Mina favoriter!

 
Har laddat skafferiet med mer goda teér ifrån NK.
Mina favoriter är helt klart masala chai och NK´s gröna havtorn.
 
Testa, ni lär inte bli besvikna!
 
Idag är jag ledig. Helt underbart med sovmorgon och frukost framför nyhetsmorgon.
Har verkligen laddat batterierna idag vilket känns otroligt skönt efter en stressig helg med alldeles för många timmar på jobbet. Tur att man har härliga människor omkring sig på jobbet som både ger en energi och en klapp på axeln när det behövs :)
 
 

Hej då julen!

I helgen som var rensade vi bort årets julpynt.Nu känns det väldigt luftig och frächt här hemma men jag saknar verkligen att gå och tända alla adventsljusstakar, slingor och annat som lycer upp i vintermörkret.
 
Samtidigt ser jag fram emot att inreda för våren som komma skall...
 
 
 
Adventskyrkan har jag haft sedan jag var liten, den är lika fin varje år! Tomtarna som står på pinne är en bekant som tillverkar. Finns i olika storlekar och färger, mina är alla i vitt, svart och mörkgrått då det passar sig bäst här hemma.
 
 
 
Lite stjärnor, änglar och mina favoritgrisar fick packas ner i stora "jullådan" igen för att gå i ide tills nästa jul. Som sagt, saknar redan allt glitter och fint som lyser upp i mörkret. Idag är termometern nere på -17 grader!

Lite nytt på soffbordet

Lite nya skålar har fått plats på soffbordet. Får nog ändå bli att rensa bort julen imorgon. Fixa hemma är ju perfekt söndagssyssla, tillsammans med träning också då förstås ;)


Tillbaka!

Har varit helt tyst här inne nu alldeles för länge. Dags för en nystart känner jag då jag vet att bloggen ger mig massor av energi & inspiration. Det tar mycket tid med fixande av bilder och sådant men responsen man får från er härliga läsare är helt fantastisk!

Hoppas ni hänger med!


RSS 2.0