Dagens



Kjol HM trend
Skärp Zara
Linne HM

Midsommarklänning



Såhär såg jag ut på midsommarafton. hade en turkos halterneckklänning som jag fått av min C för flera år sedan men som än idag är en av mina favoritklänningar.

Tukors är en underbar färg till lite solbränd hud.

Midsommar 2010



Midsommar firades preicis sådär som man skall. Vid en sommarstuga vid havet, i strålande sol med glada vänners sällskap.



Carl tillsammans med sina grabbar. Dagen har precis börjat och man kan riktigt se förväntan i deras ögon...



Jag och storasyster i efetermiddagssolen. Det var jätte skoj att äntligen fira midsommmar tillsammans istället för som det har varit innan på vars ett håll.



Carl tillsammans med Alexander som var kvällens värd tillsammans med sin Evelin. De två hade ordnat en riktigt bra midsommarfest för oss. Stort tack!



Det blev bad både en och två gånger under midsommarftonen. Här tar Carl ett litet "skutt" ut i det stora blå.



Tjejerna stod op land och hejade på medans grabbarna tog sig ett dopp.


Idag fortsätter vi fira midsommar genom ...

img_6807 (MMS)

Idag fortsätter vi fira midsommar genom att slappa i solen under några filtar, äta kebab och dricka litervis med läsk... Gårdagen firades i en sommarstuga tio meter ifrån havskanten med strålande sol, rose och ett trettiotal vänner!  Nu skall jag fortsätta njuta av ledighet:)


Vad tror ni om en repris denna kväll?



Blir middag på balkongen denna kväll. En favorit i repris stekt strömming på knäcke och såklart jordgubbar till efterrätt.

Äter jordgubbar varje kväll nu, sommar sommar sommar!

Gott för magen :)



Smoothie med jordgubbar, persika och ananas.
Så somrigt och gott i eftermiddagssolen.

Lagom lång vecka det här. Jobbar bara imorgon sedan så kommer Carl från sthlm och hämtar upp mig här på kvällen så åker vi mot Ronneby tillsammans.

4 dagars ledighet tillsammans, midsommar ute vid havet i en mysig sommarstuga med vänner och så förhoppningsvis fint väder. Så härligt!

Nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar sedan är det dags för semester på riktigt, längtar!

Sommar!


Jordgubbar står på menyn denna kväll



Nu blir det kvällsmat ifrom av en stor skål jordgubbar med mjölk.

Man kan ju äta hur mycket jordgubbar som helst, det är alltid så himla gott.


Idag skall det vara svenskt!



Idag serveras stekt strömming på knäckebröd med gräddfil, rödlök och dill här hemma.

För det är bland det godaste jag vet, och så otroligt svenskt!

Bänkad framför tv:n i myskläder



Idag sitter vi bänkade framför tv:n och följer bröllopet.

Då passar det bar med en enkel mysoutfit;)


Frukost för två!




Härligt att göra frukost för två.

Det är de små sakerna som man uppskattar mest när man är särbos i veckorna...

Jordgubbar, smoothie, mackor med messmör och ägg.

Gott!

Supersmarrigt fredagssnacks!



Nu kan fredagsmyset infinna sig. Äntligen!

Carl är hemma, lite snacks står på soffbordet (jordgubbar, tunnbrödsrullar med crabfish/basilika/creme cheese, kryddig salami, nektarinklyftor) och man är ledig imorgon.

Så härligt!

50-tal

Blir ingen dagens idag då det blev en löprunt till och från jobbet :) men bjuder på en bild från häromdagen då jag städade lite i garderoben och hittade min fina gula 50-tals klänning. Den bar jag sist på min farfars begravning. Farfar älskade när man hade klänning på sig så jag ville vara riktigt fin den dagen för att hedra hans minne. Visst är den fin?!

Hon är äntligen här!

Idag 14.24 födde min älskade vän Karolina en dotter :) Vägde 4030 g och var 52 cm lång. Det kunde man inte tro med tanke på att Karros mage varit så liten. Vi var ute och gick en långpromenad igår runt ån så jag känner mig lite delaktig i att hon äntligen ville titta ut, bara 1,5 vecka efter BF;) Lyckorus i hela kroppen nu!

Ligger och halvsover på balkongen det ...

img_6807 (MMS)

Ligger och halvsover på balkongen det härliga vädret, helt underbart!


Färg skall det va!

Blev lite färg idag. Min gula tröja ifrån HM är prefekt såhär i sommartider. Man känner sig lite frächare, lite finare och helt klart lite gladare. Gult är inte fult!

Paket :)

När vi var "hemma" i blekinge i helgen så blev jag lite firat i efterhand av familjen. Paket blir man ju aldrig för gammal för ellerhur?! Och innehållet är jag mer än nöjd med;)

The skirt...

Plockar iordning lite i garderoben och plockar fram sommarkläderna. Hittade denna svarta lilla kjolen som jag köpte när jag gick på högstadiet. Med andra ord för 11-12 år sedan, och den passar... De är allt lite härligt de. Min kropp är precis som den vill och skall vara :)

Hemnes är på plats!

