Mormors lilla röda stuga

Anledningen till min tripp söderut var att hjälpa min mormor att flytta från sitt fina hus i skogen. Många minnen som väcks till liv när man rotar bland gamla saker och kommer att tänka på alla härliga stunder som vi haft hemma hos henne genom åren. Bilden ovan är på matkällaren där man alltid kunde hitta något gott såsom saft, honung, bär, sylt, osv. Allt självklart gjort av mormor själv.


Ägnar mig åt de viktiga sakerna i livet

Dessa dagar så ägnar Carl & jag åt oss de viktigaste sakerna i livet. Nämligen att umgås med de fina människor som vi tycker så mycket om. Det har blivit många fikor, middagar och frukostar tillsammans med nära här nere i Blekinge de senaste dagarna.

Livet då det är som bäst <3


Pluggtime

 
Tänder lite ljus och kryper upp i soffan några timmar denna eftermiddag för  läsning av vår ena kursbok "Integrerad organisationsteori". Tidigare idag har jag varit på mitt första PT-pass på Sats med min tränare Malin. Vi gick igenom upplägg, status och mål för min träning framöver så nu känner jag mig riktigt inspirerad och taggad inför vad som komma skall. Det blir en blandning av gruppass såsom bodypump, crosstraining och spinning som jag sedan skall varva med ett eget träningsprogram i gymmet. Så nu finns det inga ursäkter;)

RSS 2.0