Filmtips!



Igår kväll såg C och jag filmen "Taken" här hemma och den berörde mig otroligt mycket. Har hela dagen gått och funderat på handlingen och flera olika episoder och spelats upp i mitt huvud.

En väldigt gripande film som verkligen berör!

Man kan inte låta bli att tänka att sådant här faktiskt sker ute i vår värld dagligen. Att bli kidnappad, nerdrogad och såld är nog bland det värsta som kan hända en människa.


Bryan Mills (Liam Neeson) är en man som under en längre tid försummat sin dotter (Maggie Grace) pga sitt fd jobb som CIA-agent. Detta vill han gottgöra, så nu lever han som förtidspensionär och försöker göra allt för att deras kontakt ska bli starkare. Men det är inte lätt att släppa på gamla rutiner, så när dottern tillsammans med en vän vill åka till Paris ett tag blir han väldigt orolig och är verkligen emot det. Det finns ju så mycket faror därute i världen.

Till slut går han med på det och dottern hinner knappt komma fram till lägenheten där hon ska bo i Paris förrän hon och hennes kompis blir kidnappade. Nu är det upp till Bryan att rädda sin dotter med hjälp av sina agentkunskaper. Och han har enbart 96 timmar på sig innan hon säljs som prostituerad och försvinner för alltid.


Brillor



Nu är vi många som sitter och väntar på att all snö skall smälta och solens strålar skall titta fram och värma oss frusna. Jag läntar lite extra just nu för mina nya solbrillor som jag beställt för ett tag sedan levererades idag.

De är över all förväntan och riktigt coola. Tänk dessa till min nya ljusa trenchcoat, ett par jeans och ett par bruna pumps.

Jag vill ha vårsol NU!


Söndag

Så var söndagen här igen. Igår var vi hos våra vänner hela dagen och renoverade. Det målades, spacklades och las en himla massa golv. Carl och jag hade världens teamwork så vi skall dit idag igen och slutföra arbetet så att de kan flytta in på riktigt inom kort.

Annars blir det lite träning på gymmet idag och säkert lite söndagsmys framåt kvällen. Ingte ovanligt med andra ord.

på återseende!

Rebecka

Lördag!


Smilla ville också vara med på bild.


God morgon kära ni!

Nu har vi precis ätit frukost här och skall snart iväg till ett par kompisar och hjälpa dem med sin nya lägenhet. Det håller på att flyttas in, renoveras och fixas så de kan behöva en hjälpande hand.

Blir en heldag så bäst att komma igång här.

Kramar


Ett måste till Våren


Ljusbegie trenchcoat från HM

Nu hänger den äntligen där i min garderob och bara väntar på att vårens ljus skall komma fram. Har letat och letat efter en begie trenchcoat med mörka knappar ett bra tag nu. Det är ju faktiskt nästan ett måste till årets vårsäsong;)

Så hittade jag en på HM som jag verkligen älskar. Enkel, klassisk och vrålsnygg!

Happy, happy :)

What to wear?!


Makeup


Lipgloss RIO. Läppstift i matt neutral rosa/persika färg EXIT. Micoshadow WHITE. Wonderpouder (mineralpuder) Kalahari och Loosepouder NATURAL.

Ja igår var jag som sagt på clubkväll på Makeupstore där de presenterade vårens nya kollektion 5ifties.
Looken är en hyllning till den glamourösa och feminina eran som växte fram under 50-talet, då kvinnans utseende förstärktes med små effektiva detaljer som tillsammans skapade en fulländadhelhet.  Brynen är noggrant målade i en vacker form. Ögonen har en nougatbrun globlinje och svarta fransar som förstärks med eyeliner. Ansiktets kindben lyfts fram med shading i bruna toner och läpparna målas i klara färger.

Jag hade redan innan spanat in en del saker ur det vanliga sortimentet som jag tänkte passa på att köpa under clubkvällen då man har hela 20% rabatt. Ni ser ovan på bilderna vad som föll mig i smaken:)

Jag har tidigare haft mineralpuder från I.D bare minerals som jag varit väldigt nöjd med men nu ville jag ändå testa Makeupstores Wonderpowder som skall vara riktigt bra. Använde det idag och hittills är jag mycket nöjd med resultatet.

