Bad hair day!



Ja det har jag haft idag. Så det blev en lång dusch och hårimpackning när jag kom hem ikväll.

Nu känner man sig som en ny människa.

Dagens

Jeans acne hex
tröja HM trend
Skor (mina nya finingar) från Marie P skor här i Linköping
Klocka Gant


Lång dag

God kväll på er all där ute!

Slänger mig i soffan efter en väldigt lång och händelserik dag då jag fått mycket uträttat :)

Det tar dock på krafterna att komm hem så här sent och inte få någon "lugna ner sig" tid innan läggdags. alltså den där tiden då man kan reflektera lite över dagen, knske dricka en kopp té och komma ner lite i varv innan det är dags att lägga huvudet på kudden.


Sommartid


Börjar så smått att vänja mig vid sommartid men var och varannan klocka man tittar till på går ju fortfarande på vintertid (irriterande det där..) uppe med tuppen idag och så blir nog fallet imorgon också då det händer mycket på jobbet nu som kräver min delaktighet. Denn veckan gör vi iordning sista delen i vår sommarbutik, parasoller och stora krukor. Det märks verkligen att snön börjar smälta bort och våren närmar sig med stormsteg då vi redan säljer sommarrelaterade produkter i massor.

Årets kruksortiment är jätte snyggt och framförallt praktisk då de flesta krukorna är gjorda i etenplast som inte väger särskilt mycket. men de ser hur tunga ut som helst och som om de vore i keramik eller liknande material. Super bra idé det där, då slipper man ju "konka" runt på tunga saker och vårplanteringen blir så mycket smidigare. 


ÖSTLIG KrukaÖstlig kruka 32 cm 249 kr
SKÖRD KrukaSkörd kruka 349 kr

ÖSTLIG KrukaÖstlig kruka 249 kr

Lördagsmys



Laddar denna lördag med favoritmaten. Kan ju inte gå fel med sådana här "smarrigheter". Räkor, halloumi,tunnbrödsrullr med crabfish och lite go sallad till det.

Snart blir det en runda ner till stan för ett glas vin, eller två...

Trevlig lördagskväll på er!

The skirt is on!



Skor bianco
Kjol JC
Tröja Zara
Jacka o sjal HM

Tips! Ikeas solcellsbelysning

Vill tipsa er alla om IKEA´s solcellsbelysning som nu finns i varuhuset. Kollektionen tillhör sommarsortimentet och varje produkt drivs av solenergi. Alltså laddas lamporna under dagen och lyser sedan vid mörker.

Vi på IKEA har haft liknande produkter några år nu men iår måste jag säga att de verkligen har blivit så mycket snyggre i designen.

 Så skynda till närmst varuhus om du är intresserad för jag har en känsla av att dessa kommer sälja snabbt...


SOLIG taklampa, 21 cm i diameter, 299:-
Färger: röd/svart/vit


SOLIG golvlampa, 128 cm hög, 499:-
Färger: svart/vit


SOLIG slang, 4 m lång, 199:-


SOLIG bordslampa, 40 cm hög, 299:-
Färger: röd/svart/vit


SOLIG klot, 40 cm hög, 129:-
Färger: röd/vit/blå



SOLIG slinga med 8 klot, 199:-

Slingans längd: 3,4 m
Sladdlängd: 6 m
Färger: röd/vit/blå

SOLIG cylinderformad, 98 cm hög, 199:-
Färger: röd/vit/blå

Stärkt och framförallt stolt!


En glad men väldigt, väldigt trött Rebecka...

Otroligt glad och stolt Rebecka är det som skriver nu. Har haft tre underbara dagar tillsammans med fantastiska människor och jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv.

Det är svårt att förklara det klimat som vi har haft. Men öppenhet och ärlighet har aldrig varit så tydligt i mitt liv tidiagre i mötet med människor.

Att helt lämna ut sig själv efter bara några minuter tillsammans med helt nya människor som man inte träffat förut har gjort att jag växt flera centimeter och verkligen utmanat mig själv.

Vi avslutade dessa dagar med att idag ha en hel dag med bara feedback. Vilket till en början var otroligt läskigt men som sedan visade sig vara alldeles, alldeles fantastiskt! Vad människor kan ge varandra om man bara vågar vara öppna,ärliga och ge bra feedback!

Tackar alla fina aspiranter för dessa dagar!

Summa sumarum är jag otroligt stolt över mig själv och de egenskaper som jag besitter :)

Stolt!



Över mitt livs kärlek idag...

Han kan han!


Så dålig jag vet!



