Begie tunika från 365 Sunshine



Nytt i garderoben är denna tunika fast i begie från MQ märket 365 Sunshine.
Lite Odd molly stil på den med fina detaljer och då den är fodrad lite lager på lager


Mysig söndagsfrukost på Café Rival vid Mariatorget




Idag cyklade vi till Mariatorget för mysig lång söndagsfrukost på Café Rival. Supertrevlig personal som fixade med allt för att vi skulle få precis det som vi ville ha på vår "frukostmeny". Min storasyster är på besök så då Carl lämnade oss för att uträtta lite andra ärenden så satt vi kvar en stund och njöt av den mysiga miljön. Jag kan verkligen rekommendera Café Rival, härligt ställe med bra priser och riktigt god frukost som serveras 9-13 på helgerna. Perfekt om man vill ta sovmorgon och hinna med en promenad innan frukostdags.

Vid tolvtiden tog vi cyklarna och gav oss ut på en liten tur med tema inredningsspan. Jag kan ju inte få nog av att kolla i fina inredningsbutiker så det blev att besöka några sådana under söndags eftermiddagen. Vi cyklade genom söder, bort mot Hammarby Sjöstad för att avsluta vår tur vid Sickla köpkvarter.

Väl hemma så är våra ben nu som spagetti och en kväll med filmmys väntar. Bra avslutning på en härlig helg!

Fredag!


En överlycklig Rebecka som fått tag på chips... Ibland är det det lilla som gör det!


Ikväll bänkar vi upp med fredagssnacks, extra god middag och ett glas vin till det.
Men först skall kroppen få jobba lite. Blir en löprunda runt Årstaviken och lite övningar nere på bryggan.

Trevlig helg på er alla fina människor där ute!


Rött



Senaste tillskottet i min väsksamling ser ni ovan.


Hemmakväll



Så här på kvällskvisten är jag inte svårövertalad när det föreslås hemmakväll och soffmys framför tv:n.
Både jag och Carl känner oss lite trötta efter veckans aktiviteter så nu är det lugna gatan som gäller.

Snart helg och på lördag kommer min storasyster och hälsar på i några dagar.
För på tisdag vankas det konsert med Rihanna i Globen - Wieee vad roligt!


Nypiffat i sovrummet


Nytt påslakanset från HM Home i lila, grönt, grått, svart och vitt.
På var sida om sängen har vi våra initialer så man vet vilken sida som är vems.


Igår så fixade och piffade vi lite här hemma i vårt sovrum. Carl var super duktig och såg till så att alla sladdar som legat längs golvet kom på plats så att de inte syns längre medans jag ägnade mig åt lite roligare sysslor.

 Vi satte upp en ny text på väggen bredvid fönstret och en över vår sängen. Över sängen står det som ni ser "Always kiss me goodnight", passande för oss då vi under våra snart 10 år tillsammans alltid har pussat varandra godnatt innan vi somnar  (med undantag för de få nätter vi sovit ifrån varandra). Även om vi bråkat en hel kväll och fortfarande är förbannade på varandra när det är läggdags så blir det ändå en "godnatt puss" för hur arg man än är så finns alltid kärleken där och den gäller det att ta hand om.




Utanför vårt sovrumsfönster har vi vår stora och mysiga innegård. Bra att ha sovrummet åt detta hållet då man aldrig störs av några ljud eller likande när man skall sova.



I de två tunnorna till höger har vi träningskläder och smutstvätt. Praktiskt att ha i sovrummet då det är oftast där man byter om och vill lägga ifrån sig smutsiga kläder.




Där till vänster ser ni den andra texten som vi satte upp igår. Innan har vi haft en golvlampa där vid tunnorna men den tröttnade vi på och sålde på blocket härom dagen. Bra det där när någon annan kan få användning för ens saker till en blillig penning.





Älskade mormor







Hej på er!
Denna tisdag är jag ledig och njuter för fullt av dagen. Att få vakna upp utav sig själv, utvilad utan att klockan ringer innan solen ens har gått upp är vardagslyx på hög nivå för mig. Jag har sedan njutit av en lång frukost, spenderat 1,5h på gymmet och gått en lång prommis  runt Årstaviken är utanför vårt. Nu skall jag plocka fram lite vinterkläder från källarförrådet och fixa lite här hemma. Här ovan ser ni en väldigt fin bricka som jag fick av min mormor förra helgen. Hon rensar hemma i sitt lilla hus och ville att vi barnbarn skulle ta det som vi ville ha. Jag älskar denna fina bricka, precis sådan i gammal stil som jag letat efter och det bästa av allt är ju att jag tänker på mormor varenda gång jag ser den där på köksbänken ♥


Jul på IKEA 2011



YRSNÖ Presentpåse, blandade färger Bredd: 33 cm Höjd: 42 cm Antal i förpackning: 3 styck
Jag får be om ursäkt för dåligt bloggande de senaste dagarna men det har varit fullt upp med annat. Jag har bland annat jobbat i helgen då en kollega till mig fick en liten dotter i tisdags och då får man rycka in som ersättare. Härlig helg med massor av människor då det i lördags var riktigt IKEA väder, dvs regn & rusk. Vår julbutik står nu klar och jag har spanat in en del godbitar som kanske kan vara något för julpyntningen här hemma om någon månad. Lite tidigt är det väl ännu men skall man få tag i de riktigt fina sakerna så gäller det att hålla sig framme.