Läppstifet som jag köpte heter EXIT och det kommer att användas flitigt av mig under våren. jag har annars väldigt svårt för läppstift till vardags då jag alltid känner mig så "sminkad" med det och inte riktigt bekväm. Men denna neutrala ljusrosa/persika färg länns helt perfekt till mig.

Så nu vet ni hur jag kommer att se ut i ansiktet framöver;)

Likt mig...



Ja ikväll är min andra hälft på personalparty så inte särskilt oväntat skall det serveras handskalade räkor med tillbehör här hemma.

Det är ju så gott!

Skall äta lite nu men sedan tänkte jag visa er vad jag köpte på MakeUpStore igår.
Fin fina saker jag kan lova:)


Förbättring



Dagens träning

1 mil löpning

48,2 min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TJIHOOOOO :)

Lägesrapport



Denna dagen fick ingen vidare start. Men det gick dessto bättre sen.

Träning efter jobbet som gick kanon!!
middag med bara mig själv som sällskap ute på stan. Det händer ju inte så fota men det var så gott att dte gjorde inget att jag var själv;) sedanvidare på clubkväll på Makeupstore där det serverades smarriga praliner och gott vin :) och avslutningsvis blev det några öl och snack med Carls jobbarkompisar.

 Nu blir det sängen!


Carolines Musli





Min vän caroline gör en egen, jätte god musli som jag tänkte dela med mig till er av. Den är fullproppad med massa nyttigheter men ändå så fantastisk god:)

Blanda följande i en skål;

5 dl fiberberikade havregryn
5 dl rågflingor
100 gr valnötter
2dl solroskärnor
1dl kokosflingor
1dl linfrön
1dl råsocker

Häll ut på en plåt och blanda sedan ihop 2dl vatten och 5 msk olja i en annan skål och skvätt över blandningen på plåten.

In i ugnen i 20-25 min på 175 grader. Rör om några gånger

Ta ut plåten och blanda i 2-3 dl russin.

Klart!

Today!



Svart blus från Zara
Jeans HM
Skärp HM

vardagslyx!



Vardagslyx för mig kan bland annat vara en riktigt god middag.

Idag blev det qornfileér och sallad med ruccola, soltorkad tomat, tomat,rödlök och halloumi (som blivit en stor favorit här hemma)

Gott är bara förnamnet!

Lite nytt på inredningsfronten



Har länge letat efter en stor, stor té kopp som skall vara sådär hög men inte för bred. Och kanten där man dricker får inte vara för tjock...och färgen och mönstret inte för "fult". Så igår på indiska så hittade jag den. Min alldeles perfekta tékopp som jag nu sitter uppkrupen i soffan med.

Hittade även lite nya tabletter så nu åker de gamla i papperkorgen, eller till myrornas insamling.

Idag hade vi -27 grader här på morgonen och så mycket varmare har det inte blivit så nu passar min kopp otroligt bra!

mmmm

Måndagens


Toranto bröd

Kock: Leila Lindholm

Tortanto är ett underbart matigt bröd från Italien med mozzarella, oliver och parmaskinka.

 

Färdigt på: 100 min

15 15 g färsk jäst
3 3 dl ljummet vatten
2 2 msk olivolja
1 1 msk honung
1 1 msk flingsalt
2.5 2.5 dl durumvete
4 4 dl vetemjöl special
200 200 g mozzarella ost
200 200 g parmaskinka
1 1 näve blandade kärnfria oliver
1 1 kruka färsk basilika

 Gör så här

1. Smula jästen i en bunke och lös upp med vatten, olivolja, honung och flingsalt.

2. Blanda i mjölet lite i taget tills degen går ihop och släpper kanterna.

3. Jäs degen i bunken under bakduk i cirka 30 minuter.

4. Tryck ut degen till en rektangel, cirka 1 centimeter tjock. Kavla inte, då trycker man ut all luft.

5. Skiva mozzarellan och varva den med parmaskinka, oliver och basilika på degen.

6. Pensla yttersta kanten på degen med vatten och rulla ihop och forma till en krans.

7. Lägg kransen på en plåt med bakplåtspapper och jäs under bakduk i cirka 30 minuter. Sätt ugnen på 250 grader.

8. Ställ in plåten i ugnen och sänk värmen till 200 grader. Grädda i 20-25 minuter och låt brödet svalna på galler.


Slut som artist för denna dag



En hel helg med bara tjejer = Väldigt väldigt roligt!