Så här fint blev det med ett Hemnes skoskåp i hallen. Är jätte nöjd med den. Så snygg att titta på och mer förvaring tackar man ju aldrig nej till.

Grönt är skönt!

Glad som en sol idag:)

När man är i Ronneby måste man äta den...

img_6807 (MMS)

När man är i Ronneby måste man äta denna super goda ciabatta med chiliräkor, gucamole och sweetchili.  Köpte med oss sådana hem till Carls syster där vi nu sitter tio pers och kollar VM tillsammans. Innan idag har jag varit på 96 års kalas och firat en otroligt pigg liten dam, min farmors syster.     Hon bor själv i sin lilla lägenhet där hon bjöd in till kalas för hela släkten. En riktig krutgumma som man har mycket att lära sig av.


Troligtvis den sötaste Wille i världen

Så här underbart söt var lilla Wille igår på Ellens student. Uppklädd i kavaj, rutig scarf och såklart stråhatten (som är en favorit). Underbart söt, man blir så glad när man ser honom!

För Ellen har tagit studenten!

Nykläckt lycklig student. Världens finaste tjej dessutom, Ellen. Vi firade henne hela dagen igår. Dansade, åt gott, skålade i massor och skrattade tillsammans vilket gjorde detta till en oförglömlig kväll. Nu väntar nya äventyr för lilldamen som har gått och blivit stor.

Student dagens

Igår firade vi Carls lillasyster som tog studenten. Trotsade regnet och körde på klänning men med en kavaj som värmde lite...

Ännu mer förvaring :)

Köpte ett Hemnes skoskåp idag. Det är en nyhet från april som jag spanat på ett tag. Kommer passa perfekt i hallen, på väggen mittemot spegeln (ni vet den där väggen bakom mig på de flesta outfits bilder). Har tidigare funnits i en bredare variant som var 2 cm (!) för bred för den väggen men nu så kommer denna stå perfekt. Vädligt praktiskt med mer förvaring till skor, den rymmer 12 par skor och har även en liten låda överst som är praktisk att ha i hallen till alla småsaker. jag är galen i förvaring och särskilt sådan man slipper se, så detta kommer bli så bra! Hemnes heter den som sagt och kostar 1295 kr på IKEA

Hey, you look like a rockstar baby!


Gott i lilla magen :)

En stor favorit här hemma är hemlagat hamburgare med halloumi och barbequesås. Så gott, enkelt och klart på 15 min. Vardagslyx!

You have to love spots!


Smilla spanar

Har byggt ett litet kuddtorn på balkongen som Smilla ligger och spanar på. Vår sötnos.

Mellanlanding

Hemma i Linköping igen efter några härliga dagar i sthlm. Idag har vi haft aspirantutbildning här i Linköping så nu är jag bara hemma och "mellanlandar" för att snart bege mig till stora hotellet i stan för middag med alla härliga kollegor:) På återseende med andra ord;)

I brist på kamerabilder så hittade jag lit...

img_6807 (MMS)

I brist på kamerabilder så hittade jag lite kort i Carls mobil som jag tänkte dela med mig av. Så ni får en känsla av dessa härliga dagar vi har:) Nu är jag proppmätt efter en kväll med massa tapas och gott i glasen. Imorgon blir det tennis för grabbarna medan jag tänkte ta en liten shoppingrunda. Kan ju behövas, eller kanske inte;)  Men på eftermiddagen sitter vi självklart bänkade framför tv:n och hejar på robin!


Äter super god sushi efter en långpromenad...

img_6807 (MMS)

Äter super god sushi efter en långpromenad med carl längs vattnet:)


Provar att ladda upp dagens såhär med mobi...

img_6807 (MMS)

Provar att ladda upp dagens såhär med mobilen då mitt kamerabatteri är helt urladdat:( rätt dålig timing då jag är i Sthlm denna helgen. Får helt enkelt fota med mobilen.


Marint

Köpte ett par nya sommarskor häromdagen. Ett par marin inspirerade små dojor som känns användbara den kommande säsongen.

26 år, lite äldre, lite snyggare och framförallt lite lyckligare!

Fyllde 26 år i onsdags, den 2:e juni. Så nu är jag vuxen på riktigt;) var krasslig så min födelsedag spenderades mestadels i sängen & på soffan. Borde vara förbjudet att vara sjuk på sin födelsedag! Men nu är jag frisk igen och har förflyttat mig upp till Sthlm för att spendera några lediga dagar tillsammans med min käresta:) igår var vi ute och åt på ett italienskt ställe på Östermalm och avslutade kvällen med lite gott i glasen på grodan. Blev dock Cola för min del då man kanske inte skall chocka kroppen med alkohol direkt efter några dagars sjukdom... Just nu ligger jag på en klippa ute i aspudden och njuter för fullt av solens härliga strålar. Inte lika varmt idag men ack så skönt att sommaren äntligen visar sig från sin bästa sida. Carl jobbar idag men ikväll har jag önskat thaimat och en gosig pojkvän så det hoppas jag skall gå i uppfyllelse;) Stor kram till er alla och tack för alla gratulationer på min födelsedag! Rebecka

RSS 2.0