Måste bara visa...



En bild på min söta lilla handikappade mamma som var lite "klumpig" på semestern på Cran canaria och bröt foten ;) Titta så fint hon stylade den på julaftonen, till och med hm´s påsar klär henne.

För min egen del har både hals och näsa blivit betydligt bättre, härligt då jag ser fram emot en underbar kväll ihop med kära vänner imorgon. Har inte än bestämt vad det blir för outfit men det ger sig nog, har en del godingar att välja mellan som tur är.

Kanske blir det denna lilla svarta,.... vad tycker ni?

Thumbnail

God natt mina godingar

Fortfarande sjukling

Detta är inte roligt längre. Har legat hemma i systerns soffa hela dagen, hostat och snorat, ögon som rinner, nyser, får frossa och svettningar om vartannat. Jag tycker helt klart synd om mig och alla ni andra godingar där ute som också genomlider en förkylning i denna synd. Fy fasen, och bara 1 dag kvar till nyårsafton, bläh för att vara sjuk!

Idag har jag dock fått sällskap av min syster som jag "lyckligtvis" smittat ner också, så vi ligger här och hostar ikapp. Alltid något, att ha en bredvid sig som man kan klaga ifatt med om hur dåligt man mår, blir så mycket lättare då....






Skall fortsätta plöja igenom SATC-boxen nu...

Förkyld



Blev riktigt förkylt under natten så nu rinner näsan och halsen känns som ett rivjärn. Känns som att denna dagen inte blir någon "dans på rosor" direkt. Älsklingen åker hemåt Linköping ikväll för att jobba mån-tis, men kommer tillbaks ner hit på tisdagkväll för att fira nyår här tillsammans med mig. Så ikväll sover jag hemma hos systeryster och hennes sambo, det blir mys, alltid härligt att vara hos dem.

Nu skall jag kurera mig här, snora lite, hosta, och tycka lite allmänt synd om mig själv.... ;)

Rebecka

Det blev lite för mycket¨....



...av det goda på juldagskvällen. Jag erkänner, det blev lite för mycket dricka på en lite för tom mage. Hade dock riktigt skoj med mina girls fram till midnatt iallafall.

Då lyckades jag (klumpig som man är när man har lite för mycket dricka iinanför västen..) att låsa ute mig från festen, lämna handväskan med biljetter i bilen, sen till slut efter en bra stunds frysande ute i kylan att ta mig hem till min systers sambo som tack och lov var hemma och kunde släppa in mig i värmen. Tog mig sedan tillbaka till festen med hjälp av martin för att lämna biljetterna till älsklingen men tog då beslutet att jag skall nog inte gå ut i detta tillsåndet utan intog snabbast möjliga extrasängen hemma hos systeryster ;)

Med andra ord kvällen belv inte riktigt som jag tänkt mig, ni vet jag skulle ju dansa, dansa, dansa men det gjorde jag med en liten stund, skrattade mycket med mina kära och kramades mycket. Så i det stora hela var det faktiskt en rätt lyckad kväll ändå. Trots allt...



Finaste Ulrika, Jenny och Louise. Mina älsklingar. tack för en superkväll...



Härlig bild på oss. En likanande tog för ca 4 år sedan, men den har jag tyvärr ej på datorn så den kan jag inte visa, men vi har inte åldrats en dag.... eller kanske har vi det. Glada är vi iallafall. My lovely Jenny and I.

Tack tjejer för en härlig kväll. Ni dansade säkert lite för mig också, ellerhur.

Rebecka

Rea


Dålig uppdatering i dessa tider på bloggen, ber om ursäkt för det. Men trots ledighet från jobbet så har det varit fullt upp sedan vi kom ner hit till blekinge, många man vill träffa, saker som jag fixas, osv. Nu såhär några dagar efter julafton har jag haft riktigt sovmorgon (till kl 11) och mår nu utmärkt. Resten av gänget har kört in till karlskrona för att kolla in mellandagsrean men jag har absolut ingen som helst lust till det. Gör allt jag kan för att undvika affärer så här när man har ledigt, blir så mycket sådant i vanliga fall så nu är mys hemma största prioritet på min lista.