Sitter nu med en stor kopp té i soffan och väntar på att min andra hälft skall komma hem från sin resa till Hamburg. Jag är helt slut som "artist" för denna dag. Caroline och jag avslutade tjejhelgen med två timmar på gymmet så nu har både kropp och sinne fått vad den behövde. Tog mig igenom 7 km på löpbandet idag relativt enkelt och då hade jag massa krafter kvar så det blir en vända dit imorgon igen efter jobbet.

Snökaos råder över hela Sverige och så även här i Linköping. SJ ställer in nästan varenda tåg vilket vår vän Linn fått lida av hela helgen. Men tapper som hon är tog hon sig ändå hit i lördags och är nu, efter myccket om och men, iallafall på väg hemåt mot Malmö igen. Men vem vet när hon kommer fram, vädret ställer ju till sådana problem...

På tjejfesten i lördags hade vi "knytis" och alla hade med sig väldigt smarriga saker. Utan att prata ihop oss så lyckades all mat följa ett italienskt tema vilket visade sig vara väldigt uppskattat;)

En av tjejerna bakade ett fantastiskt gott bröd som är från boken "Leila bakar".

Skriver receptet till er under kvällen för det var så fantastiskt gott!!!



Resultatet



Ja den här fina lager två tröjan fick jag med mig hem i torsdags från Peak.

Den kommer att användas flitigt i dessa dagar då det råder snökaos i vårt land. Sedan väntar ju en vecka i sälen snart så då kommer man ju praktiskt taget bo i den;)

Sa jag att jag var nöjd med mitt köp?!

Hihi

Fredagens



Svarta, lite glansiga byxor HM
Begie blus från Vila

Nu börjar Tjejhelgen!

Ledig idag och nu börjar tjejhelgen på riktigt. Carl är i tyskland och min vän Caroline och också "gräsänka" denna helgen så vi har stora planer ihop. Har precis ätit en god frukost och snart väntar träning på gymmet med Carro.

Efter det blir det fredaglunch på stan och så ett besök på systemet för att inhandla helgens dryck. Ikväll skall vi och några tjejer till ha lite myskväll med god mat och film och så imorgon blir det stan och en heldundrande fest på kvällen, med bara tjejer förståss;)

Skall packa ner mig och lilla Smilla så skall vi flytta in hos Caroline denna helgen så vi båda slipper sova ensam.
Smilla älskar Carolines lägenhet där hon kan springa omkring och busa på mycket större ytor än här hemma.

Så nu kickstartar vi denna helgen.

Så roligt!!!

Så var det dags igen



Har haft shoppingförbud nu några veckor men ikväll måste jag nog bryta det.

Ikväll har nämligen Peak sin andra stora rea för året då det är 40% rabatt på hela skidkollektionen för medlemmar.

Jag är på jakt efter en lager två tröja till skidsemestern v.11


Tacksamhet



Idag var det sista dagen på projektet som jag arbetat med de senaste sju veckorna. Så nu är det dags att lägga "snickarbyxorna" på hyllan för ett tag. Nu väntar mitt vanliga jobb igen vilket till en början innebär mer planering av vår sommarbutik som skall börja byggas vecka 10 och en del annat som legat på is under min frånvaro.

Som ni säkert märkt vid det här laget så tycker jag om mitt jobb så otroligt mycket och framförallt alla fina människor som jag får jobba med. Kan faktiskt ärligt säga, hur konstigt det än låter, att jag ibland kan längta till måndag morgon på söndagskvällen. Att ha ett arbete som ger en så mycket energi och glädje som mitt det är helt fantastiskt.

Det är jag så otroligt tacksam för!





Lill lördag




Rosorna som jag fick av C på alla hjärtans dag står så fint på soffbordet och gör mig glad varenda gång jag ser dem.

Idag är det onsdag, eller "lill lördag" som vi brukar köra med ibland här hemma. Det är vilodag från träningen, vi lagar till något extyra smarrigt till kvällmat  och avslutar ofta kvällen med en film. Det är vardagslyx när det är som bäst och så laddar man batterierna lite extra inför resten av veckan.

