Fredagfeeling!

 
Winnerbäck i tisdags, Coldplay igår, mysfrukost med fina tjejer idag, lunch med mammsen på stan och kräftskiva ikväll. Denna veckan har inneburit massa roligheter och det fortsätter hela helgen lång. Vi var ett gäng på en magisk Coldplay konsert igår på Stadion. Jag tyckte Bruce var mäktigt i somras men gårdagens konsert var verkligen helt helt underbart fantastisk. Så härlig stämning, så bra show och framförallt helt gudomlig musik! Kan jag varmt rekommendera alla som gillar konserter!
 
Inatt har vi haft gäster så en mysig lång frukost har vi hunnit avverka innan de skulle bege sig hemåt mot Ronneby igen. Jag skall fixa lite ärenden nu och sedan väntar lunch på stan med mamma och hennes kompisar som är i huvudstaden för att springa tjejmilen imorgon. Jag var med och sprang förra året men har i år inte känns särskilt mycket löparlust så blir att heja på för min del.
 
Ikväll är det också dags för en kompis årliga tjejkräftskiva. Vädret är ju inte kanon men det har ordnats med partytält så 19 glada, rödklädda tjejer kommer sjunga snapsvisor och skala kräftor hela kvällen lång ändå!
 
Upplagt för en härlig ledig fredag och en lång helg ♥

Mysig söndag!

 
Mysig söndag!
Efter en helkväll igår så är det lite segt här hemma. Regnet smattrar på våra fönster och här inne har vi tänt alla ljus. Väldigt mysigt då jag faktiskt kan längta lite till hösten och allt vad den årstiden innebär. Ovan ser ni vårt nya tillskott här hemma, lyktor från Åhlens, som jag köpte igår. Fick bli en stor och två i en mindre modell som jag idag har gått och flyttat runt här hemma. Kan inte riktigt bestämma mig var de skall stå.
 
Har lite ideér på förändring här hemma. Inga stora saker men ändå vill jag få till en liten mer höstig feeling framförallt i vårt vardagsrum. Jag tänker mig mörklila som accentfärg. Tror ni att jag kan få med sambon på det?

Tröttisar

 
Både Smilla och jag är tröttisar ikväll.
Jag låter dessa dagar som en kille i målbrottet med heliumröst. En förkylning som av någon konstig anledning valt att sätta sig främst på mina stämband. Ibland när jag pratar så försvinner rösten helt och det är ändå rätt komiskt. Så té i mängder och vila gäller här ikväll. Imorgon väntar en till härlig dag på jobbet, nya IKEA katalogen är snart i din brevlåda så nu rustar vi för fullt i varuhusen :)

Update av basgarderoben

 
Har uppdaterat min garderob lite inför hösten med några fina blusar.
Är ju så enkelt, klassiskt och snyggt med ett par jeans och en stilren sidenblus till.
 
Så nu är jag kittad inför hösten. Men fick mig också ett litet uppvaknande då jag packade upp
väskorna från semestern och insåg att mina garderober är sprängfyllda med kläder(!). För en tjej som alltid jobbar i "ikeauniform" så kan jag inte riktigt försvara alla de där plaggen som hänger och sällan blir använda. Så nu blir det en blandning av försäljning på tradera, ge bort lite till mamma & mormor (min mormor blir ju bara mindre och mindre så kläder som jag växer ur passar henne fint) och så lovar jag att dra ner på min shopping, radikalt, för det får banemej inte plats mer här hemma...

Sommar färger till frukost

 
Hej på er!
Lite dåligt väder idag igen. Men det gör mig faktiskt ingenting. Nästan bara bra om man vågar att säga så. Har nämligen ont i halsen och en rethosta som irriterar mig  här hemma. Kanske kroppens sätt att visa att det inte alls är dags att börja jobba igen ;)  Så ännu en anledning att kolla damernas höjdhopp och lite annat OS relaterat.
Jag försöker dock mota bort bacillerna med den bästa frukosten som finns, smoothie med goda frukter och bär. Ovan ser ni gårdagens variant med jordgubbar, hallon och blåbär samt till höger dagens där jag bytt ut blåbären mot mango och ananas. Det hela blandar jag sedan i mixern med kokosmjölk och lite turkisk yoghurt, mumsfilibabba!
 
 

Honey I´m Home

 
Hemma i storstan igen efter en lång och härlig semester!
Kom hem till ett skinande rent hem och en underbar grabb som gjort middag till mig.
 
Det känns faktiskt helt ok att börja jobba igen i slutet på veckan. Jag är så nöjd med min semester, hunnit med att träffa de jag tycker om, samlat energi och njutit av fina sommar Sverige då det är som bäst. Mycket tid har tillbringats nere i Blekinge som är våra hemtrakter och där är verkligen så underbart fint på sommaren. Jag kan inte låta bli att blir lite sådär små lycklig av den fina naturen, havets närhet, lugnet på landet och framförallt människorna, de där som är mina allra käraste ♥

En konsert att minnas!

Glada tjejer i kön in till Ullevi (ursäkta dålig bildkvalitét men det var det minsta man tänkte på då ;)
 
Vi var ju på Bruce Springsteen konsert för två veckor sedan på Ullevi i Göteborg.
Verkligen en kväll att minnas och leva på länge. Vi mötte upp våra vänner ifårn Sthlm och firade med lite drinkar redan på fredagskvällen. Sedan blev det uppladdning hela lördagen och lagom till konsertens skulle starta vid åtta tiden på kvällen så var vi alla på strålande humör. Jag och min kärlek dansade som tokar hela konserten, pussades, kramades och var allmänt överlyckliga över att få vara just där, då, tillsammans!
 

RSS 2.0