Annat som finns på min lista denna ledighet är följande;

* Vila
* Läsa minst 2 böcker
* Träffa min underbara vänner här hemifrån
* Äta julgodis och annat gott
* Gå igenom min ekonomi (det behövs nog alltid....)
* Kolla efter en liten katthona till chili
* se några filmer, gärna många...
* hitta nya spinningskor
* förnya mitt gymkort
* osv osv

Men som sagt , största prioritet är mys, lugn och ro med alla kära.

Rebecka

Julstämning



Julafton igår var som vanligt riktigt riktigt härlig. Lite lugnare än vanligt men jag hann ändå med att fria jul på 3 olrika ställen. Först hemma hos familjen i Eringsboda ihop med släkten på mammas sida, sen hem till farmor för julbord och till sist avslutades kvällen hemma hos älsklingens familj i Ronneby. Sammanfattningsvis en riktigt härlig dag.

Hann till och med att unna mig en liten "sovpaus" i mamma och pappas nya sängar, som både är ställbara och kan massera en. Riktigt nice.

Dagen idag har även den gått enligt traditionerna men julfrukost hemma hos familjen Månsson, och här är vi kvar än. Vi laddar inför kvällen som innbär  utgång  på stans egentligen enda (!) uteställe. Ser mycket fram emot det, träffa min girls här hemifrån som jag inte träffat på så länge och dansa , dansa , dansa hela natten.

Kvällens outfit blir nog en svart kjol med hög midja och en guldbegie tuptop. Kameran får följa med så bilder kommer garanterat visas här senare. Det är förresten årets nyårslöfte från mig, att ta fler kort med kameran.Vill bli bättre på att föreviga de stunder och händelser som dagligen sker omkring en.

Ville inte glömma , vill minnan varje minut av denna lyckliga tid jag upplever nu.

Stor kram till er alla

Rebecka


Hej mitt vinterland....



Julmusik har vi ständigt på här hemma veckorna innan jul, min älskade är lite av en "freak" på just det temat. Kvällen har inte varit något undantag, men kan inte låta bli att va lite sådär småtjurig över att vi inte har något "vinterland" utanför fönstret. Vill ha en vit jul.

Men mest av allt vill jag att det skall var imorgonkväll så snabbt som möjligt, då har vi tagit oss neråt blekinge, hem till familj och vänner, sitter runt det godast julbordet av dem alla (min mammas & pappas), dricke rjulmust för glatta livet och då kommer jag att påbörja min 2 veckor långa julledighet, då börjar julen på allvar, då skall jag njuta

Njuta av att bara vara.

Som jag längtar nu.

God jul på er alla fina människor. Ta väl han dom er.

Rebecka

Utkast: Gårdagens partyoutfit. ...


Gårdagens partyoutfit.

Gårdagskvällen spenderades som sagt ute med älsklingen samt Gustav och hans Lynn. Blev god middag på Texas för att senare bege oss till Platå för lite drinks.

  Fina grabbar
 Gustav och hans Lynn

 Någon har precis sagt någoy hemskt kul skulle jag tro. Älsklingen ser dock väldigt allvarlig ut ;)
  Gustav med sin "colgate drink". Bra för dålig andedräkt men usch så äcklig den va.

Goda drinkar



Strawberry daiquiri är verkligen en av de goaste drinkarna. Åh så himla fin och tjejig den är :) Passar mig som handen i handsken.

Sovmorgon



Så skönt att sova länge idag. Steg upp för en halvtimme sen ungefär så idag fick vi verkligen sova ut ordentligt. Kom inte i säng förrän halv 3 inatt .