Idag hade vi besök på jobbet av ett par danska killar som skall jobba på det nya IKEA varuhuset i Ålborg som öppnar om tre veckor. De är hos oss några dagar för att "suga åt sig" så mycket kunskap som möjligt för att stå redo vid öppningsdagen. Vårt hus i Linköping är snart över 30 år gammalt så flera av medarbetarna här besitter en enorm kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss till våra nya kollegor. Men så är det ju det där med språket. Jag har verkligen otroligt svårt för danskan, förstår inte mycket alls. Så jag fick ibland ta en del på engelska då vi diskuterade vissa logistiska termer och mer komplexa områden. Kanske skulle öva mig lite på språket så man förstår lite iallafall. Nu har de ju mitt nr så chansen (eller kanske risken...) att de ringer när de stöter på problem är ju ganska så stor ;)

Nu blir det middag. Smarriga hemmagjorda hamburgare med diverse tillbehör :)

Sen väntar en Wallander film. Det är MYS!

KMS California



Har glömt att visa er mina nya hårprodukter som skall hjälpa migg hår (och framförallt hårbotten) att bli frisk och kry igen.

Märket är KMS California, och just de jag köpte heter "Head remedy" som skall vara extra skonsamma för en torr hårbotten och återge fukt till håret.

Jag hoppas hoppas verkligen att detta kan hjälpa!


Dagens



testade något nytt med kameran idag men det blev väldig kass kvalitét. men ni ser nog ändå.

Svart för hela slanten. Fodal från gina och strumpisar från HM
Stövlar gamla från Din sko

Lilla hjärtat är sjukling:(



idag har lilla Smilla kräkts flera gånger och är väldigt "risig i kistan".

Tyckte att det var något konstigt i morse då jag steg upp. Hon brukar alltid hoppa direkt upp i sängen till mig och så gosar vi en stund innan det är dags för frukost. Men idag syntes hon inte till, inet ngåon som höll mig sällskap vid barumsspegeln, inegn som satt bredvid på stolen vid matbordet...

men så kom hon och åt lite när jag tog fram hennes mat, så då tänkte jag inte mer på det. Men när vi kom hem här i eftermiddags så möttes vi av en lite otrevig syn i hallen....i köket....och på toaletten.

Nu ligger hon och vilar sig i sängen och man kan riktigt se på henne att hon inte mår så bra. Orkar knappt öppna de små ögonen. mitt lilla hjärta.

Så ikväll turas vi om att va hemma och VASK:a, alltså "vård av sjuk katt" ;)

Först är det min tur då Carl är på träning, sedan tar han över då jag skall träffa tjejerna senare ikväll.

Kram på er!

Härligt


Härliga bilder som jag tog på min cykeltur hem från jobbet igår. Om det tänker vara sådant här väder så kan jag absolut tänak mig att cykla varje dag:)

Måndag vecka 7 2010. Kan ibland inte förstå var tiden tar vägen. Känns som om det var nyår nyss. 2010 har börjat på ett riktigt härligt vis. Som jag skrev i början på året så känns det som om 2010 kommer att bli ett magiskt år.

Idag var jag uppe med tuppen igen vid fem och gav mig iväg till jobbet en stund senare. Nu går vi in i sista veckan på det ombyggnadsprojekt som jag jobbat  med de senaste sju veckorna. Mycket fint har vi åstakommit hittills och mer skall det bli innnan veckan är slut. Kommer sakna mina kära kollegor som jag haft glädjen att arbeta väldigt nära under denna tid.
Så mycket som jag har skrattat skall en människa vara tacksam för om man hinner med under hela sitt liv;)

Nu får vi besök här hemma av fina grabbarn Rasmus och Calle hemma från Ronneby :)

Kanon start på denna vecka med andra ord!

I did it!!!!



Sprang Milen idag på löpbandet.Det var länge sen sist!

Tiden var inte fy skam heller. 52,11

Kanon start på veckan. Nu kan jag flyga igenom resten:)

♥♥


Will you be my Valentine?



Yesterday, today, tomorrow...

and for ever, and ever

in to eternity ♥

RRRRandigt



Randigt fodral JC och svarta strumpbyxor HM.


Med det här kan det inte gå fel



Kvällens middag blir hemlagade hamburgare...

Sallad, rödlök, tomat, gucamole, barbecue sås och halloumi ost.

Mums!

Fina omgivningar



Det blev en liten promenad i eftermiddags för mig. Det är ju så otroligt fint ute nu med all snö och vi bor verkligen på perfekt avstånd till mysiga promenadstråk. Tog en vända i "Valla skogen" och förbi Linköpings universitet som ligger centralt men ändå lite på "landet".



