Sovrumsinspiration



Tycker att det är så fint att ha en bänk neranför sängen om man har plats till det.









Ettsådant här skäp skulle ajg gärna vilja ha i mitt sovrum i framtiden. just nu finns det ingen plats och vi har väldigt många garderober i vår lägenhet så något behov finns det inte. Men man kan ju önska sig...

Åh underbara lördag!

Haft en hittills riktigt härlig lördag i strålande solsken. Temperaturen ligger nu på 31,6 grader i solen, det är ju inte klokt vilken sommarvärme vi har. Men dessto skönare är det att ligga i skuggan och läsa sin bok i lugn och ro. C den stackarn har jobbat precis hela dagen men ramlar nog snart in här, ikväll grillar vi nog och tittar på Robinsson finalen.
Som resten av Svensson-Sverige ;)

Är grymt sugen på en löparrunda men har lovat mig själv att vänta till iallafall mitten på nästa vecka, då jag hoppas att förkylningen är helt borta. håll tummarna!

Imorgon skall jag in en runda till jobbet. Ser jag mycket fram emot, trots denna underbart härliga lediga dagen. Men det är så roligt nu, så kreativ man får känna sig, sån energi man får (trots en snorig näsa fortfarande) och massor med glada tillrop från kollergor men framförallt våra kära besökare!

Skall nog ta med kameran till jobbet imorgon så jag kan visa er lite av det vi åstadkommit hittills...

Ha en fantastisk härlig lördagkväll

Rebecka


idag är de 24,8 grader i skuggan

0-25b7ba714ebc4a5de41a9f282545ba9d.png

Kolla varifrån!

idag är de 24,8 grader i skuggan här. Helt fantastiskt skönt!


titta vem som inte kunde låta mi

0-189a27e96e21536d7a3daebaa0c32b86.png

Kolla varifrån!

titta vem som inte kunde låta mig ligga själv på gräsmattan utan bestämde sig för att göra mig sällskap. Busunge!


Piggare och snyggare, I like it!



Sådär ja, då var man lite mer som sig själv igen. Jobbat idag och det har varit så roligt :)

Vi är nu i slutfasen av vår stora ombygganad så idag innebar det fullt ös i våra nya rum och miljöer. Så härligt att se hur vårt fina varuhus blir ännu finare och de nya rummen är underbara.

Välkomna på vår stora invigning nästa helg ni som har vägarna förbi IKEA Linköping!

R

Vitt men med sprakande färg!



Har man vitt som bas kan det vara vädligt fint men en färgglad fondtapet och lite andra accentfärger runt om i rummet, Denna miljön på Nordik tyckte jag var jätte fin. Sådär lagom mycket countrystil med en modern touch. Fint!




Älskar härliga tapeter. Kan titta på tapeter i timmar. Det finns ju så mycket fint nu på marknaden.


På bättringsvägen...

Mår betydligt bättre nu. Hoppas på en riktigt god natts sömn följt av en underbar fredags imorgon.

Det hade varit en bra början på helgen!


Håller ni tummarna, så gör jag det också?


hittade en gammal bild på Chili

0-18b8d9da120a877e4a499e7f3ef98d3a.png

Kolla varifrån!

hittade en gammal bild på Chili i mobilen. Vilken sötnos!


mitt första mobila inlägg. Hoppa

43a784a4e95a7bf6661c9c406425e472.png

Kolla varifrån!

mitt första mobila inlägg. Hoppas på att detta skall fungera fint. Puss på er sötnötter!


Barnmat är tillåtet när man är sjuk



Rån med smör och sylt var en favorit när man var liten. Hade som tur väl sådana hemma och de passar utmärkt då man är sjuk och inte har så värst stor aptit.

Den nakna sanningen



japp, såhär ser man ut just nu. Very hot, don´t you think?!




Precis vaknat. Läste ur min bok till kl halv tre inatt och har sedan sovit tills nu. Väldigt vädligt bra, då kanske denna dag inte behöver kännas som 3 veckor (vilket gårdagen gjorde)

Min frukost består av ett gals treo och nu blir dte nog lite läsning igen. Näsan rinner som ett vattenfall idag och det är nog tur att jag är ensam hemma då rösten inte riktigt vill vara med idag :(

ha en fantastisk torsdag allihopa!