Gårdagen blev mycket lyckad. En härlig lördag med filmen "Holiday" på förmiddagen för att sätta lite go julstämning, sen en promenad och till kvällen blev det utgång med middag på Texas och några drinkar på Platå. Alltihopa med Lynn och Gustav. Vi hade jätte trevligt.

Nu blir det lång frukost för min mage kurrar som bara den, mat.....


Rebecka

Äntligen helg



Gud vad skönt att var hemma och få slänga sig i soffan tillsammans med chili och bara njuta av att nu är det helg. Stressat från morgon till kväll idag. otroligt mycket på jobbet (som alltid en fredag), varit och hämatat en bil utanför stan efter jobbet, och ni skulle sett trafiken. Verkligen helt galet att alla skall ut i sista minuten och inhandla julklappar, mat, osv. Att de orkar.

Själv skall jag försöka ta det så lugnt som möjligt denna helgen. Städa och plocka lite i hemmet, börja packa väskan för "julledigheten" nere i blekinge, slå in julklappar... Men mest bara njuta och ladda batterierna :)

Ikväll blir det grillad kyckling med tillbehör, filmen "PS I love you" och lite gurkstavar/morötter med dip, En väldigt härlig kväll med andra ord.

Kramar

Rebecka

Tjejkväll



Är bara hemma på en snabbvisit för att lämna lite saker.
Skall vidare till Caroline och färga hennes hår. I "utbyte" kommer hon att laga fantastiskt god middag till mig och Karolina ;) Tjänster och gentjänster i vet...

Julsamlingen idag var sådär härlig som den brukar vara, årets julklapp från IKEA gick i det ekologiska tecknet då den bestod av en väldig massa fina produkter och en kokbok. Jag är riktigt nöjd. Hätligt att jobba för ett företag som tar sitt ansvar i miljöfrågan. "IKEA is the shit"

Annars har dagen gått i ett rasande tempo så dte känns extra häligt att bli bjuden på middag ikväll, hade inte orkat laga till något. Nu längtar jag efter mina girls, ses snart.

Kram

Rebecka

Äta , äta och så äta lite till



Vad mycket ätbart det serveras i samband med julen. Tycker att vart man än vänder sig så finns det något ätbart vid den här tiden. På jobbet hittar man lite glögg där, pepparkakor, knäck, kola, godis, lussebullar och chokladkartonger i mängder. Många grattar och tackar för detta året genom att ge bort något ätbart.

Inte lätt att hålla fingaran borta från allt... det slinker ner en sak där, och en där...vilket ofta resulterar i ett nyårslöfte i form av  "Jag skall inte äta så onyttigt...."

Imorgon har vi traditionsenlig julsamling på jobbet, då vi äter frukost tillsammans (tomtegröt och skinksmörgåsar med senap såklart), umgås, får årets julklapp och myser tillsammans. Det brukar vara mycket uppskattat och väldigt härlig stämning.

Så här nära julafton känner jag verkligen att julstämningen är på topp inom mig, längtar så tills tisdag då jag har sista jobbdagen innan ledighet på 2 veckor. Skall bli så härligt att styra bilen nedåt blekinge, till släkt och vänner, för att bara njuta, umgås, slappa, mysa och ro om varandra på bästa sätt.

Som jag längtar nu...

Kram till alla er som tar er tid och läser min blogg.

♥ Rebecka


Vitt



Inna var jag en riktigt fanast på ekmöble roch starka fäger i mitt hem. Mycket textilier i olika mönster och fäger, gärna riktigt starka, skrikiga färger.

Men nu är det helt annorlunda. Nu är det vitt som gäller, lite mer lantliga, country möbler och dova jordnära färger. Har bytt ut mycket av våra möbler i vårt hem det senaste året. Det blir lätt så när man jobbar som jag gör, man vill på något sätt byta hemma i takt med att vi byter i varuhusen. Fungerar ju inte riktigt i verkligheten dock ;) men viljan finns ofta där...