Är verkligen sämst på att blogg denna veckan. Och kan inte lova att det blir bättre då jag åker iväg imorgon resten av veckan.

Ni vet den där uttagningen som jag var på för några veckor sedan. Den till IKEA´s aspirantutbildning, en chef och ledarskapsutbildning.

Jag kom med! :)

Så nu packar jag väskan och förbereder mig för några "lära känna" dagar tillsammans med övriga aspiranter ute på en kursgård i djupaste skogarna;)

Ser jag så fram emot.

Har jag visat er mina nya pjuks?



Finingar som jag  letat  efter länge, LÄNGE!

Har haft en bild i mitt huvud om hur de skulle se ut.

och så plötsligt händer det...

Borta bra, men hemma bäst...



Hemma igen nu efter en riktigt härlig vecka i Sälen med hela familjen. Kom till Linköping vid halv fyra inatt vilket gjort att denna söndag den 21/3 är lite upp och ner vänd här hemma. Det blev lång sovmorgon och då kylskåpet gapade tomt så blev det hämtpizza till frukost (!).

Nu väntar städning, uppackning, några maskiner tvätt, storhandling på MAXI och så självklrt en massa gos med vår lilla Smilla som vi inte sett på över en vecka.

På återseende allihopa!


Vitt sommarlinne



Vitt linne från ZARA med små knappar framtill. Tycker det är snyggast att matcha med ett skärp i midjan eller med en kofta utanpå. För bär jag det bara som det är får man lite av en "gravidmage" och det är ju aldrig riktigt skoj om inte så är fallet. Kanske kan låna ut detta till min vän Karolina som har världens finaste gravidmage :)

(Madeleine; Du hittar detta som sagt på Zara, 279:- och finna i färgerna ljusblått, vitt, puderbegie och rosa. Så fint!)

En riktig "Rebecka" blus


Ljusblå blus från ZARA 299:-

Ljusblå blus med fina detaljer på ärmarna från (ja vad tror ni?!) ZARA såklart. Känns som en solklar kombo med svart krt kjol eller ett par shorts i sommar. Med andra ord ännu en "favorit" i garderoben är funnen;)


God morgon!



Idag är vi lite små träötta här i stugan och har inte riktigt kommit igång ännu. Liftarna öppnade vid nio men efter en hel dag i backen igår så är man lite mör i benen just nu. Gårdagen spenderade vi i Lindvallen där vi åkte skidor hela dagen, endast ett stopp för lite mat vid McDonalds, och sedan ut i backen igen. Senare på kvällen blev det 3D bio Avatar som var så otroligt bra. Vet att den visats länge och att jag är lite sen men ni som ännu ej sett den, SE den! Så otroligt bra film,både för 3D grejen men också för hela storyns skull.

Ha en bra onsdag!

O so pretty, I feel pretty!


Kavaj från Zara Woman, 999:-

En svart kavaj är ju ett måste i garderoben. jag har redan två st som används flitigt, en kortare modell och en längre. Men när jag såg denna hängandes på en skyltdocka inne på Zara så kunde jag inte låta bli att prova. Och den sitter perfekt på mig.

Klassiskt snygg men med lite moderna "puffärmar" som gör den lite speciell.




En rosa dröm från ZARA



En rosa dröm från ZARA är nästa plagg som jag hittade i Göteborg. Rosa känns som en riktig vårfärg och det går att matcha med de mesta färger. Gillar de fina detaljerna som Zara ofta får till på sina plagg. Känns så välarbetade och tyget är i tunn, lite lyxig kvalitét.


Sjukling



God kväll på er!

Nu sitter vi i stugan igen efter ännu en solig dag i backen. Jag har dock inte kunnat njuta fullt ut av det härliga vädret då jag hade feber hela natten och en bit in på förmiddagen :( Inatt sov jag med två filtar och två stora täcken men frös ändå som bara den!
Men efter lite frisk luft, skidåkning och så afterski på det så mår jag mycket bätte. Nu hoppas vi bara att det håller i sig och inte kommer tillbaka.

♥Rebecka

Semester då gäller inga som helst regler


Låter kanske sorgligt men en av höjdpunkterna på semester är faktiskt enligt mig att inga som helst regler gäller då det kommer till mat. Idag har vi redan hunnit med smågodis, chips, dipp, läsk, alkohol, choklad och mycket mycket mer som nu ligger som bomull i magen...

Mätt och glá, ja de är ja :)

Först ut i shoppingkassen från Götet



Nu sitter vi här i fjällstugan bara 1 m från backen i Tandådalen i Sälenfjällen. Benen värker lite efter årets första åk i backen, energinivån ligger runt noll och här sitter man nu i soffan i de älskade mysbyxorna.