R


Tårar


Hon är bland de vackraste av vackra

Inte nog med att förkylningen får mina ögon att rinna så var dagens avsnitt av Greys ingen lätt match att hantera. Grät som en liten barnunge! Izzie fick oss verkligen att tänka på att man skall leva i nuet, inte tänka "sen", utan känna, uppleva och älska livet just nu.

Skall försöka med det, men sjukling och allt gör det inte till det lättaste av uppdrag ;)

Nu blir det sängen, hoppas på mycket sömn och en feber som går neråt, en hals som slutar värka och en energinivå som ligger på topp då jag vaknar. Det håller vi tummarna för!


Spring för mig också!

Linköping 2008

Imorgon är det blodomloppet här i Linköping. Skulle vatt me, som en "IKEA hare" och hejat fram de fina IKEA bunnies.

Får nöja mig med att ha skänkt lite  medel till deras verksamhet.

Spring för mig också tjejer och killar, damer och herrar, gummor och gubbar, gammal som ung!

orkar inte



Näsan rinner, hostar var 30.e sekund och febern stiger istället för tvärtom.

Ensam hemma tills imorgon kväll, inte roligt det heller.

What to do?

Vi slappar






Suddiga bilder på Chili och Smilla i full gång med att tvätta varandra. Underbara två!






Min löprunda runt ån



Tänkte jag skulle visa lite bilder från "strandpromenaden" här i Linköping. Här brukar jag springa eller gå runt, det är så fint men ligger ändå nästan mitt i stan.








Härligt att springa precis längs med vattnet.








taget på min promenad i söndagskväll. Kvällssolen är helt otroligt. tyvärr var det nog denna prommis som gav mig min förkylning. man tackar och bockar för den!













Färgstarkt



Visar lite mer bilder från min lilla inspirationstripp i söndags. Är ju svag för vitt men det kan även vara snyggt med lite färgklickar om de kombineras på rätt sätt.










Snyggingar hos HM






HM har fått in en hel del snyggingar i sin webshop. Många fina klänningar men jag har insett att jag redan har alldeles för många sådana i mingarderob och inte tillräckligt med tillfällen att använda dem på.

Men titta går ju, och drömma sig bort en stund.

Fina kuddar





Snygga roskuddar från Mio, riktigt coola.

Snorig, hostig, feber, rinnande ögon....



Listan kan göras lång på mina "besvär" idag. Tycker synd om mig själv, så otroligt tråkigt att vara sjuk. Är ensam hemma då C är på jobbresa i Sthlm och det gör ju sannerligen inte saken lättare.

Sen så är jag så besviken på att jag troligtvis missar Blodomloppet imorgon. Om inte min förkylning tar en tväromvändning och jag piggnar till inom det närmasta dygnet.

I want it












Såhär kan jag absolut tänka mig att ha det hemma.

Snyggt, ombonat och väldigt väldigt härligt!

Linköping är fin fint!













-




Bilder från min promenad häromdagen i Trädgårdsföreningen här i Linköping.

Linköping är ingen vanlig stad, det är en liten grönskande stad i en stor stad.

we like it!


Soligt väder, så himla skoj då.



Inte för mig men för alla andra som kan vra ute och njuta. Ligger inne, nerbäddad i soffan och kurerar mig. Försöker sova men min kropp kan inte bestämma sig för vilken temperatur den skall ha så jag sparkar av och drar på mig filten om vartannat. Halsen är lite skrovlig men tänker att lite vila borde göra den gott.