Ikväll mår jag mycket bättre. Sov många timmar inatt och det gjorde verkligen susen. Min älskling ligger dock i soffan och slumrar så gott. Så fin är han.

Den finaste



Ny inredning till badrummet



Detta fina  handfat och skåp skall snart in i vårt lilla badrum. Ut med det gamla och inte med det nya. Vårt gamla har ingen förvaring under så detta blir nog perfekt då det kommer på plats. 


Det blir dock inte ikväll då jag inte känner mig helt hundra Kom precis hem efter att kört ett spinningpass på friskis (missade ju veckans bästa pass igår pga julmiddagen) så det blev träning idag istället. Har fått i mig lite köttsoppa men känner mig sådär konstig, ont i magen, lite illamående och huvudet "bultar". Tror jag skall försöka mig på att vila en stund.


Hoppas ni har en bättre kväll.


Kramar


Rebecka


På väg till årets Julmiddag



Ikväll bar det av hem till Fredrik på hans årliga julmiddag. Han och Åsa hade så fint dukat upp långbord (!) i deras lilla 1.a på sisådär 22 kvadrat. Vi hade lite knytis så alla birog med något till julbordet.

Jag har stått i köket idag så vi hade med oss hemlagade köttbullar, prinskorv och leverpastej.



Vi lekte även "paketleken" så dessa klapparna hade jag med mig. Max 20 kr fick varje paket kosta, i mina fann man värmeljus, värmeljuskoppar och en glöggflaska.  Med mig hem fick jag en korsordstidning och ett rabattkuponghäfte (detta var dock värt 100 kr, så någon hade fuskat ;) ), inte fy skam de inte.

God natt på er. Hörs imorgon. Måndag, början på v.51, inte klokt vad tiden går....

Ny hårfärg



Precis nyfärgad i håret. Blev riktigt nöjd med reultatet. lite mörkare än innan med lite stänk av röda toner. Tycker det passa mig nu i vintertider. Vad tycker ni?



Supermysig hood



En supermysig hood från HM L.O.G.G. Precis en sådan jag länge letat efter. Riktigt härlig kvalitét, prefekt till leggings och vinterns bästa "mysoutfit". Dessa skall jag bo i resten av vintern, går i ide nu...



Rebecka


På vår gata i.....




Dagen har spenderats på stan i massa olika butiker. Julklappsshopping med andra ord ;)
Har faktiskt lyckats hitta klappar till nästan alla, någon är kvar men nu känner jag ett helt annat lugn inför julafton. Hittade mycket fina saker som jag tror kommer att uppskattas av mina nära. Hittade även en riktigt härlig lång "munkjacka" eller "hood" som jag letat länge efter, köpte en i svart och en i ljusgrå. Visar bilder imorgon så glad för dem :)


  Chili precis innan vi skall gå hemifrån.
Chili blir alltid lite småtjurig när vi skall iväg någonstans och han inte får följa med.


Carl och Gustav var också med så jag fick lite sällskap. De avvek dock lite tidigare då carl har lite "firmafest" ikväll med jobbet så jag tog en långpromenad på vägen hem.




Promenad i bilder. Fina parken en bit ifrån vårt hem.


     Mina härligt sköna vinterstövlar värmer gott i nysnön.


   Så här sitter nästan alltid chili när man kommer hem. Väntar på en.
                                   Så glad blir man varje gång. Vår lille skatt, välrdens finaste katt ;)

Kramar till er alla.

Rebecka


Idol

Kevin och Alice Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Ikväll hejar vi på Kevin här i soffan. men Alice är inte fy skam hon heller.

Så duktiga de är och jag är mäkta imponerad av den som kan ställa sig framför 13000 människor i globen plus alla oss hemma i soffan utan att visa minsta nervositet.

Det är coolt tycker jag

Godmorgon

Härliga fredag!