Ser ni vad detta är? Visst är det helt fantastiskt mysigt att ha en liten skridskobana bara några meter från vår lägenhet.

Det bara skriker ju "Astrid Lindgren" känsla!!!


Todays



Ja roligare än såhär blir det inte idag. Man måste ju vara rätt klädd för dagens väder då färdmedlet är cykel...

Riktigt tjocka (super härliga) leggings från MQ
Ljusbruna stövlar Bianco
Underställströja  och mössa Peak Performance

Det tog sin lilla tid







Hej på er!

En lite frusen Rebecka ligger här i soffan nu och värmer sig med stor kopp té :)

Har jobbat idag och Carl är på utflykt med vår bil så det var inget annat för mig att göra i morse än att hoppa på cykeln. Inte jätte skoj när klockan är tjugo över sex en lördagsmorgon och det är precis folktomt på stadens gator. Men allt går ju bara man vill;)

Resan hem från jobbet tog dock dubbelt så lång tid då det små snöat hela dagen här. Moddig, tung snö är inget vidare att cykla på.

Hade planer på att träna i eftermiddag men då jag känner en väldigt träningsvärk från gårdagens pass så blir det vila idag istället. kanske blir en prommis lite senare.

Stor kram!



Uppladdning pågår!







Today I look like this



Svarta jeans Acne
Vit tröja med puffärm från gina t
Mönstrad sjal i roa, begie och lite grön/grå från HM

Fabulosooo torsdag!


Fina vita tulpaner piggar upp ett kallt och mörkt vinter hem.

Godkväll kära läsare!
Hoppas ni har haft en alldeles underbar torsdag, eller iallafall en ok sådan. Jag har hittills haft en mycket bra dag. Jätte roligt på jobbet (som vanligt får jag nog säga) och ett grymt träningspass efteråt:) Jag sprang som bara den på bandet idag och pressade verkligen mig själv till nya nivåer. Härligt det är att se att konditionen redan har blivit märkbart bättre än för tre veckor sedan. älskar att springa och vill inget hellre än att det skall bli vår snart så att jag kan få springa ute. jag vet at man kanÄspringa ute nu men det klarar inte riktigt jag i denna kylan, var ju -14 grader imorse, buurr!

Nu har vi precis ätit kvällmat iform av tonfiskröra, riktigt riktigt gott var det. Snart väntar en "Wallander film", som jag alltid brukar tycka om.

happy Torsdag på er!

Jag längtar!


Min goda chailatté på Georges i lördags eftermiddag.

Har ett sjukt sug efter chailatté nu för tiden. Var hemma hos kristin igår och överraskade henne lite i förväg då hon fylle rår idag. Det var jag, karro och Carro som sjöng "med en enkel tulipan..." samtidigt som vi faktiskt överlmnade en bukett tuplaner. passande va?!

Hos kristin blev vi bjudna på underbar chailatte då hon har skaffat sig en mjölkskummare. Det är så sjukt gott (kanske inte det nyttigaste..) men så sjukt gott i vinterkylan.

På fredag är jag ledig och då har Caroline och jag planerat för förmiddagsträning, lunch på stan och sedan en "eftermiddags-chailatté" när Karro har slutat jobba så hon kan va med och fira in helgen;)

Som sagt, ett beroende har tagit ett järn grepp om mig...

what to do? ingen mening att kämpa emot, kepp them coming, chailattés!!!

Pärlor is a girls best friend



lyckades inte jätte bra med att fota dagens kläder vid halv sex imorse. Skyller på trötthet och dåligt ljus...

men har på mig mörkblå jeans från gina t, marinblå tee från hm och angorakofta med massa pärlor från HM.


Start på veckan


Ute i vår trädgård ligger det en väldig massa orörd snö. Så fint!

Måndag. Igen kanske man skall säga. veckorna går i rasande tempo just nu och jag kan inte riktigt förstå varför januari brukar kallas den tråkigaste månaden på året. Hittills har detta året varit mysigt, roligt, kräleksfullt och välsdigt härligt. 2010 känns som ett magiskt år!

Min måndag börjar faktiskt snart lida mot sitt slut då jag måste krypa i säng extra tidigt ikväll. Ännu tidigare morgon än vanligt väntar mig tis och ons så då får man försöka komma i säng i tid (vilket jag sällan lyckas med skall tilläggas...).