Massagen idag gav resultat och ryggen känns faktiskt mycket bättre redan. Har bokat in en en timmes tid nästa vecka också för att få rätsida på problemet. Marie är super duktig och tryckte på precis de rätta punkterna, ibland så att jag trodde att jag skulle se ljuset i tunneln ;)

R

Älska Howard stilen




Tycker så himla mycket om "Howard stilen". Älskar de klassiska armstöden, de fina tassarna till fötter och den sådär lite äldre stilen. Hittade fler fina varianter på Mio i helgen. Väldigt stort ha begär från min sida väcktes;)









En riktig s-k-i-t dag



En sådan dag har jag haft idag. Den började bra, (därav en ganska glad Rebecka på kortet)  men summa summarum så har väldigt mycket gått snett idag. Har fått en låsning eller något i min svanskota så ryggavärk hela dagen, toppat med en del bakslag på jobbet och som grädde på moset nu även halsont. Har en massagetid imorogn bitti då jag hoppas att Marie kan trycka till mig så jag kommer på rätt bana igen, inget bara tt börja veckan såhär.

Dock blev det en fin avslutning på dagen då jag, Karolina och Louise unnade oss lite minispa. Väldans skönt för både kropp och själ, tack vänner!

R

Löprunda = check (klart)



Sitter nu och avnjuter en väldigt sen söndagsfrukost. Tog en ordentlig sovmorgon och steg inte upp förrän halv elva (!). Då var Carl redan på gymmet så jag kände mig lite lat som sovit så länge och tänkte kompensera upp det med en löprunda innan frukost.

Härligt såhär i efterhand men att springa innan frukost är inget för mig, magen skrek efter mat hela rundan och energin lyste med sin frånvaro.

Resten av dagen blir det inredningsspaning. Skall till Mio, EM, Rum interiör, Nordik och kanske några affärer till och få lite inspiration till hemmet.

Ha en underbar söndag allihopa!

Rebecka

Världens sötaste






Nytt tvättställ och badrumsskåp



Köpte ett nytt tvättställ och badrumsskåp för länge sedan som jag tänkte sätta in i badrummet. Tyvärr fick jag erkänna att jag inte är en sådan "handywoman" som jag trodde och skåpet kom aldrig in. Så nu när fick pappa detta i uppgift och efter mycket stånkande, svordomar och lite svett så är det nu på plats.

Vårt badrum är väldigt gammalt och litet men vi försöker "piffa" till det med små medel då vi inte har energi till att renovera hela. Köpte även ett nytt duschdraperi och jag tycker att slutresultatet blev väldigt bra, skönt när tvättställsskåpet matchar övriga skåp därinne.

Tack Pappa!



Som ni ser kan man inte ha så stor rumpestump om man skall sitta på vår toalett.
Kompakt living var det här ja ;)






Lugn torsdag :)



Igår blev det en lugn dag för ovanlighetens skull när familjen är på besök. Brukar annars bli flera timmars shopping, inte helt fel det, men ibland vill man bara umgås med varandra utan stress.

Så vi tog en promenad ut till Universitetet och Vallas minigolf där vi spelade en 18 håls bana. Carl slog mig tyvärr, men en hedrande andra plats lyckades jag roffa åt mig (till min lilla mammas förtret, tävlingsmänniskan i familjen).



För ovanlighetens skulle pratade min älskade i telefon (NOT). Ibland undrar jag vad han skulle välja om han fick välja mellan sin mobil och mig ;)



Det var ganska mycket folk på minigolfen denna dag. Härlgit väder hade vi också så det blev en glass efter allt spelande så att vi klarade promenaden hem igen.

På kvällen blev det grillning i trädgården, supergott!

RIVA



När mamma, pappa och lillebror äntligen var framme i Linköping i onsdagskväll blev det middag ute på RIVA. Jag åt en supergod smörstekt gös med caesarpotatissallad,citronbuljong och dillkrutonger, till det ett glas rött. RIVA är en riktigt bra restaurang där man får vällagad mat i stora portioner så man blir ordentligt mätt, trevligt med öppet kök också så man kan hålla lite koll på kockarna ;)

Har blivit helt såld på rödvin nu förresten. För bara några månader sedan tyckte jag inte alls att det var särskilt gott men nu kan jag till och med ta ett glas en kväll här hemma i min "ensamhet".

