Personligt

Fröken ordning&reda


Tycker det är jätte fint att förvara ljusen i burkar så de syns.

Kalla mig knäpp men jag fullkomligt älskar att organisera. Som idag då jag rensar i våra köksskåp och får organisera upp var ljusen skall vara, stapla likadana burkar i olika högar och slänga ut de gamla udda. Se hur varje låda och skåp faller in i en symetrisk symbios med varandra och det glädjer mig varje gång jag öppnar dem.

Som sagt, kalla mig gärna knäpp, jag förtjänar det ;)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, lite knäpp är du nog, men väldigt fina burkar till ljusen. Kram!

2011-11-13 @ 18:48:55
Postat av: krillan

Men snyggt är det :)

2011-11-13 @ 18:53:47
URL: http://krillanitis.blogg.se/
Postat av: Tina

Vad fint det blir och vilka fina burkar med lock. Var har du köpt dem? Ska också ägna veckat åt att organisera och rensa. Min garderob står på tur.

Ha en bra dag!

2011-11-14 @ 08:17:56
Postat av: M

Det blir ordning i huvudet av att ha det så. Vilsamt liksom. Det finns så mycket annat som stjäl energi, så ordning i skåpen är kanon!

2011-11-16 @ 10:06:41
Postat av: Rebecka

Precis snygt är det :)

Tina burkarna kommer från MIO. Köpte dem i somras tror jag. Väldigt finandå jag tycker att de är ganska stilrena men ändå med lite finess.



M- vilsamt var ett bra ord. Precis så känner jag då det är ordning&reda här hemma. Det sprider sig ett lugn liksom...

2011-11-16 @ 15:15:41
URL: http://rebeckasdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har så vackert hem blir så inspirerad!!(= jag undrar vad du har för mått på dina svarta ramar och vad märket heter och var de svarta och vita gardiner i vardagsrummet kommer ifrån underbart att mixa färgerna så från en frågvis tjej från gbg(=

2011-11-17 @ 13:07:17
Postat av: Rebecka

Göteborgstjejen - Vad roligt att du gillar vårt hem. Blir så glad av era kommentarer. Det är ju dels därför man bloggar, att inspirera andra och få lite respons. Ramarna som vi har både vid sideboarden i köket och i hallen heter VIRSERUM och kommer från IKEA, de är inte riktigt svarta utan en väldigt mörk mörkbrun nyans. Lite klassiskt gammeldags sådär i stilen, jätte fina tycker jag. Vid sideboarden i köket har vi dem i flera storlekar. Den minsta är 18x24 och den största är 30x40. Lättast om du vill göra en tavelvägg är att du mäter hur stor hela skall bli, exempelvis är vår ca 1,5 x 1 m, så lägger du sedan ut olika storlekar på golvet i affären som bildar detta mått. Prova dig fram med olika storlekar, och var inte rädd för att byta/lämna tillbaka om du inte blir nöjd. Jag köpte på mig ett gäng när jag skulle göra vår och sedan lämnade jag tillbaka dem vi inte använde, IKEA har 3 mån öppet köp vilket är toppen!

Gardinerna i vardagsrummet är också IKEA´s, de heter Ritva och finns i flera färger i lite krfatigare tyg, våra är vita och mörkgrå. Jag gillar ju vitt men att blanda med de mörkare gardinerna gör att det blir ett helt annat uttryck i rummet och lite mer ombonad känsla. Dessutom använder vi oss av IKEA´s KVARTAL gardinsystem som löper längs hela väggen vilket gör att vi kan dra för överallt då vi har gäster som övernattar i vardagsrummet. Verkligen toppen så slipper man fula persienner :)



Har du mer frågor är du välkommen med dem så försöker jag hjälpa dig!



Ha en fortsatt bra dag!

2011-11-17 @ 14:27:56
URL: http://rebeckasdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så jätte mycket(: nu ska de börjas fixa de hjälpte hoppas du är friskare nu(= Gbg tjejen

2011-11-17 @ 15:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0