Längtar så tills jag kommer hem från jobbet idag och får ta helg på riktigt. Denna tiden på året då det är riktigt mörkt påverkar mig ganska mycket då jag ofta känne rmig trött och sådär allmänt slapp. Denna veckan har dessutom känts extra tung med mycket på jobbet och inte alls så mycket tid till träning som jag skulle önska.

Så nu ikväll blir det avs lappning på hög nivå. Horisontalt läge i soffan med min älskling, en riktigt bra film, "PS I love you" och lite smått&gott för magen ;) Can´t wait

Jobb outfit



Inte alltid så skoj  för en mode instresserad tjej att ha en bestämd "uniform" på jobbet men många fördelar finns det.

* Man behöver aldrigs tå och vela vid garderoben på morgonen
* Det blir inte lika mycket tvätt
* Man sliter inte på sina egna kläder

och det viktigaste av allt att vi som jobbar ihop känner oss som ett team där alla är lika oavsett befattning. Det är guld värt för sammanhållningen och stämningen på min arbetsplats.



Men som sagt man är ju långt ifrån "snygg" i sina kläder och många gånger känner man sig allt annat än kvinnlig ;)

Rebecka


sovmorgon

Så skönt med riktigt sovmorgon mitt i veckan såhär. Börjar inte förrän kl 10 idag så jag har sovit till för en halvtimme sen ungefär. SKÖNT!

Idag blir det mest jobb, sen efter det så skall jag försöka mig på att byta ut vårt handfat på toaletten. Vi har verkligen världens minsta toalett så nu tönkte jag skapa lite mer förvaring genom att byta ut vårt gamla handfat till ett nytt med skåp under.

Pratade med "snickarna" på jobbet och de sa att jag skulle klara av att byta det själv så det hoppas vi på. Carl är inte mycket till hjälp då han tycker att det "där det klarar inte vi själva, det måste en hantverkare göra, det tar tid, det blir fel, osv, osv".

Men jag är envis som synden och detta skall jag klara av. Håll tummarna för mig.

Förhoppningsvis så kommer det bilder på det nya badrummet ikväll ;)

Kram på er

Rebecka


Julklappar



Till helgen har jag bestämt mig för att det skall bli riktigt jakt på årets juklappar. Har klurat och funderat på bra klappar till mina nära och har en ganska så bra lista att utgå ifrån. Men sen vet man ju aldrig vad man stöter på ute på stan, ibland så har man ju sådan tur att den perfekta klappen bara står där helt plötsligt. Det hoppas jag på nu.

Alltid härligt att kunna ge någon något som den verkligen vill ha, har nytta av, uppskattar och framförallt har användning för. Till min älskling har jag många saker på min lista, efter 7 år tillsammans har man ju ganska så bar koll på vad han vill ha. Det inbillar jag mig iallafall ;)

Nu sitter chili här och visar att han vill krypa ner i sängen och sova. Hög tid för det tycker jag med.

God natt sötnosar!

Rebecka


50% rabatt i julbutiken




Ja det kör vi nu på IKEA Linköping.

För er som har vägarna förbi.

Välkomna in!

(lite smygreklam jag vet, men kunde inte låta bli ;) )

Nya mattan



Kom på när jag läste en annan blogg att jag glömt att visa min supersnygga nya matta i vardagsrummet. Den inhandlades för ca 3 veckor sen och jag är så nöjd med den. Såhär i början ger den ifrån sig lite "ulltussar" men det är egentligen inget problem och det kommer upphöra då den används lite mer.


Chili älskar den också. Så mjuk och härlig såhär i lite kyligare tider.

IKEA STOCKHOLM heter den finns i flera färger och kostar 2795 kr. ett kap om du frågar mig ;)


 Mjuk, skön ryamatta av riktigt bar kvalite´t




Julklappar



Sitter just nu och försöker klura ut vad man skall ge bort i julklapp till sina nära detta året. Ligger långt efter tidsplanen detta året så det känns faktiskt lite smått stressigt nu. Men vill inte känna så, skall inte ha någon julstress. Vill handla fina, genomtänka och framförallt uppskattade julklappar.