R

Familytime



Nu kommer snart stora delar av familjen hit. Mamma, pappa och lillebror. Systeryster är i Miami och gottar sig så henne får vi inte träffa denna gång :(

Skönt med ledighet imorgon. Hoppas på lite skpligt väder så att vi kan ta det lugnt ute i trädgården, spela lite krocket kanske och en grillning på kvällen. Dagen skall gå i lugnets tecken det röstar jag för då jag är alldeles för stressad just nu. Många bollar i luften och lite för lite energi för att kunna hantera det med ro. Nu laddar vi batterierna och så tar vi nya tag.

Familytime, det msåte ju vara bästa receptet på energi ellerhur?!


Rebecka


Ikea på Liljevalchs!


I sommar berättar Liljevalchs konsthall historien om IKEA.   Detta skall jag inte missa, var så säker ;)



Planer



Älsklingen väckte en idé i eftermiddag om att vi kanske borde lägga nytt golv i vardagsrummet. Det är det enda rummet i lägenheten som vi inte har lagt nytt och det är väldigt slitet. kanske kan bli ett framtida projekt?

Vet dock inte riktigt vilket golv jag skulle vilja ha. Vi tycker båda om ett mörkt golv men så har vi lagt ljus ek i resten av lägenheten och man vill ju inte bryta av för mycket.

Så måste vi fixa till belysningen i vardagrummet också. Slängde ut vår trasiga golvlampa härom veckan och nu är det alldeles för mörkt här.

Tänker så det knakar här


Nu blir det snart bubbel



Underbar avslutning på denna måndag.
Skall slänga ner bikinin i väskan och bege mig till worldclass för bubbel och ångbastu med tjejerna :)

See you later, alligator

Idag var det riktigt härligt!

Har precis kommit in efter en ritkigt härlig löprunda. Solen sken, energin fanns och jag mötte flera glada ansikten. Har jobbat en stund idag så jag var allt lite trött när jag kom hem men tänkte att man orkar alltid mer än vad man tror så det blev att snöra på sig joggingskorna direkt.

Nu ser stolen på balkongn dock fruktansvärt skön ut, skall nog chillidilla där en stund till solen går i moln ;)


Schlagerkväll





Blir myskläder, ostbricka, lindt choklad och en flaska rödvin till kvällens schlager final. Skall försöka vara lite intresserad och heja, men tycker ärligt talat att dne där tävlingen har misst sin glans på äldre dar. Tyvärr.

Mitt sällskap ikväll



Mitt sällskap ikväll blir ingen mindre än J.P. Chenet.

Väntar



Sitter och väntar på att äta middag med carl. Han jobbar hela dagen idag känns det som så man får ta den tid man får tillsammans (hans middagsrast). Sugen på thaimat så det hoppas jag på. Solen skiner fortfarande men det är kallt nu, burr!


Min plats



Min plats i solen idag. Var jätte skönt men solen kändes så himla stark så det blev inte så länge.

Lördag



Lördag morgon. Den bästa morgonen på hela veckan oftast då man kan äta lång frukost framför tv:n och hela helgen finns framför en. Just nu sover fortfarande Carl då han var ute och svirade igår med några grabbar, blev nog en del dricka kan jag tro med tanke på hand andedräkt ;) blev inget gos denna morgon kan jag villigt erkänna.

Sitter nu i min härliga morgonrock men skall snart klä på mig och bege mig ut på stan. Behöver finna ett nytt duschdraperi och lite annat välbehövligt till lägenheten. Härligt med några timmar på stan utan stress och måsten att hitta något.

Ikväll blir de nog lite Schlager och ett glas rött.

R

Nytt i garderoben





Två nya paljett boleros har fått flytta in i min garderob.

I like!

"Orkar inte mer..."



De orden flög ur min mun både en, två och tjugo gånger under kvällens bubblad pass på Worldclass. Gav Caroline onda ögat flera gånger för att hon kom på ideén med att träna idag ;)

Nä skämt åsido men herregud jag har ju inga magmuskler!  Var praktiskt taget gråtfärdig där ett tag, vill inte, vill inte,

orkar inte mer....

