag, jag hoppade av något, helt osannolikt egentligen, men vet med 2000% säkerhet att det är mitt livs bästa beslut. Jag älskar mitt arbete och det passar mig. Jag vet att man "borde" utbilda sig först och sen hitta sitt drömjobb, men så blev det inte för mig, jag hittade mitt drömjobb, och sannorlikheten är stor att jag utbildar mig sen, eller kanske inte, vem vet, vi får se vad jag vill.  Jag är så lycklig och tacksam för att jag får vakna varje morgon med ett leende och vetskapen om att idag blir en riktigt härlig dag, både hemma och på jobbet.

Sånt här pysslar jag med ibland  http://www.ikea.com/se/sv/store/linkoping

IKEA is the shit.


♥ Rebecka

Förlåt Kristin



Fick en så otroligt söt blomma av kristin och micke när de var här hos oss på middag. Och se vad jag min toka utan gröna fingrar lyckats med, glömt och vattna som vanligt. men lovar Kristin, jag gör det nu, så skall den nog bli lika fin igen som den var när jag fick den. tack än en gång.

♥ Rebecka

Min lilla älskling








Chili är min lilla unge. Det är tur att vi har honom, han är liksom ett litet substitut för en bebis till vi blir redo för det. Och han är verkligen världens gosigaste katt, helt underbar.

Kram

Godmorgon

Så himla skönt med sovmorgon idag. börjar inte förrän tio tiden. Visst det är skönt att jobba 7-16 också, men det är ju så förbannat jobbigt att gå up på morgonen. Så idag känner jag mig som en helt annan människa, hunnit med massor. Faktiskt välja något i garderoben istället för som det ofta blir bara ta det som ligger  närmst. Så idag blev det min nya skjorta, den är grymt snygg, härligt lång precis så som jag ville ha den.

Annars idag blir det greys kväll hemma hos jenny, det skall bli trevligt. Länge sen vi sågs nu.
och så skall jag köpa en present till en väldigt speciell liten unge som fyllt 1 år denna veckan. Grattis igen lilleman!

ha en kanon dag

♥ rebecka







komma ner på jorden

Det är tur att man har någon som kan ta ner en på jorden iblan då man liksom fokuserar FÖR mykcet energi på sig själv. Ta till exempel jag idag, glad som en sol var jag när jag steg innanför dörren, nöjd efter en härlig dag på jobbet och ett avklarat träningspass, men kan väl säga att carls humör var tvärtemot. Stopp sa det i min hjäna, så nu är jag med skit sur.


Allt pga att jag inte hade kollat min mobil....

Jävla skit!

desperate

Just nu hemma hos oss.
Desperate house..., te, vindruvor och mysiga ljus

Härligt med hösten, mörkret, kylan... det är mys att kura ihop sig tillsammans i soffan.

♥ Rebecka


Spinning

Kan varmt rekommendera alla som vill få ut lite aggresioner att köra ett spinningpass. Det är helt otroligt hur lugn och avslappnad man blir såhär efteråt. trots att passet idag var rent ut sagt skit trist då ledaren verkligen inte hade någon musiksmak. Hur fasen skall man kunna köra järnet till lugna låtar av celine dion och liknande, nä nästa gång blir det ett pas med en annan ledare.

Någon som har några bra träningstips till en sån som jag, som gärna vill bli lite mer seriös, och kanske kanske lite mer "fit". (det var ett konstigt ord...)

Kram på er

Nu är det jul igen...

Tiden idag har verkligen sprungit iväg, helt sjukt kul har det varit. På jobbet är det fullt fokus på Julen. ja jag vet att det är otroligt tidigt, men jag som har planerat för den i nu nästan 2 månader har verkligen längtat. Vi är nu helt färdiga med vår fina julbutik, det blev nästan precis så som jag hade tänkt mig när vi ritade den. Alla härliga julgranskulor, ljusslingor, allt glitter och alla fantastiska färger. jag gillar det skarpt och kan inte bärga mig förrän amn får pynta hemma också.

God jul ;)

♥ rebecka


Nya IKEA sthlm serien

Kan varmt rekommendera alla inredningsintresserade att kolla in IKEA´s nya kollektion IKEA stockholm. Det finns mass fint att titta på.

