För att jag älskar dig

För att jag älskar dig så går det inte riktigt att vara utan dig en sekund utan att sakna dig.
 
Har haft en underbar semester tillsammans men nu har C börjat jobba
och jag semesterar med syskon & kompisar i 1,5 vecka till.
 

Familjesemester på Västkusten

Förra veckan innebar familjesemester med husbilen på västkusten.
Vi prickade in sommarens kanske finaste vecka då vi färdades
Halmstad - Tylösand - Skrea Strand Falkenberg - Apelviken Varberg - Göteborg
 
Underbart härligt att åka husbil då vädret är på topp. Man kan stanna i stort sett var man vill, sova en natt och sedan vidare till nästa ställe. Man klarar sig utan både el och vatten då allt finns i bilen så det är verkligen gjort för att vara spontan och styra dit man just för tillfället vill. Mellan Halmstad och Tylösand sov vi i en liten vik vid namn Grötvik bara 10 m från havet. Semester då det är som bäst då man somnar till ljudet av vågorna utanför.
I Tylösand mötte vi upp några kompisar, solade, badade och drack lite gott på afterbeachen framåt eftermiddagen. Dagen efter drog vi vidare mot Falkenberg och Skrea strand, men mellanlandade en liten stund på ett italienskt glasscafé utanför Halmstad som serverade smarrig hemmagjord glass! På Skrea hade vi sådan tur att en vän till oss spelade veteran SM i beachvolley precis samma dagar som vi var där så då hejade vi såklart på honom . I strålande sol, sittandes i en brassestol på stranden, utsikt över havet och grabbar som spelar beachvolley, jag man kunde haft det värre om jag säger så;)
 
På tur sedan stod en tripp till Apelviken utanför Varberg där vi också hade sådant flyt att Veronica Maggio hade konsert samma kväll som vi kom dit. Halva Varberg satt utanför konsertområdet, i sanddynerna och grillade, drack rosé och lyssnade på härlig musik. Ja så var ännu en kväll helt underbar!
 
Framåt helgen styrde vi bilen mot Göteborg där vi mötte upp vänner från Stockholm och drack lite drinkar på fredagskvällen. På lörden väntade konsert med Bruce Springsteen, och ja det förtjänar ett alldeles eget inlägg, för det var verkligen en fantastisk kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjejkväll

En tur till Strand i Borgholm med fina tjejer. En aktivitet som passar en semesterfirare som mig!


Underbara Ungar

På Ekerumsstranden på Öland en eftermiddag i förra veckan.
 
Då vädret kunde varit bättre än vad det är dessa dagar så väljer jag att fokusera på att umgås med alla härliga människor som man saknat här nere i Blekinge, För även om vädret spelar stor roll på semestern så kan det ändå inte ta kål på en energi man får av sina nära och kära. I början på veckan var vi i Karlsona och sov hos några vänner, åt gott ute på en restaurang vid namn NIVÅ och mumsade super god hotellfrukost på nybyggda Scandic Karlskrona vid havet dagen efter. Annars hänger vi mycket med våra favoriter  Lilla Lou och Wille, två sådana underbara ungar i mitt liv som man inte kan få riktigt nog av. Njuter för fullt av deras sällskap!
 
Nu väntar grill och härligt sällskap resten av kvällen hemma hos några av våra vänner här nere.
För även om värmen och solen lyser med sin frånvaro så är ändå sommarens grillkvällar något alldeles extra.
 
 

Chillidilling

Min underbara stråväska har jag köpt på Åhlens City i Sthlm. Superfin och så praktisk då den rymmer hur mycket som helst.
 
Idag är vädret sådär typiskt svensk sommar. Lite sol, lite moln, blåser en del och ja så håller det på om vartannat. Men det känns helt ok, jag fixar lite på datorn och försöker få ordning på lite saker som blivit bortprioriterade de senaste veckorna. Men nu känns det som om man har hur mycket tid som helst och det är ju en alldeles fantastisk känsla. Skall ta en löprunda om en stund och så hoppas jag att storasyster är sugen på en långpromenad ikväll. Semestertider är till för avkoppling men det bästa är ändå att blanda upp med lite lagom träning också. Då mår både kropp och knopp som bäst!
 
På återseende snart igen. Nu skall jag bli bättre på att uppdatera ;)

Livet leker

En väldigt glad men lite småtrött Rebecka efter lördagens festligheter
 
Nu har vi haft semester i några dagar och det känns verkligen som om livet leker.
Vi började vår lilla tripp neråt södra Sverige i lördags morse då det vankades bröllop på Kalmar slott samma eftermiddag. Och vilket bröllop det blev! Sofia & Erik gifte sig i pampiga Kalmar slottskyrka, det skålades i champange uppe på muren efteråt med utsikt över havet i strålande sol och med ljudet från en liten stråkvartett i bakgrunden. Festen hölls sedan i en lokal inne på slottet där det dansades hela natten lång. Morgonen efter samlades vi alla igen för brunch och presentöppning på Slottshotellet där de flesta av gästerna övernattade.
Ett underbart bröllop och en riktigt härlig start på årets sommarsemester.
 
I  söndags drog vi sedan vidare till Öland och en släktings sommarstuga där vi har tillbringat våra dagar sedan dess. Som sagt, livet leker, och det är verkligen en helt underbar känsla att vara lediga tillsammans med sina nära och kära. Nu tankar vi kärlek och energi de närmaste veckorna!

Utegym

Har haft en perfekt sommarkväll. Efter jobbet blev det solbryggan här nedanför för lite eftermiddagshäng, läste lite tidningar men somnade sedan en liten stund då jag jobbat hela helgen och fått alldeles för lite sömn. Sedan har jag och min kärlek varit ute och gått längs vattnet här runt Årstaviken och stannade till på det superfina utegymmet som man byggt upp utanför Eriksdalsbadet. Verkligen så enkelt men så himla bra. Var jätte mycket folk där då det ikväll har varit riktigt härligt väder. Såhär borde man göra på fler ställen, utegym är ju grymt smidigt och mycket härligare att träna ute.
Puss å kram

RSS 2.0