Men så är det ju så skönt när det är över och man känner sig så nöjd

Den känslan håller vi ett stadigt grepp om!

lösvikt



Det är så bra att man i vissa affärer kan köpa musli i lösvikt. Då kan man plocka ut sina favoriter och få till precis den blandningen man vill. idag hittade jag även små mini ölkorvar i lösvikt i flera olika smaker, så gott. Jag älskar ölkorv som lite snacks att tugga på men köper det sällan då jag inte kan bestämma mig för vilken sort jag villa ha. Man vill ju ha fler aolika smaker och då är minisar det perfekta alternativet.




Muslin idag blev mest torkad frukt då jag har mycket annat hemma i skafferiet redan. Fina fäger blev det i påsen :)




Ser kanske inte så gott ut för ögat men dessto mer för munnen ;)

Ledigt


Fint med vitt


Härligt att vara ledig idag men vädret är inte det bästa så det blir nog mest inomhusaktiviteter idag. Gör inte mig nått, här finns massor att ta tag i. Skall få me mig C upp på vinden och rensa lite, sen ge köket en genomkörare, träna med Caroline och se minst en film.

That´s the plan for this day!


Bubbelbad



I eftermiddag var vi på worldclass igen och denna gången badade vi bubbelbad. Så otroligt härligt att krypa ner i ett stort varmt bubbelbad som masserar en efter en intensiv dag på jobbet. Vi sa de att det är så sällan man badar nuförtiden, blev ju mest när man var yngre och åkte till simhallen och lekte. På vägen hem så kände man att man var så avslappnad att man kanppt orkade lyfta ena foten framför den andra.

Perfekt avslutning på dagen och start på ledig tid. (ledig imorgon)

Soft tisdagskväll







Ja såhär lugnt har vi haft det här hemma denna tisdags kväll. Löprundan idag var lite sådär, kvavt ute och jag hade egentligen inte så mycket energi. Men en runda ner till ån blev det iallafall och efter det en lugn, soft, avslappnad, go tv kväll med hela (!) familjen samlad här hemma, jag Carl, Chili och lilla Smilla.

Imorgon efter jobbet blir det en tur till worldclass igen. Denna gång med hela tjejgänget då det skall bubblas, basta och mysa tillsammans :)

Relaxa med andra ord.

Dags att ge sig ut




Dags att ge sig ut i friska luften och röra lite på sig. har jag egentligen gjort större delen av dagen på jobbet men lite träning på de kan inte skada ;)

Såg ut att bli regn för en stund sedan men nu skiner solen igen. Bäst att passa på.

Hej svej, leverpastej!

Middag!



gott med kvällmat efter träning på gym idag. Carro drog med mig till Worldclass som kör gratis provträning i 2 veckor för IKEA anställda här i Linköping. Väldigt trevligt men vi konstaterade nog båda två att vi inte är några "gym" människor men insåg att vi även hade tillgång till deras relaxavd så nästa gång blir det bikinin som följer med (kanske kanske även träningskläderna...men mest för syns skull ; )).



Som jag längtat



Som jag längtat efter denna när jag varit ute på löpar- och prommis runda. Magen skrek bokstavligt talat efter något ätbart och denna smoothie tog det inte många sekunder att dricka upp. Nu lite mer i balans efter en riktigt härlig tur ute i fina vädret, men lite kallt var det allt fortfarande.

Nu skall jag duscha, köpa sushi och titta på gossip girl. perfekt avslutning på denna helgen!

Ut i fina vädret



Var ute en runda innan men då blåste det så kallt så jag gick in efter bara en liten stund. Men tänkte nu ge det en chans igen, ser ju så soligt ut.

Skall ge mig ut på en lagom löparrunda så jag har krafter kvar att även ta en promenad runt ån innan mörkret faller över Linköping.

Wish me luck!

75 års sittning



Igår kväll var jag på 75 års sittning för 3 tjejer på Herrgår´n där var och en fyllde 25 år. Jätte roligt att träffa mina "gamla" klasskompisar från universitetet och gå på sittning igen. Kände igen de flesta låtar och ritualerna satt in i benmärgen ;)




Kvällens ena toatmaster, fina Lisa.



Cissi och Marianna. Nu färdiga logopeder som skall ut i Sverige och lära oss att prata riktigt.



