<3Det här är inget vanligt inlägg från Rebecka utan detta är hennes syster Ulrika som skriver! Min lillasyster Rebecka är så söt med sina lösenord och jag kan dom alla, så varför inte passa på att ge henne ett inlägg, tänkte jag :)

Min syster har allt man kan önska sig! Hon är en sån härlig person som ger sin kärlek till alla hon känner!
Jag och min syster Rebecka ( Becka, Beng-ha, Beckis, Shaggy, Beck-Fi, Hängas, Bengla osv) , kärt barn har många namn, står varandra väldigt nära och det är jag såå tacksam för.

Vi pratar om allt och känner varann helt utantill. Jag hjälper henne med det jag vet att jag är bättre på och hon hjälper mig med det jag kan ha svårt med. Vi kompletterar varann väldigt bra!

Nu 2010 har min syster varit ett extra stort stöd för mig och hjälpt mig att fatta många stora beslut. Stöttat och hjälpt mig och bara varit så som en syster ska vara. Hennes stöd och åsikter betyder mycket för mig.

Du är för mig en stor stöttesten och jag älskar dig så mycket!!

Saknar dig redan även om du har varit här precis och hälsat på! Men den 13 syns vi igen, jag hoppas ju ni står och väntar på Arlanda på mig!

Puss puss härliga syster <3

Längtar...Längtar så för på torsdag, den 30:e december får vi nycklarna till vår nya lägenhet vid Liljeholmkajen i Stockholm. Skall bli så härligt att äntligen få flytta upp alal våra saker som fortfarande finns i vår gamla lägenhet i Linköping.
Skapa nya rutiner och börja leva lite normalt igen., och det bästa av allt. Kunna bjuda hem sina vänner för ett glas vin, lite middag eller en för en hel helg i storstan.

Skall bli underbart att skapa ett nytt hem tillsammans, C och jag.

Härligt!

Innemys står på schemat
God fortsättning på er!

Innemys som står på schemat idag. Har drabbats av en ögoninflammation så vill mest blunda hela tiden och vila...

Har haft ett par underbara lediga dagar nere i Blekinge hos familj och vänner nu under julhelgen. Mycket mat har det blivit, en hel del godis och så en och annan fin klapp fick man med sig hem. Alltid lika härligt att åka neråt och träffa alla.

Man önskar många gånger att man skulle ha fler sådana här helger under året då alla är lediga och kan umgås med varandra. Ta det lugnt, ladda sina batterier och njuta av det viktigaste i livet, sina nära.

Är så glad för alla fian som finns i mitt liv <3
Igår blev det spontan utgång med några tre...

img_5871 (MMS)

Igår blev det spontan utgång med några trevliga tjejer så idag är det innemys hela dagen. Utanför fönstren faller stora snöflingor ner så julstämningen är maximal:)


På min önskelista denna julen

På min önskelista denna julen finns bl a följande saker...


Mineralfoundation från i.d i medium beige

Värmespolar från Babyliss


Finaste kristalllampan från MIOMera porslin från Mateus


Benvärmare som sträcker sig upp över låren som man kan ha utanpå sina byxor.Läppstiftet "Bare" från Make up storeskor från VagabondStora äkta sötvattenspärl örhängen


Så där ja. Det var lite på min önskelista detta året. Sedan hoppas jag ändå att tomten kommer med överraskningar till mig, för jag tror att jag har varit rätt snäll?!

Nu tänker jag kolla in ett gossipgirl avsnitt här i sängen innan det är dags för att släcka lampan.

På återseende!

Vinteride

                          

Som ni märker har jag gått i ide nu några dagar...

Vintern gör mig så trött. Försöker att hålla energinivån uppe på jobbet men märker ganska snart jag kommer hem att den försvinner snabbt. Men idag har jag haft en jätte bra dag iallafall, skrattat mycket och haft intressanta diskussioner med kollagor.

Igår var vi ett gäng på en restaurang med namnet "Fondueboden" där vi njöt av god mat och framförallt varandras sällskap i några timmar. En riktigt rolig kväll då jag och många av de andra skrattade så mycket att magen krampade, tårarana sprutade och kroppstemperaturen steg både en och två grader :)

Nu, sängen, måste få lite sömn!!!

Bling bling vill jag ha

G                                                               Glitz

Den här fina lampan har jag spanat på till vår hall. En "kristallkrona" i lite modernare tappning.

Fin!

Vinter

                           

Idag ringde väckarklockan redan vid 04.45. Huua vilken tid att gå upp en kall och mörk vintermogron då man skulle egentligen göra vad som helst för att få ligga kavr i sängen hela dagen. Men väl uppe, påklädd och på väg mot det stora gulblå huset så var humöret på topp.

Har sedan dess haft en riktigt härlig dag med en hel del logistiska övningar imorse och sedan efter det diskussioner i olika HR frågor (personalfrågor...). Väl hemma däckade jag i soffan och har sedan dess befunnit mig i den positionen.

Gillar det fina med vintern, all snö, den krispiga luften men kylan som råder nu gör att man inte direkt är en aktiv människa vilket kan vara lite trist.

Men desto mer mys med nära och kära :)

RSS 2.0