Därav blir det ingen "dagens" idag utan som utlovat en av plaggen från shoppingtrippen till Göteborg. Först ut en riktig Rebeckablus i cremevitt med fina detaljer på ärmar och vid halsen. Jag fullkomligt älskar den och den kommer användas flitigt till jeans, kostymbyxor eller till en kort kjol.

What do you think?

My man!



Det här kan vara världens bästa grabb.

Eller kan vara. Det ÄR världens bästa!

Love you babe!

Gör ni också såhär när ni packar?



Hr ni som jag en dålig ovana att prov en massa kläder när ni skall packa inför en resa?

Det tar ju sådan tid då. När man tvunget måste dra på sig allt för att bestämma om det skall med eller inte.
Ilandsproblem jag vet men dock så irriterande ändå!

Men nu är iallafall partykläderna packade. dgs att ge sig på resten. Snart intar resten av la familja lägenheten och då blir det Schlagerkväll!!!


Ljusblått,rosa,puderbegie och vitt


Romantisk blusr och koftor kan man inte få nog av!

Ja med dess färger i  garderoben känner jag mig mer än redo för stundande vår!

Har tänkt att jag skall visa er alla fina plagg jag köpte i Göteborg nu i veckan som kommer. Eftersom jag kommer spendera den uppe i en stuga i sälen kommer nog "Dagens outfit" att lysa med sin frånvaro. Känner att en dagens i mjukisbyxor, underställ och termobyxor inte är särskilt inspirerande för er läsare så istället har jag planer på att visa mina nya inköp.

Annars får vi se hur mycket bloggande det blir.

Nu ser jag fram emot härlig skidåkning och FAMILYtime när den är som bäst :)


Greetings from a sunny Gothenburg



Min dag i Göteborg igår var alldeles alldeles underbar i den härliga vårsolen :)

Dagens väder här hemma i Linköping kan man inte heller klaga på. Solen skiner från klarblå himmel och vi har promenerat runt lite på stan i skinnjack och solisar.

Nu kommer snart våren, I can feel it!


Tooooodays



Hängselklänning från Zoul (MQ)
Puderfärgad puffärmströja från HM
Svarta strumpisar HM


Dagens...



Blus från HM
Svarta jeans Acne hex

Aldrig mer finanskris ;)


Zara, zara, zara och så lite Topshop och Hm

Idag har iallafall jag bidragit till att det inte skall hända igen.Finanskris alltså.

Det stod en förväntansfull tjej utanför ZARA´s entré strax innan tio imorse och hon kom inte ut därifrån förrän lång tid senare, och inte tomhänt precis...

men ack så mycket lyckligare;)

Shopping är min hobby, sådeså!

Vår nya pärla :)



Vår nya bil. En Volvo S60 sport edition.

Carl ville ha en kombi  men jag lyckades övertyga honom om att vi faktiskt bara är två st i familjen än så länge och då räcker det med en sedan;)

Do I like it.

Yes!


Sommar, sommar , sommmar....lalala...lala...


Bilder från förra årets sommarbutik. Alla möbler utom Kvarnö som syns på översta bilden till vänster kan man även se i årets sortiment :)

Ja nu har jag tagit semester här hemma :)

Sista dagen idag för sommaruppbyggnaden och nu väntar snart en veckas skidsemester för min del. Hela familjen med mamma, pappa, syskon och Carl skall upp till sälen för riktig FAMILYtime och såklart härlig skidåkning!

Men först så skall jag till Göteborg imorgon för att hämta hem vår nya bil. Är ledig så jag tar tåget dit imorgon bitti och tänkte passa på att göra lite shopping när man ändå är i den trevlig staden. Är alltför länge sedan jag var där då det är mycket närmre för oss till sthlm numera.

Men imorgon är det alltså dags. Tänkte ägna en stor del av min dag inne på Zara som är min absoluta favoritbutik :)


Dags att lägga undan vinterjackan?


Nya jeans acne hex pure, stövlar bianco, kofta med pärlor Hm och  marinblå jacka peak performance.

Strålande sol nu i flera dagar och snön smälter bort för fullt :)

Kanske snart dags att lägga undan vinterjackan? Känns som om jag köpte min fina peakjacka precis rätt vinter då jag verkligen fått stor användning för den denna säsongen pga riktigt vinter väder.

Lördagens



I brist på dagens klädsel slänger jag in en bild ifrån lördagens diplomering.

