80-tals festGänget igår på väg till 30 års fest med tema 80-tal.

Så härligt med alla färger och mitt hår är om möjligt ännu större idag.
Använde min volmemaster i hela håret vilket gav en rätt häftig effekt, med en halv flaska spray i så kommer nog "burret" sitta i länge. Idag skiner solen igen och det är en helt underbar söndag. Några vänner är på ingång så i eftermiddag blir det fika och tjejsnack i solen. Härligt härligt!


Godmorgon världen, vilken underbar dag!Så vart går färden, vart åker vi idag?

Efter en god söndagsfrukost är det plugg som står på schemat för min del denna söndagen.
Jag har deadline vid midnatt på ett projektarbete så det är diciplin, koncentration och massor med
té som gäller framöver. Hoppas på lite flyt i skrivandet så att jag kan få lite tid över till en prommis runt
viken senare i eftermiddag. Men det återstår att se...

Wish me luck!


FlickornaI dagarna tre har jag besökt mina kära flickor i Linköping. Skrattat, ätit och druckit gott tillsammans vilket har varit helt underbart! Man blir alltid så fylld av ny energi efter några dagar tillsammans med sina bästa vänner. Livet känns liksom så enkelt på något vis, tills stunden kommer då man skall skiljas åt igen. Saknar dem redan!

Men lägger våra fina minnen i en liten ask att ta fram en regnig dag och ser redan fram emot nästa träff ♥


Solens strålarLedig dag idag. Hänger på balkongen och pluggar projektledning. Lite kallt ute men solens strålar värmer så gott så det är riktigt härligt att ligga i soffan där ute just nu. Gårdagens tjejkväll hos en kompis gör att jag känner mig lite sliten idag och livet går lite i "slow motion" för mig idag. Men en riktigt härlig måndagskväll hade vi ♥


Fyll skafferiet med ChaiIdag passde vi på att fylla upp skafferiet med lite gott Chai.
Blev några hekto klassiskt svart kryddigt chaité, ett hekto av den lite mildare varianten
grönt chai och så lite sötare chaipulver från Espresso House. Deras fina burk hade fått ny design
vilket tilltalar mig då det alltid är fint med lite olika burkar i skafferiet. Annars brukar jag köpa chaipulver
från ett café nere i Ronneby när vi är där som inte är lika sött som Espresso House men tyvärr va det slut på
lager nu i påsk så det får bli vid nästa besök. Ni som inte gillar chaité kan jag varmt rekommendera NK´s gröna Havtorn som är ett fruktigt & lite sådär gräddigt grönt té som smakar massor, spring och köp vettja ;)


Underbara lilla LouDenna underbara lilla varelse mötte oss i sina
färgglada kläder då vi kom ner till Blekinge på skärtorsdagen.

Söt som socker inte sant


Time för bed!Efter några otroligt härliga dagar nere hos familj & vänner i Blekinge så är vi nu tillbaks i Sthlm.
Detta innebär vardag, tidiga mornar och långa dagar på jobbet. Jag har en hel del som jag behöver komma ikapp med och då gäller det att fokusera. Vid sidan av jobbet så läser jag även en kurs i projektledning som tar rätt mycket av min fritid just nu. Men det är himla roligt att lära sig lite nytt och det är ju jag själv som valt att göra det så här skall inte klagas. Nu är det hög tid för sängen för min del, klockan ringer tidigt imorgon bitti.

Puss på er! 


På väg

Hela vår lilla familj sitter just nu i bilen ner mot Blekinge. Efter 4 timmar i sin åkväska tröttnade Smillis och ville ligga i mitt knä istället. Så nu sover vi lite så att vi är pigga när det vankas middag hos Carls föräldrar ikväll. Glad Påsk!


FamilytimeSnart så är det dags för den alltid så efterlängtade trippen söderut mot Blekinge och riktig FAMILYTIME i några dagar. Jag har jobbat väldigt mycket de senaste veckorna så det skall bli skönt med lite sammanhängande ledighet och det finns nog inget som ger en så mycket energi som att umgås med de man tycker om.

På tal om att umgås med sina nära. Igår var det åter igen dags för "halv åtta hos..." hemma hos några av våra vänner som bland annat bjöd på en otroligt god lasagne. Med ett gott glas rött till och i goda vänners sällskap så var lyckan total en helt vanlig tisdagskväll. Vi avslutade kvällen med lite charader och då blev verkligen kvällen fulländad. Vardagslyx då den är som bäst ♥


RSS 2.0