Då det var ett 75 års kalas så var Lisa utklädd till 75 åring i början av sittningen.



Sen blev hon såhär fin.



Det blev mycket spexande och flera jyckel. Här ser vi orginalspex som sjunger så fint för oss om könssjukdomar, fylla och pluggande. Som vi skrattade!


 Här är Cissi och Jenny fullt fokuserade på en av lekarna som innebar korsord om alla tre födelsedagsbarnen.

Överlag en väldigt rolig kvälll med härliga vänner!


.


Två dagar i rad är en trend


ser gladare ut än vad jag är...

Två dagar i rad nu så har jag känt mig så otroligt trött, tjurig och väldigt förbannad på det mesta. Fredagskvällen ser inte ut att bli alls som jag tänkte mig så det gör ju inte saken bättre.

Nu blir det lite mat i magen i from av en stoooor räkmacka. kanske kan det få mitt blodsocker på en bättre nivå så att resten av kvällen kan bli lite mer "happy".

R

J*vla S-K-I-T



Är  så trött ikväll att jag bara går runt och är tjurig och förbannad. Tur att älsklingen har flytt hemmet och tittar på hockey med grabbarna för ikväll är jag inte rolig att tas med!

Nytt i hallen



Köpte lite "gräs" häromdagen som nu har fått sin plats i hallen här hemma. grönt och fint blev det :)

DuktigA lilla tösen



Idag har jag varit med Smilla hos veterinären och vaccinerat henne.  Men vi höll på att missa tiden då Chili inte tyckte att jag skulle ta Smilla ifrån honom. När jag äntligen fått in Smilla i åkburen så gick Chili också in och la sig framför henne och vägrade gå ut...


Hon var så otroligt duktig lilla tjejen, inte rädd alls och sa inte ett ljud då hon fick sin spruta. Smilla som är väldigt nyfiken var mer intresserad av allt nytt som fanns i undersökningsrummet.Fick trycka in henne i sin åkbur när vi skulle hem igen ;)



Eftersom vår  djurklinik här i Valla är så bra så fick vi självklart med oss en liten kasse med godis, mat och annan nyttig info till vår duktiga lilla tös.

Kalas blir det för katterna nu här hemma :)

Dagen har bjudit på.......

¨
Har en "bad hair day" så det blev såhr idag ;)

Massor men mest värt att nämna är eftermiddagen/kvällen hemma hos Karro där det blev middag och smarrig efterrätt med tjejerna :)

God sallad bestående av sallad, gurka, cocktailtomater, mozzarella, avocado,, paprika och kräftstjärtar. till det serverades det en alldeles perfekt kladdig kladdkaka och té.

Tjejkvällar är vardagslyx på högsta nivå.

love you darilings!

Tröttis



Ikväll är jag helt slut i både kropp och hjärna. Orkar varken tänka eller ta mig för något så det blir lite soffmys här hemma.

Lugna gatan alltså.

På höga höjder



Precis hemkommen från jobbet. Känns som om jag stått på en stege hela dagen idag, eller ja, sprungit upp och ner, upp och ner igen. Blev lite hlgt ett tag så för säkerhets skulle fick jag hämta skyliften och köra lite "rally" med den ;)
 Men resultatet blir fint, skall färdigställa det imorgon så då kan jag ta lite bilder och visa för er.

Nu skall jag umgås och mysa med min älskade resten av denna måndagen, äntligen får vi lite tid tillsammans!

Så ni får ha överseende med att jag inte bloggar så mycket ikväll...

Kvälls promenix





Gick en liten kvällspromenad precis och det är fortfarande varmt ute. Mörkret har dock sagta men säkert lagt sig över Linköping och jag tror att det börjar bli dags att krypa ner i sängen.

Carl kommer hem någon gång inatt så jag får krama om honom då, bara sova en liten stund först.

Tidig morgon väntar med ett fullspäckat schema på jobbet, härligt med måndagar tycker jag, då sätter allt igång, energin i mig flödar och jag kan inte låta bli att tänka att livet är bra underbart ändå :)

Rebecka

Vi har en normal, och en lite mindre....