Någon som har några tips på klappar till exempelvis carl (vår 7:e jul så en del saker har han redan fått under årens lopp)
                                                                                                systeryster, lillebror, mammsen och pappsen

Ja vill ni hjälpa mig med lite inspiration så är ni varmt välkomna!

Kramar

Rebecka

Tandläkaren



Var hos tandläkaren i eftermiddags. En rutinundersökning där de endast tog lite nya röntgenbilder och talade om för mig att jag hade lite tandsten.  Tandsten som jag är tvungen att komma tillbaka en annan gång och ta bort .

Det besöket kostade mig 490 kr och nästa besök då tandstenen skall bort 690:-.
Man kan undra vad man egentligen betalar för. Besöket idag kändes mest som en ren artikgetsvisit.

Nåja, vädligt gald för att jag inte hade några hål, dumma visdomständer eller ngåot annat mindre skoj. Lite tandtsen får man ju ändå vara nöjd med, eller ;)

Det blir en röd jul...



Vårt kök går numera i julrött. Stolarna har fått nya klädslar, julstrumporna hänger på plats, nya kökshanddukar. Riktigt nöjd med reultatet trots att jag många gånger kan vara väldigt skeptisk till rött. Men visst blev det fint.

Julstämning



 Kökshanddukar från IKEA 59:- för 3 st

 Julsturmpor från IKEA 49:- för 2st

 Älskar vårt kök. Det är så fint, rent och fräsht.

Ha en fortsatt härlig kväll

Rebecka

Mönster



Ville visa en närbild också på mina fina stjänor. ett riktigt snyggt mönster har de. Love them!

 Köksfönstret igen

Stjärnor



Nu äntligen har jag fått upp mina älskade stjärnor i köksfönstret samt i sovrummet. Det fattades glödlampor till dem så det ahr tagit mig lite drygt en vecka att inhandla.... ibland tar det tid. Men nu sitter de där. Har haft dessa stjärnor i 6 år nu och de är fortfarande lika fina, en riktigt bar investering även om priset på dem var lite i överkant.

Äntligen hemma

....efter en hektiskt dag på jobbet. Då jag har ansavret för vårt säsongssoriment på IKEA Linköpíng så är det verkligen fullt ös på den sidan i dessa tider. Det är så härligt att folk äntligen drabbats av julstämning, åh som jag längtat. Själv har man varit där sen i september då jag planerade för sortimentet ;)

Nu blir de en stor kopp té och så tänkte jag vila en stund innan det är dags för veckans absolut bästa pass. Intensiv spinning med Gesine, hon är bäst. Vi är ett mycket glatt gäng som kör gärnet varje söndag.

Men först som sagt vila zzzzzz.....


Tjejkväll




Ikväll blir det filmkväll med Caroline. Har precis bakat ut pizzadegen så det blir hemgjord pizza med skinka, champinjoner, banan och krossade tomater med vitlök/örter. Just det. en favorit i repris ännu en gång.

Kvällens filmer står caroline för så jag vet ännu ej vad det blir. Men den som väntar på något gott...

Annars blir det lite snacks, té i stora muggar och massa prat oss emellan. Det är toppen en sån här ruskigt blöt lördagkväll det. Här njuter vi för fullt.

På återseende imorgon. Blir inget mer bloggande ikväll. all uppmärksamhet på min kära vän.

♥ Rebecka

Idolsnacks

  Fredagens idolsnacks blir morots- och grukstavar samt sourcream dipp. En favorit i detta hemmet.


 Chli visar snyggt hur vi har det ikväll. Väldigt slappt kan man ju lugnt säga. Härligt!