             IKEA STOCKHOLM BLAD Kudde                                     IKEA STOCKHOLM BLAD kudde




IKEA STOCKHOLM BLAD Metervara               IKEA STOCKHOLM metervara

Träning

Nu känns det som man börjar komma mer och mer igång med träningen. Har lovat mig själv att köra järnet fram till jul så att man för en gångs skull kan vräka i sig av allt julgodis och bara slappa hela julhelgen. Sen är ju inte det hela anledningen till att jag vill träna mer, det finns ju så mycket...

* gå ner ett par kilo 8är väl inte riktigt förtjust i mina "handtag"
* Man blir så mycket piggare och gladare, klyshigt men ack så sant
* få ut lite aggresioner och liknande till musik, de är grymt
* träffa sina vänner mer

Ja egentligen finns det vara vinning i det hela, ändå så kan det vara så svårt att få rumpestumpen ur soffan för det mesta. jag är en riktig liten "soffpotatis" och älskar att mysa framför en bra film eller tv.
Såpor är liksom min flykt från verkligheten, då man i mitt jobb alltid har fullt med folk runt omkring sig så är det härligt att bara stänga in sig och koppla bort alla tankar. Nu flummar jag mest, dags att sluta.

♥ Rebecka


Godmorgon

idag känner jag att det blir en sådan där härlig dag. varför vet jag inte, det var väldigt svårt att stiga upp idag, trötter, brukar annars inte ha några problem med det. Carl är ju den i familjen som behöver mobilalarm, rix morronzoo på tv:n + samma radioprogram på radion. Men det hjälper ändå inte för han stiger inte upp förrän jag sagt godmorgon till honom några gånger. Men det gör inget, att det är en cirkus hos oss på mornarna, det är härligt att inte vara ensam.

Ha en underbar dag. Jag skall vara lite extra glad idag så det kanske smittar av sig på någon....


♥ Rebecka

2 steg framåt, ett steg bakåt...

Det här med att desgina sin blogg är ju otroligt skoj men gud så svårt det kan var med all denna kodning. Känner mig som värta hackern när ma skriver siffro blandad med bokstäver osv. Men ibland blir det som man vill och då skiner hela jag som en sol, men så går det ju inte alltid som man tänkt sig och då vill man bara slänga datorn in i väggen. Känner att det börjar bli lite sent nu, behöver min skönhetssömn känner jag, det är ju ändå måndag. Skall ju va stjärna ett par dagar till denna veckan så nu säger vi god natt.

♥Rebecka


Måndag

Idag har varit en sådan där dag då man går runt med ett leende på läpparna nästan hela tiden. Jag gillar verkligen måndagar, det är så mycket ny energi och saker som skall påbörjas. Jag är ju så lyckligt lottat att jag nog kan säga att jag just nu har mitt aboluta drömjobb, det är så roligt och utvecklande, Jag får så mycket energi varje dag och känner att jag hela tiden får ge energi också, det är väldigt viktigt.

Tyvärr så blir det ingen träning för mig idag, trots ett väldigt bra humör så är jag fysiskt helt slut. Det är ju baksidan av att älska sitt jobb, man ger hela tiden 110 % så när man kommer hem är man många gånger rätt trött. Så ikväll blir det lite tv tittande samt skall läsa några rader i min nya bok, martina haags "martina koden". Den är hel grym.

Kramar på er.


Får jag presentera....




.... min älskade lilla kisemis Chili. Ingen vidare bra bild, men den ända jag lyckas hitta just nu.

Skall krypa ner bredvid honom och carl nu, sov sött vänner.

God natt

Oteknisk, jag?

Vad lyckades jag nu komma åt för knapp i föregående inlägg, hur blev texten sådär. Ingen aning vad jag gör.


Päls ?



Sprang förbi denna goding på bikbok och den fick följa med hem i all hast. Skall prova den lite mer innan jag bestämmer mig om jag gillar den. Riktigt gosig och varm är den iallafall.
 
Vad tycker ni?


En till



Såg att denna bilden hamnade av misstag i föregående inlägg, hoppsan. Detta är iallafall den andra skjortan som jag köpte i fredags. Från HM, begie, med knytband i ryggen.Även denna med 3/4 ärm som jag är super nöjd med.

