Min nya bästis



Är en goding från Odd Molly i mörklila med rosa band ♥


Tiden som rann iväg



Ja så känns det just nu.
Semestern förra veckan var helt underbar och jag har gått lite som på moln sedan dess.

Senaste dagarna har runnit iväg i rasande takt. I måndags var jag & ett gäng kollegor på Jimmys Steakhouse Marina i Hammarby Sjöstad vilket verkligen var super trevligt. Då många av oss var lediga på tisdagen så blev det både ett och två glas av det goda vinet Brown Brothers som jag verkligen kan rekommendera till er. Finns på systembolaget och kostar där runt en hundring.

Resten av veckan har gått åt till jobb, träning och så har jag ägnat lite xtra tid åt vår lilla Smilla som varit lite krasslig. Nu mår hon bättre och det känns väldigt skönt. När hon mår dåligt så märker man verkligen vilken stor del hon är i ens liv, det är ju som vi brukar skoja om vår lilla "bebis". Älskade lilla katt ♥

Imorgon är jag ledig igen eftersom jag jobbar i helgen, så då blir det fredagsfeeling här hemma.
Har en del på agendan men skall prioritera framförallt träning och att fixa tyg till ett balkongskydd som jag tänkte sy till vårt räcke på balkongen. Jag hittar inget som passar så jag tänker att du får jag väl göra ett själv. Hur svårt kan det va liksom ;)

På återseende kära ni, nu är det dags för sängen!


Eftermiddagsmys i liften

Idag framåt eftermiddagen tittade solen fram lite lite mellan de tjocka molnen. Dagen har ändå bjudit på väldigt bra skidåkning vädret till trots. Vi provade på Tänndalens skidområde idag och efter flera timmars åkning var alla nöjda med dagens utflykt. Nu är det bastu och Carls favoritgrogg som gäller här hemma i lägenheten. Allt enligt sedvanlig tradition ;)


Familjemys inne efter en dag i backen!

Ligger just nu på en fårskinnsklädd bänk i ena fönstret i vårt vardagsrum här uppe i fjällen. Tittar ut över fjället och njuter av att bara vara efter en dag i backen. Riktigt härliga backar, solsken och sådär lagom mycket folk så man slipper liftköer. Nu råder innemys resten av kvällen,iklädda långkalsonger & diverse myskläder.


Semester!

Semestern har startat på allvar nu. Sitter på balkongen till vår lägenhet i Funäsdalen. Det är strålande sol, en kopp varm choklad med grädde står på räcket och resten av dagen är oplanerad.

Med en fullastad minibuss började vi vår resa från Sthlm vid fem-tiden imorse och det tog cirkus 8h upp hit. Med på färden är mamma, pappa, lillebror, storasyster, en kompis , några släktingar och så C såklart. Lägenheten som vår familj skall bo i är super fin och riktigt mysig. Inredd i klassisk "New England fjäll" stil med liggande vit träpanel, renfällar, naturmaterial och fina textilier.

Med en öppen spis, närheten till backen och hela La Familia samlad kan det inte bli annat än en kanonvecka i fjällen!


Härlig prommis i solen

Här står jag i solen och fotar vår fina lilla "kajkant" denna måndags förmiddag. Jobbar kväll denna veckan så då passar det ypperligt med en prommis i det underbara vädret! Nu skall det njutas en timme så väntar go frukost hemma sedan med nybakat bröd & smoothie.

Bra start på veckan, inget snack om saken ;)


Rätt låt vann!



Tycker helt klart att rätt låt vann i årets melodifestival! Loreen är grym och låten är en riktigt bra schlagerlåt.
Vi kollade inte på mellon igår då vi var bortbjudna på middag hos några kompisar. Men det gjorde absolut ingenting då vi hade så trevligt med våra vänner. De hade gjort en super god texaschili med majsbröd till, verkligen helt underbart för våra smaklökar! Till efterrätt serverades en blandning med vanlijglass, mangosorbet, krossad maräng och dte hela toppades med en smarrig passionsfruktsås. Värdinnan Alicia driver en matblogg så hon är en grym kock!

Tack kära vänner för en kanon trevlig kväll
det gör vi gärna om igen snart!


Det blev en liten paus



Det blev visst en liten bloggpaus ett par dagar.
 Inte alls min mening men ibland så kommer livet emellan och det måste ju alltid vara prioritet 1. 

Helgstämning råder här hemma. Blev sovmorgon idag efter en intensiv vecka som avslutades med middag och lite drinks i Gamla stan igår kväll. Vi var ett gäng från jobbet på en mysig tapasrestaurang, perfekt fredagsaktivitet.
Ikväll väntar en klassisk "parmiddag" hos några av Carls föredetta jobbarkompisar som jag aldrig har träffat innan. Jag ser verkligen fram emot att träffa dem då vi har försökt att få till en träff en längre tid. Men ikväll skall det då äntligen bli av, men först tänkte jag ut i solen en stund till, en härlig prommis runt viken kan aldrig bli fel.

Trevlig lördag på er!


Nu tar jag helg



Måndag eftermiddag och nu börjar min sk helg.
Då jag jobbar vissa helger så får man istället leka att det är fredagkväll mitt i veckan för att få ut maximalt av sin ledighet. Ikväll äter vi en extra smarrig middag, tittar på vår favoritserie och jag har till och med köpt hem lite smågodis att mumsa på. En kanna té står och drar till sig för både jag och min C är lite småförkylda och kan behöva lite värmande för halsen. Morgondagen är oplanerad förutom ett träningspass vid lunchtid, känns bra då jag kan behöva ta det lite lugnt och ladda batterierna.

trevlig kväll på er!


Välkommen härliga torsdag!



Hej på er.
Hoppas ni som jag har en bra tordag och njuter av att våren mer och mer är på G i vårt avlånga land.
Igår hade vi middag här hemma hos oss, det var vår tur i "halv åtta hos..." och alla i gänget kunde komma. Så vi var tio glada vänner som åt hemlagad pizza med tillbehör och  skålade med gott i glasen.
Vardagslyx på hög nivå är det och jag kan inte nog poängtera hur mycket jag gillar detta.

Idag är jag ledig, har en lugn vecka efter all sjukdom så försöker ta en sak i taget. Skall jobba i helgen som kommer och då lär det bli "åka av" på jobbet med sportlov och allt. Men än så länge njuter jag av ett väldigt lugn här hemma. Skall äta en sen frukost nu framför tv:n och efter det blir det nog en liten prommis runt viken här utanför.

Resten av dagen är oplanerad och det känns jätte härligt!


RSS 2.0