Middagstips



Har gjort en jätte god sallad ikväll. Får passa på nu när carl inte är hemma för sallad brukar inte gå så väl hem hos honom ;)

Har i följande;
salladskål
1 hel advocado
100g skalade räkor
2 kokta ägg
lite rödlök

samt en dressing gjort på sweetchili sås samt vinegrette.

Smaskens

Lite ensamt på solrosgatan

Min älskade carl är på väg ner till blekinge i skrivande stund. Han skall hälsa på familjen och gå på fest med gamla vänner. Ville med ha följt med. Men mår ju inte riktigt bra så det är var ju egentligen ingen bra idé. Sedan om det skulle vara så att jag mår bättre imorgon så har jag mycket jobb som ligger och väntar på mig.

Sitter just nu mest och tänker på att min älskling skall köra försiktigt när han är ute på vägarna. Vädret är ju absolut inte det bästa dessa dagar, snö, regn, blåst, 0 gradigt, isigt, ja listan kan göras lång.

Så nu är det ganska tomt här hemma. Saknar honom redan faktiskt. Särskilt tråkigt att vara ensam när man inte mår hundra. Då vill man gärna ha någon som pysslar om en. Det får bli lille chili som tar an den rollen ikväll. Vi skall ro om varandra. Skall snart lägga i lite tvätt, sen ta en promenad till affären för at köpa lite nödvändigheter.

Annars blir det en lugn kväll med idol, lite morötter&dipp samt massor med varmt té. Nu skall jag bli frisk!

Kramar till alla som tar sig tid och läser mina ibland lite luddiga inlägg.

Tack!

Beroende

Tror att jag är beroende av glögg.

Det säger min kära hälft iallafall. Först skrattade jag bara åt honom men nu börjar jag nog hålla med. Dricker minst en liten kopp glögg varje kväll. Nu när jag är sjuk får jag erkänna att det blivit både 2 och 3 stycken.

Men det är ju så gott. .Blossas vita vinglögg är min favorit. Den är inte lika söt som den vanliga.

Glögg är så mycket jul för mig, det är nog därför jag tycker så mycket om det.


Tittar på Anna skipper och mumsar saffransmuffins



Alltid lika skoj att mumsa på något riktigt smaskigt när man kollar på Anna skippers program "Du är vad du äter". Känns liksom som man retas lite med henne. Vilket är härligt. Busigt ellerhur ;)

Hoppas ni har en bra kväll på ert håll.

Kramar till alla

Snökojor



Saknar träningen idag. Har blivit lite beroende av spinningen (vilket känns otroligt roligt) så nu när man är sjuk känns det verkligen som om någonting fattas. Det hjälper ju inte heller at jag vet att Caroline (min vän och träningskompis) har kört ett pass ikväll, vill ju med vara med :(

Skall försöka mig på en långpromenad imorgon eftermiddag om jag mår lite bättre då. Snön har ju kommit igen och ligger vit och fin utanför. Skulle helst av allt vilja dra på mig en overall och ut och bygga snökojor. Det var jag expert på när jag var liten. Byggde så fina hus som jag sen lekte länge i. Roligast var det att gräva ur ett hål i "husväggen" (läs snöklot) som sedan användes som dörr. Hur mysigt som helst var det. Särskilt då mamma var snäll och man fick ta ut en lykta eller ljus i kojan.... åh minnen, vill ut å bygga NU!

Kanske bara är vi

Precis vaknat efter en lång eftermiddagslur här. Det var otroligt skönt och välbehövligt. Mår aningens bättre nu, men inte bra på långa vägar tyvärr :(

Carl är med krasslig så man skulle kunna tro att vi myser ihop. Men i ärlighetens namn så tävlar vi nog mest om vem som det är mest synd om. Har ni som är i ett förhållande också det så?

Kanske bara är vi.


Sjukling

Kan inte säga att jag mår bättre idag tyvärr, snarare sämre. Hemma från jobbet och försöker kurera mig med varmt té och horisontalt läge i soffan resten av dagen.

