Blääää



Idag har faktiskt inte varit en så värst bra dag. bara avslutningen på den då det vankades födelsedagskalas hos Sophia som fyller 30 år på torsdag, Grattis vännen!

Men resten av dagen har varit jobbig, ont i huvudet, stressigt, trött, för lite mat för sällan, osv, osv.

Men nu tar vi nya tag, krypa ner i sängen och vänta på att älsklingen skall komma hem, sova gott inatt, så är man nog redo för en ny härlig dah imorgon. Ny dag , ny månad, nya tider...

♥ Rebecka


Längtar till fredag



Bara måndag nu men längtar redan till fredag. Då blir det afterwork med tjejerna (och kanske någon grabb som vågar sig dit ;) ). Förutom det denna veckan blir det också födelsedagsfika hos Sophia, läkarbesök, löpning då vädret tilllåter och kanske lite cykelshopping.

Vill ha riktig vår nu så jag kan börja trampa till jobbet (jag vet att man kan göra det hela tiden men jag har inte styrka nog att göra det när det är kallt och grått ute, tyvärr ) jag är inte lika duktig som min fina Karolina som trampar sin cykel i ur och skur, oavsett tidpunkt, även om klockan är 04.30 en  söndagsmorgon, regnet hänger i luften och termometern visar -15 grader (!). Hon är en klippa hon, fina Karolina.

♥ Rebecka

Vuxen sovrum




Snyggt vuxensovrum med "walk-in-closet" och eget badrum. Den lila färgen på väggen kan nog för många kännas lite svår matchad men jag gillar den skarpt. Den lyfter rummet och bryter av den annars väldigt maskulina inredningen. lilla svarta bordet närmst i bild är en ikea favorit, Trollsta brickbord, som har fått mycket uppmärksamhet i media och designpris. Fint va?!




Snyggt med svarta påslakan. Dessa heter Dvala och kostar 149:-, in illa de ;)
Pläden heter ofelia och äen en vit dröm för den frusne, 239:- kostar den.




Lampan på malmbyrån är väldigt fin tycker jag. Ljusås ysby heter den, priset är 699:-.
De vita vaserna, Salong, har jag också hemma i mitt sovrum, på min malmbyrå precis som på bilden, fast min byrå är vit (vad annars? )




Foto taget inifrån walk-in-closet bredvid sovrumet. Snygga färdigsydda panelgardiner skärmar av men släpper samtidigt in ljus, fiffigt.




ordning och reda, det gillar jag. likanade inredning har jag här hemma i våra garderober. men får erkänna att älsklingen har bättre ordning än jag, han är en riktig liten pedant ;)








Ikea lanserade för lite sen två helt nya badrumsserier, Lillån- för det lilla badrummet och Godmorgon- för det stora. lillån är designad för maximal och smart förvaring i det lilla badrummet där platsbristen oftast är det största inredningsproblmet. Godmorgon är däremot anpassad för det stora badrummet, där hela familjen skall få plats och samas. man kan bygga ihop sina egena kombinationer, lägga till, ta bort så att man får en lösning som passar just sitt eget hem perfekt. 

 En variant av Godmorgon serien visas i detta badrum som ligger ihop med sovrumet och garderoben i föregående bilder. Snygg blandning av svart, vitt och lila skapar en röd tråd mellan de olika rummen, snyggt, stilrent och sådär lagom maskulint.




Coolt och lite ovandligt med såhär stora väggskåp i badrummet. Riktigt snyggt tycker jag.



Resan i bilder



Nu äntligen kan man  börja ladda upp sina bilder. E4.an vid Jönköping är otroligt fin att köra då solen skiner.








Väkommen hem



Dessa två sötisar välkomnade mig hem ikväll. Carl jobbar fortfarande men snart, snart så får jag krama om honom också...

Mateus







Sitter och kikar på Mateus porslin. Skall önska mig det i 25 års present när jag fylle ri början av juni. Var på Mairo idag och kollade ut vilken färg jag vill ha, storlek på tallrikarna osv. Har bestämt mig för att börja med naturvitt som bas, önskar mig främst mattallriken med dekorkant,assietten med dekor samt den lilla snäckskålen. Har sedan tänkt att komplettera såsmåning om med färgen som är lite grå/lila

Lata mig



Varför kan det va så svårt att bara vara ibland?
Vill inget annat än att bara ligga i soffan och lata mig, men får liksom lite dåligt samvete av det. Men så tänker jag att detta har jag ju gjort mig förtjänt utav, jag har jobbat som en tok och har därför nu tagit ut semester. Då skall man lata sig. Sen tänker jag att jag borde träffa någon nu när jag är här "hemma" i blekinge. Men alla jobbar eller är upptagna med annat just nu så då återstår det ju bar för mig att umgås med mig själv, och göra det jag precis själv vill, med anara ord lata mig. I

allafall en stund till för sen skall jag möta upp Lena på stan och handla massa gott till kvällens tjejmiddag :)

♥ Rebecka


Semester

God morgon.