Vi har en normal katt och en som är lite mindre....

Chili ligger så fint ute på balkongen och myser på nya dynorna medan Smilla ligger någon helt annanstans....





Hon ligger och myser i en tom balkonglåda av alla ställen.




Knäppa lilla Smilla. Men söt är du, det kan ingen fsäga något annat.

Mmmmm....



Blev strawberry daquiri igår kväll, mumma för magen. Caroline och jag kan inte vara tysta när vi dricker den, låter "Mmmm...mmmm" om oss hela tiden så fort vi får i oss en slurk.

Vilken härlig dag det varit. Har solat på balkongen och läst i min bok i flera timmar, sen blev det en löprunda runt ån och nu har magen fått sig en bit mat. Blev broccoligratäng med kalkon, fetaost och soltorkad tomat.

Nu gossip girl, pefekt avslutning  på denna sköna söndag.

fattas bara en sak, Älskling kom hem snart!

Inviger nya stolen



Inviger nya stolen och den är alldeles alldeles underbar!



Solen har tittat fram och jag är inte sen med att lägga mig i solen och "pressa" lite




Viktigt att smörja in sig också. Men tyvärr har jag bara spf 6 hemma så det blir att fylla på med lite solskydd vi nästa tripp till jobbet. IKEA har nämligen en jätte bra sollotion som luktar himmelskt gott, bra va!

Saknar dig



Saknar min C riktigt mycket nu. Längtra tills han kommer hem igen.

Idag har jag inga planer eller måsten. Får ta dagen som den kommer och göra det som faller en in. precis så som en söndag skall spenderas, ellerhur.

I´m going out.....



ha en härlig kväll allihopa!

Åh vi skall dansa i neon...



Spelas högt här hemma just nu. Uppladdning inför tjekväll på stan.....

Nya kuddar





Blev även tre nya kuddar inhandlade idag. Ofelia heter de och är från, ja vad tror ni? Just det, IKEA.

Har inte riktigt bestämt mig än om jag skall ha dem i soffan eller på sängen i sovrummet. Tåls att funder vidare på...

Lite grönska



Lite grönska på balkongen har jag fått till idag. Var och köpte nya krukor, stolen, fler dynor och lite till.
Zinkkrukorna som jag köpte är lite högre och smalare än vanliga krukor så de tar inte lika stor plats, vilket är bra på den lilla ytan vi har här ute. nackkudden till brommö stolen är så härlig och kan varmt rekommenderas till er som har stolar med lit ehögre rygg, underbart för nacken.















Min nya favoritplats



Underbara Brommö från IKEA har nu tagit plats på min balkong.

Stöd UNICEF!

Andreas, Kasperssen och Magnusson Foto: TV4


Gör som min arbetsgivare "beordrat" mig, eller nja snarare uppmanat mig.

Sitter nersjunken i soffan och tittar på UNICEF galan på tv4 och telefonen går varm här hemma kan jag stolt berätta.

Så kom igen alla där ute, slå på fyran och ring!


Nya dynor!







Köpte nya dynor idag till bänkarna och stolarna på balkongen. Tycker att det blev jätte fint. lite mer ombonat och mysigt med lite textilier. Det blev bruna Hållö dynor från jobbet (Ikea) och kuddarna har jag haft sen förra året. Nu skall det bara planteras lite nya växter i balkonglådorna, köpa nya krukor (ni kan se på bilden att de är slitna de jag har nu) och köpa solstolen som jag längtat så efter.



Brommö  stol från ikea. Den är så härlig att sitta i och är praktisk på vår lilla balkong då den går att fälla ihop och hänga upp på krokar på väggen. Skall köpa en nackkudde till den i samma material/färg som de bruna dynorna.

I den skall jag sitta om kvällarna, läsa böcker och njuta av kvällssolen.

Härligt

Glad 1 maj



Skål på er kära läsare. Skall nu sätta mig på balkongen och avnjuta kvällens middag. Blir sallad, vitlöksbröd och ett glas rött till det. Har äntligen lärt mig tycka om vin, lagom såhär till sommaren ;)


RSS 2.0