är iallafall mycket nöjd med dagen. Har skrattat som en tok på jobbet (mina kollegor är underbara, vi har så roligt!) , kutat lite på löpbandet och lyft lite vikter på gymmet. Nu väntar kvällsmat iform av kycklingwok med kokosmjölk, chilipeppar och grön curry.

på återseende!


Måndagens


Dagens!



Söndag är en vilodag! Därav den väldigt enkla outfiten idag.

Klargrönt fodral från Gina T och leggings från MQ

Sovrummet




Vår garderobsvägg i sovrummet kommer självklart från IKEA som är ledande inom garderobslösningar. Den sväljer så mycket kläder,skor, sängkläader, badtextilier, böcker, osv. Bra förvaring är A och O i en mindre lägenhet som vår.

 






Förvandlingen av vår lägenhet

idag har vi en väldigt, väldigt lugn söndag här hemma. Vipassar på att ladda batterierna för stundande arbetsvecka med tidiga mornar. Tis och ons börjar jag redan halv sex så då blir et allt annat än sovmorgon...

Men nu är det fortfarande söndag och jag knapprar runt lite på datorn och kollar gamla bilder. Tänkte visa er vår förvandling av vår lägenhet som vi köpte 2007. Det är en 2.a från 1950 -talet som det endast bott en person i innan oss och inte mkt renovering hade gjorts. Så hon vi, och intog lägenheten med "buller och bong", rev väggar, la om golv, tapserade, murade, osv.

först ut tänkte jag visa sovrummet där det tidiagre var en ruskigt ful plastmatta och ljusrosa tapeter. Det fanns även två st dörrar in dit, en från hallen som vi behöll och från vardagsrummet som vi satte igen. Väggen som ligger mot vardagsrummet bestod tidigare av inbyggda, gamla och opraktiska garderober så där rev i en 4 m  (!)lång betong vägg (usch som det såg ut, trodde aldrig att vis kulle kunna bo här).

Men efter flera timmars jobb, främst från min UNDERBARA släkt som ALLTID ställer upp! så blev resultatet precis så som vi ville ha det. Nu trivs vi som fisken i vattnet!



Ruskigt ful plastmatta och ljusrosa tapeter = ingen bra kombo!


På bilderna syns pappa, lillebror och carl som är i full gång med renovering.


Sötaste Chili som liten

Hittade lite gamla blider på Chili när han var liten kattunge och flyttade in till oss. Under hans tid här på jorden så var han en gosig liten rackare som alltid ville kela med en. Som vi kan se på bilderna så var han en riktig "knäkatt" och ville oftast sova i knät hos oss.

Saknar dig så min lilla skatt!


Vår lördag

Igår hade vi en heldag tillsammans, C och jag.

Det blev sovmorgon, lång furkost med sedvanlig jordgubbs- och blåbärssmoothie, äggröra och rostade smörgåsar. Efter det tog vi en prommis ut i det fina vädret och all snö. Jag har inte tröttnat än på det fina vita som ligger utanför, det är fint, härligt och underbart att vi får uppleva en sådan riktig vinter! äntligen

Sedan spenderade vi några timmar på stan. åt god lunch på en salladsbar, tittade lite i några inredningbutiker och provade lite kläder. Slutade med att jag som vanligt satt på en pall utanför provrummet och väntade på Carl. brukar bli så när vi shoppar ihop, jag förvandlas till någon form av assisten/smakråd och han hittar väldigt mycket fint.

Framåt kvällen tog vi en fika på Georges coffé, där de har världens bästa chai latte som man kan sitta och smutta på länge och titta ut på stora torget. Avrundade kvällen med bio, "snabba cash", som var jätte bra, men vi gick bägge därfirån väldigt nedstämda och arga pga filmens handling...






Lördagens



Idag blev det tjocka leggings från mq (använder dem typ vare dag just nu), lång kofta HM och vit blus under HM.

Provade ett nytt ställe att fota dagens på. Använde självutlösaren och tyckte dte fungerade rätt bra.


Underbart

Vi har en underbar dag tillsammans här. Nu skall vi strosa runt lite på stan. kanske titta i en och annan inredningsbutik :)

Happy lördag!

Nytt till hemmet







Idag shoppade jag, fast inte kläder då utan inredning.

Ville snygga till vårt sovrum lite så det blev ett nytt överkast i ljus och mörk begie (är vändbart) och ett mysigt fårskinn, en "Ludde" som vi ikeaner säger;)

Tycker det blev riktigt fint och mysigt i sovrummet nu...