Nya skjortan



Snygg klassisk skjorta från HM, var nöjd att jag hittade med 3/4 ärm då jag verkligen letat efter det. Gillar detaljerna vid kragen.

Mina nya stövlar



Mina nya vagabond stövar som jag länge suktat efter. känner mig verkligen nöjd med mitt köp, väl investerade pengar

Helgen

Skall försöka mig på en sammanfattning av helgen (igen). Hämtade upp mamma vid tågstationen vid tio tiden i torsdags kväll. Var ledig på fredagen så då blev det shopping och mysig fika på stan, bara mamma och jag. Träffade härliga caroline och hennes lilla son Olle på Linds café. olle blr bara sötare och sötare, en riktig stadig bit har han blivit. ¨
 till kvällen köpte vi hem thaimat och tittade på idol, som resten av sverige.
lördagen gick även den i shopiingens tecken, men istöllet för kläder blev det mest inredning. Mamma är ute efter lite nya möbler till hennes och pappas sovrum. På Em hittade vi en otroligt fin säng med tillhörande sängbord och byrå (se tidigare inlägg) som mamma gärna vill ha, måste ske lite övertalning av pappa först bara.  Då mamma verkligen gillar tahibuffén på Chili så tog vi en tur om Tornby och åt oss ordentligt mätta. Nästan för mätta, kände mig som en ballong efteråt, men så gott det var.
Senare på lördagseftermiddagen promenerade vi ner till stan och såg "Patrik 1,5" på bio. Blev inte mykcte bio godis då magen fortfarande var ordentligt uppsvälld efter buffén. Filmen  var grymt rolig, skrattade nästan hela tiden, och innehöll flera bra budskap. Kan varmt rekommendera den för er som är sugna på en bra film.

På söndagen kom resten av familjen som hade varit i sthlm för att se fotboll. Carl mötte upp dem efter sin kryssning och de såg matchen ihop. 

Det har sammanfattningsvis varit en helt fantastisk helg. inte ofta man får spendera tid ensam med mammsen. Har ju två syskon som också skall få sin del ;).

Tänkte visa min shopping senare om jag kan bemäsra tekniken.

Kramar på er







trött


Har precis suttit och skrivit ett väldigt långt inlägg och hur min helg varit och nu försvann allt när jag skulle publicera det. orkar inte detta nu. Fasiken också. Kanske ger det en chans till om en stund.... se om man kan samla lite energi.

Kramar

Saknar er!




Idag tänker jag mycket på mina fina vänner. Vi har inte kunnat ses sen i slutet på juli så nu börjar man allt känna att det har gått FÖR lång tid. Jag saknar verkligen er, allt är så mycket roligare ihop med er. hoppas att ni har det bra på ert håll och att vi snart kan ses igen. Många kramar, älskade Trills och Ulrika.

Längtar efter dig...



carl är i stlm ikväll och tittar på fotbollen. Innan dess var det kryssning med Cinderlla och grabbgänget så nu längtar jag allt efter honom. Min älskade man, underbara du. vill alltid vara nära dig.

Min mamma vill ha



Varit runt idag och letat efter ny säng till mamma och pappa. Denna goding föll oss båda i smaken. Skall bara hjälpa mamma att övertala pappa när han också kommer hit imorgon. Hon vill ha sängen, 2 st nattduksbord samt den fins byrån ni ser på bilden. Så fint det skulle bli.

Livet

Lycka är en helt fantastisk känsla.

...fortsättningen

Förstår mig inte på alla dessa tecken och kommandon. Ger det några veckor så får vi se om det går upp ett litet ljus. Och det absolut viktigaste, och mest skrämmande,om det faktiskt är någon som vill läsa om mig och mina tankar...

Nystart



Känner mig väldigt glad idag och redo för något nytt

Mitt allra första inlägg

Tjohoo då var man igång. Känns väldigt spännande men också skakigt att inte riktigt stå på stadiga ben. Har inte funderat så mycket på vad jag vill skriva om men tänker att det kommer av sig själv ju mer jag bekantar mig med bloggen. Tar små försiktiga steg i början så idag blir det en kortis. ha en fortsatt härlig lördag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0