Nya jeans Pure från Acne
Bruna stövletter från Bianco
Vit blus från Zara
Päls från HM


Visst är min älskade så fin. Mäkta stolt är man;)


Aj, aj AJ!!!


Vi innan krampen sätter in...

Måste berätta om en rolig sak som vi fångade på bild i bilen påväg till balen i lördags.
Gustav, Lynn och jag satt i baksätet och skulle ta ett kort (kameran gick var hela kvällen kan jag lova) och då plötsligt så får Gustav världens kramp och skriker...


Gustav börjar få ont.  Men kämpe som han är fortsätter han ändå att le mot kameran...



Så rolig bild. Lynn och jag är helt koncentrerade på annat och förstår verkligen inte vad som är så farligt;)

le åt kameran Gustav, Le för fanken!


Happy!


Carls examensbal 2010



Uppklädda och fina blev det fotosession med både Carls och gustavs föräldrar innan avfärd. Vi kände oss som ritiga filmstjärnor när hela tre st kameror riktades mot oss och dessutom en filmkamera somgick varm under hela eftermiddagen.




Tjejer, tjejer, tjejer. Visst var vi fina!



Stiliga grabbar fanns det gott om också!

Balen hölls på Radisson SAS hotell vid stora torget här i stan och lokalen som vi var i var väldigt trevlig. De bjöds på tre rätters, fördrink, vin och en massa annat gott under kvällen.

Som en perfekt avslutning på denna helgen åt vi brunch där i förmiddags också :)

Vilken underbar helg vi haft!

Inne i dimman...


Jag på dansgolvet vid tretiden inatt. In i dimman var det...

Igår var det diplomering för Carl och efter det examensbal. Han tog examen i somras men de har inte diplomeringen förrän nu. Det har varit en otroligt härlig helg med mycket skratt, god mat och härligt sällskap.

Balen igår var alldeles, alldeles underbar och vi dansade långt in på småtimmarna. Jag har tagit massor av bilder som jag snart skall lägga upp här.

Kramar!

Fredag 5 mars 2010



Nya mörkblå jeans från Acne.
Svart angora tröja med paljetter från HM
Bruna stövlar Bianco
Skärp HM


IKEA is the shit!





Idag har jag varit på assessment/uttagning till aspirantprogrammet på ikea så nu är jag helt slut i huvudet. Asprantutbildningen är en chef och ledarskapsutbildning som pågår under ca 1 år.

Dagen har inneburit rollspel, intervjuer, gruppövningar och en större presentation. Känner mig nöjd med min egen prestation och hoppas på att jag skall få gå utbildningen som startar i slutet av månaden.

Stolt över mig själv idag :)


Cougartown



Sitter och kollar på nya serien "Cougartown" och den är faktiskt lite rolig. Jag är ju en riktig såpajunkie så det är ju inte förvånande att jag säger så...

men ville bara tipsa om lite lagom-amerikansk-såpa-komedi HUMOR, om någon är intresserad.

Natti på er!


Today I look like this


Idag fick de stanna hemma :(



Idag var det åter minusgrader igen så mina fina gula gummistövlar fick minsann tråkigt nog stanna hemma. Men jag har haft en riktigt härlig dag för det. Har byggt om lite i vår "familybutik" på jobbet och ordnat en fin redovisning till alla resväskor. Nu hoppas vi på att kunderna gillar det också;)

Efter jobb blev det träning med Caroline och vi körde på i bra tempo. 40 min på crosstrainern och sedan lite över en timme på gymmet. Vi börjar bli riktigt vana vid maskinerna, alla muskelknuttar och annat som förekommer på ett gym (som vi i början var livrädda för). Vi ser såklart fortfarande ut som om vi inte riktigt vet vad vi håller på med men det är ju lite halva grejen med det hela, att skratta åt sig själv när man sätter sig bakofram på en maskin, eller för den delen uppochner...

Nu är det soffläge här hemma, grymt skönt skall ni veta!

I can´t get enough!



I can´t get enough of PALJETTER;)

Svart liten sak med plajetter från HM som jag bland annat tänker matcha med jeans, vitt linne och ett par läckra pumps.

FIIINT!


Glada färger och vår , ja tack!


Stövlar ikea, jeans acne, linne HM och grön kofta från veromoda.

Ville så gärna att det skulle fortsätta "töa" idag så jag körde på mina fina gula gummistövlar imorse. Men sedan så började det ju snöa för fullt och graderna kröp neråt på termometern :(

Men jag var lika glad för det. Lite färg piggar ju upp.

Nu vill jag ha vår så jag kan plaska runt i mina stövlar i varenda vattenpöl;)


RSS 2.0