Pustar ut


Fredags snacks. Blåmögelost,kiwi, kryddig salami och ett stort glas varmt té med grädde(!) Är det fredagmys så är det.

Sträcker ut mig i soffan efter ännu en arbetsvecka med otroligt tidiga mornar. Idag färdigställde vi vår ombyggnad på "Gröna rummet & Dekoration" så nästa vecka väntar avdelningen för husgeråd. Där skall vi kasta om hela butiken och det ser ut som om det blir vår största utmaning hittils i detta projektet då det är så mycket produkter på så liten yta. Men det fixar vi, var så säker. Välkomna ni som har vägarna förbi Linköping till vår fina nya saluhall vecka 8 då vi är helt klara :)

Ikväll äter vi thaimat (ja det blev ju inte hemlagat som jag trödde, men dessto bättre min favorit takeaway), surfar runt lite på datorn och har en komedifilm på i bakgrunden. är helt slut i både kropp och hjärna så nu efter en lång dusch tänker jag ligga här i soffan resten av kvällen.

Imorgon är det HELDAG med Carl. Nu är han äntligen klar med sin licensiering på jobbet så nu får vi lite tid tillsammans igen. Blir en mysig dag oavsett vad vi hittar på :)

Kram på er! 


Dagens



Fina favoritleggings från mq även idag. Till det en enkel grå kofta från HM.

Minusgrader imorse så då gäller varm och skön klädsel för mig ;)


Laddat för fredag!


En hög inredningsmagasin ligger i soffan och väntar på mig :)



En stor påse ljus i olika varianter köpte jag med mig hem från jobbet idag. Vi har en stor samling där vi lägger alla ljus från öppnade förpackningar & dyl som det alltid blir i ett varuhus fyllt med kunder. sedan kan vi i personalen köpa dem till en billig peng :)

Här hemma har jag tagit ett städvarv i lägenheten och inväntar nu älsklingen som står för kvällens middag. Har mina aningar om att det kanske inte blir hemlagat...

Todays!



leggings MQ, linne bikbok och ljus jeansskjorta gina t.

Nu blir det tjejmiddag :)

I like it!



hemkommen nu efter både jobb och träning efter det. Blev en lång runda på löpbandet idag med sjukt bra musik i öronen. Då jag vilade igår från träningen så var min kropp pigg och allert idag. Sådan underbar känsla de där dagarna då träningen flyter på som en dans och man kan pressa sig själv bortom sina vanliga gränser.

Väldigt trevligt att se att kondisen bara blir bättre och bättre.
Resultat, det gillar vi!


Dags att krypa...



Dags att krypa ner i sängen för min del. Har sagt det innan, men tjatar lite till. Det är ingen barnlek att gå upp vid fem varje arbetsdag i veckan. Det tar på krafterna. Men jag tycker jag är duktig då jag kommit igång med träningen trots dessa arebtstider just nu. Blev vilodag idag men var på gymmet både mån och tis.
En miniapplåd till mig själv!!!

Imorgon blir det träning igen och sedan avslutar vi torsdagen på sedvanligt vis. Med god mat och härligt sällskap ifrom av de bästa tjejer här i Linköping. Alltid lika trevligt!

På återseende sötisar!

Natti natti

Så Roligt!



Hade besöksrekord igår:)

Jätte, jätte roligt att se att så många hittar till mitt lilla krypin.

Ni ger mig så mycket.

TACK!

Todays



Så var man tillbaka i projektet igen på jobbet. Har ju de senaste två veckorna planerat vår sommarkampanj men jobbar nu åter igen i vårt ombyggnadsteam.
Vilket innebär att jag får gå runt i mina favoritbyxor hela dagarna, mina snygga snickarbyxor ;)

Annars blev dagens outfit svart för hela slanten idag. Drog dock sönder ena dragkedjan i mina stövlar så jag fick lov att byta innan jag gav mig ut i snöstormen kl 05.40 i morse.

Vilket väder det råder i Sverige just nu. Jätte häftigt tycker jag!
Visst det ställer till en hel del problem men tänk så underbart med så mycket vit snö överallt.

Jag har inte tröttnat på det ännu :)

Trots att jag fick bokstavligen skotta fram min bil imorse...

Carl & Rebecka 2002-02-01 - EVIGHETEN






















RSS 2.0