STRÅLA Golvlampa, vit stjärna Diameter: 70 cm Höjd: 120 cm Sladdlängd: 5.0 m  YRSNÖ Dekoration, hängande, hjärta, blandade färger Höjd: 6 cm  YRSNÖ Presentask, guld-/silverfärgad Längd: 20 cm Bredd: 20 cm Höjd: 9 cm  YRSNÖ Dekoration, hängande, krona, blandade färger Höjd: 7.5 cm Antal i förpackning: 3 styck


Kvällens kalas klänning


Ikväll skall vi fira min stora kärleks födelsedag här nere i Ronneby.
Han fyllde ju år den 26 septemeber men det är först nu vi har kunnat åka ner hit så då blir det ett lite försenat kalas för släkt och vänner ikväll. Ovan ser ni vad jag tänkte ha på mig denna kväll, en turkosgrön klänning med små pärlor vid hals och ärmslut. Hoppas ni får en bra kväll!

Nu har jag några härliga lediga dagar med ...

img_1848 (MMS)

Nu har jag några härliga lediga dagar med familjen nere i Blekinge. Denna förmiddag är C & jag barnvakt till lilla Lou. Vi myser i soffan, Lou sover och vi tittar på "Efter tio". Har det alldeles fantastiskt skönt med andra ord :)


Höstrusket



Redo för höstrusket är jag nu med dessa snygga gummistövlar från Scorett.
Ikväll råder riktigt blåsigt höstväder utanför våra fönster och jag kan inte annat än vilja krypa upp i soffan efter en lång arbetsdag. Har jobbat hela helgen och körde ett riktigt långpass idag då jag kände mig lite extra effektiv. Gäller att passa på då man är inne i ett bra "flow". Få sina tankar ner på print för att man sedan skall kunna slappna av och riktigt njuta av sin lediga tid. Det tänker jag göra nu, med den berömda gigantiska tékoppen i handen, min kärlek på ingång och ett nytt magasin som jag plockade upp på vägen hem. En måndagskväll helt i min smak :)


Nya bilder på vår tavelvägg



Idag kom lite nya bilder som vi valt att framkalla till vår tavelvägg i köket.
Var bara tvungen att få upp dem direkt och se så fint det blev. Nedan ser ni lite mer närbild på bilderna.



Bild här utanför vår lägenhet i Liljeholmskajen på mamma, pappa, Carl och lillebror.
Väldigt härlig bild som som jag är väldigt nöjd med ♥



Lilla Lou (Carls storasysters dotter) som vi satte i fören på en båt vid fiskehamnen i skånska Mölle.
Så söt den där lilla donnan och ett vackert landskap kan man se i bakgrunden.



Jag och mina syskon här utanför vårt nere vid vattnet ♥



Carl med sina två systrar och så lille Wille (Lous storebror) framöver Slottsruinen på Öland ♥



Så slutligen en bild på oss från sommaren 2010 på Gotland.
Väldig härliga minnen från denna bild ♥




Mina finaste



Mina finaste flickor kommer hit och besöker mig på torsdag och jag kan liksom inte förstå
 hur jag skall klara att vänta tills dess. Jag längtar så mycket efter dem och vill inget
hellre än att kramas, skratta och vara nära dessa två fina flickor ♥


Sköna söndag



Härliga sköna söndag!
Ett lugn har lagt sig här hemma denna eftermiddag. Jag steg upp tidigt idag och var på jobbet några timmar och höll utvecklingssamtal med några i min personalgrupp. Gav jätte mycket energi så efter det fortsatte dagen i en härlig anda. Carl har städat  och tvättat här hemma medans jag fixat med lite inredning. Bra fördelning tycker jag! Här oavn ser ni en liten skymt av sovrummet där jag bäddat med det nya påslakanet från HM Home. Tänkte att jag skulle fixat ett par nya gardiner också inna jag visar er hela rummet. Just nu har vi somriga vita gardiner men jag tänker mig en likande grå nyans som sänggaveln nu till hösten då  man vill ah det lite mer ombonat.

Vad fixar ni med hemma inför hösten?


Världens finaste kungakrona är äntligen min!




Som jag har letat det senaste halvåret efter den perfekta kungakronan för ljus. Har besökt otaliga nätbutiker, inredningsbutiker, loppisar, osv och så till slut så fann jag då äntligen den i MIO´s nyhetskatalog. Efter flera besök i Mio´s butik ute i Kungens kurva fick den tillslut följa med mig hem. Att det skulle ta så lång tid berodde bland annat på deras minst sagt märkliga sätt att jobba på på Mio. Att först skicka ut sin nyhetskatalog hem till folk och sedan flera veckor senare faktiskt ha alla nyheter i butik till försäljning. Har haft flera diskussioner med deras inkompetenta och faktiskt väldigt otrevliga personal där bristen på engagemang och service gjorde mig allt annat än glad. Egentligen så ville jag inte köpa kronan pga detta men eftersom den var så fin så kunde jag helt enkelt inte låta bli. Men fasen också, att de aldrig lär sig att man kommer så långt med ett leende och en hjälpsam aproach när man jobbar med människor...






Det var du & jag mot världen



Sitter och tittar igenom gamla bilder och hittade dessa fina på Chili och Smilla.
Så mycket kärlek det var mellan dessa två den korta tid de fick tillsammans.
 Från dag ett som Smilla kom till oss så tog Chili hand om henne och lämnade aldrig hennes sida.
Tyvärr så blev vår gosiga kille sjuk och somnade in i augusti 2009 ♥








Nu har den här lilla donnan vuxit upp och utvecklats till en riktigt härlig och kärleksfull kisemis.
Jag tror att vi har Chili att tacka mycket för det då han visade vägen för henne...


Det är galet härligt ute denna lördag. Män...

img_3220 (MMS)

Det är galet härligt ute denna lördag. Människor ligger i bikini och njuter av värmen. Känns som om hela jag laddas upp av solenergi :)


Långpromenad längs vattnet känns som en br...

img_3507 (MMS)

Långpromenad längs vattnet känns som en bra lördagsaktivitet denna soliga dag :)


RSS 2.0