Skall försöka läsa lite med. Har en bra bok som legat och väntat på mig länge.

Hoppas ni har en bättre dag.

Kramar


Shit vilken jävla dag

Mår inte riktigt hundra idag. Ont i huvudet, en sån där olustig känsla i kroppen och trött, så trött. Men vill inte bli sjuk nu, finns så mycket annat på agendan redan.

Men säger kroppen till så gör den. Då får man lyssna. Så nu blir det lite varm nudelsoppa, té och soffan för resten av kvällen. Vi håller tummarna för att det hjälper.

En kall "dusch"



Den här bilden gör mig inte rättvisa, mår som sagt skit just nu, men det kan ju ingen människa se här. Konstigt.

Mitt huvud känns som om det skall sprängas. Var tvungen att ställa mig "upp och ner" lutad i duschen och spola huvudet kallt. Brukar kännas bättre då håret är blött och det kyls ner lite.

Kände att jag behövde tycka lite synd om mig igen. Alltid härligt att det finns de som lyssnar.

Tackar vänner!



Skulle egentligen behövt en ordentlig dusch av hela mig men orkar faktiskt inte nu.

Jul i vårt hus



Är inte mycket för tomtar& dyl men det finns alltid något för alla smaker när det gäller julpynt. jag har valt att pynta mycket med belysning, ljus och en och annan grå tomte. Färgerna går i vitt, silver och grått, liknande de vi annars har i vårt hem. I köket kör vi dock en traditionell röd jul. Fint det med i lagom mängd ;)

  Har satt en slinga med stjärnor på tyget vi har på väggen i vardagsrummet. Blir fint ljus.

  Tomtar på pinnar. supercoola. En väns mormor gör dessa.

 Har även pyntat vår sänggavel lite. Dessa leker dock chili med dagligen så vi får se hur länge de får sitta kvar...

Nya ljusstaken



Snygg va. Riktigt nöjd med min nya ljusstake. Skall stå i köksfönstret tror jag.

Här på bilden ser ni även mina nya röda överdrag till stolarna i köket. Det blev direkt väldigt mycket mer jul i köket av att få på dessa.  Har alltid haft lite svårt för rött i inredning men dessa I like ;)

ljusstake KALLT 129:- IKEA

Vintermörkt



Slutade redan vid 3 tiden idag och gjorde sedan lite ärenden efter jobbet. Köpte bl a en jätte fin variant av en adventsljusstake som jag tänkte visa sen. Men blir man trött eller när man kommer hem och det är så här mörkt och ruggigt redan vid halv fyra tiden. Dagen blir så kort..

Har tänd ljus, slingor och diverse lampor nu så att det iallafall kan kännas lite "roligare" med vintermörkret. Idag blir det ingen träning, bestämt mig för en lugn kväll som skall spenderas tillsammans med min älskade. Han kom precis innanför dörren nu.,,

♥ Rebecka

Fröken duktig

Idag är det 1.a december. Tänk att det snart är jul, denna hösten har bara sprungit iväg känner jag. Jag gillar hösten, älskar att det blir lite mysigare inomhus och man kan tända ljus precis överallt.

Är supernöjd med min dag. Har fått mycket gjort på jobbet, varit i mataffären och handlat för veckan, ett pump pass, pratat länge med en fin vän och nu precis lagat till supergod ärtsoppa.

Tänk vad man kan ibland ;)

Nu tänkte jag titta lite på "simon&Thomas" innan det är dags för sängen. Blir tidig morgon imorgon.

Vill ge en extra kram till min fina vän Louise idag. Hon är en riktigt fin människa som ställer upp för sina vänner. Jag är väldigt tacksam för att du är min vän. Du gör mig så glad. tack än en gång vännen för dina ord. De värmde.

♥ Rebecka

RSS 2.0