Sovit gott, drömt massor och vaknade vid halv nio, utvilad. det här med semester är et fint påhitt!

igår hälsade jag på Ellen och lilleman William (han var sjuk så vi var en runda hos doktorn :( ) sen blev det god middag med lax, sockerärtor och limesås och till det självklart våfflor. Så smarrigt!

Idag väntar en ganska lugn dag till en början, systeryster jobbar så jag skall läsa ur min bok som jag aldrig annars får tid till.Nu skall jag ta mig tid. Sen hälsa på Wille (carls systerson), äta middag med en tjejkompis och slutligen gå på modevisning här i stan. Carls lillasyster går "mannekäng" så då vill man gärna titta.

Tyvärr har jag inte min usb-sladd tillö kameran med mig hit och syrrans dator kan inte ta mitt minneskort så alla bilder jag tagit får snällt vänta med att bli publicerade tills jag kommer hem.

Nu kurrar magen, frukost!

Rebecka

Jag saknar mitt hjärta

... som är kvar hemma i Linköping   :(

Det är vår ute



...och jag är "hemma" i blekinge, Ronneby. Härligt att äntligen vara här, inte varit här sedan i julas och det är länge sen. Hoppas på att få träffa lille Wille, Emma och Magnus en stund idag. Som jag saknat dem!

Resan igår ner hit tog lite längre tid än planerat, kunde liksom inte låta bli att svänga inom IKEA i Jönköping på vägen, titta lite, prata med kollegor och ta sisådär 200 bilder (!). jo det är sant, massor med bilder blev det, först tog batteriet i kameran slut men som tur är hade jag mobilen så det fotades på hela vägen ut till parkeringen. Det är det som är så bra med andra varuhus, vi kan alltid hitta nya  bra lösningar, ideér, osv att inspireras av och förbättra vårt eget hus. Nu står ju vi mitt uppe i en möbelombyggnad men resten av huset hittade jag massor med nya bra grejer till...

Åt en Mcflurry med extra daim på vägen också, det är första i år, nu känner man våren i luften.

Nu skiner solen och det är dags att bege sig ut i friska luften, riktigt vårväder här idag, inte fel det inte.

♥ Rebecka


Morgonens Rebecka



Denna måndagsmorgon ringde klockan vid 06.00 och då skuttade jag nästan upp ur sängen. Eller ja först blev det ju lite gos med Chili och smilla i vanlig ordning ;) Sötaste kisemisarna i världen, nu har lilla Smilla börjat tvätta och ta hand om Chili också (inte bara tvärtom som innan) stolt blir man.

Denna vecka blir en kortvecka på jobbet då jag bara jobbar imorgon också sen har jag tagit semester resten av veckan, härligt. Skall styra bilen neråt blekinge, till familj och vänner, umgås, ladda batterierna och bara njuta av lite ledighet mitt i veckan. Lillebror har precis åkt till Åre så honom får jag tyvärr inte träffa denna gång, men vet att han har det hur härligt som helst uppe bland all snö.

Annars har dagen varit kanon, varit riktigt effektiv och prickat av många saker på "att göra listan", precis ätit en supergod middag med favoriten pancakes till efterrätt (vardagslyx så här en vanlig måndag) och nu väntar säsongspremiär av Nytt läge på tv3.

Ha en super bra kväll!

♥ Rebecka

Handplockat



En av Linköpings mysigaste inredningbutik heter "handplockat" och ligger på Storgatan. Här kan man strosa runt länge och inspireras av fina ting. Här finns "ha begär" i massor för den heminredningsintresserade, kanske något för mig ?!




Fina lampor och spegeln skulle sitta fint på vår vägg i hallen...



Detta skåpet skulle jag kunna göra mycket för att få. Tyvärr är priset lite väl högt och jag har egentligen ingen plats till det här hemma. Men hade jag haft ett stort hus skulle denna haft en given plats där...


Super fina lyktor. En sak som man aldrig kan få för många av, lyktor och ljus i all dess former.

Nu skall denna tjejen krypa ner i stora sängen här hemma och se klart på Beck filmen, sen blir det natti natti.

♥ Rebecka

Lite bilder från Spa

Spat som vi besökte i helgen hade sån otroligt fin inredning. Då det är ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell så fanns här många guldkorn som jag gärna hade tagit med mig hem. Fantastiska fåtöljer i alla dess former fanns i varenda hörn, föll lite extra för en som stod precis utanför vårt rum, men fick tyvärr inte med mig någon bild på denna, men gud så fin den va. Försökte få Carl att packa med sig den i sin resväska, men den var aningens för stor, och så kanske man inte skall bli tjuv  såhär på minisemestern ;)



En lite uppsnofsad tjej på hotellrummet precis innan middagsdags. Visst ser jag sådär överförtjust ut att Carl tar kort, not.



Älsklingen på upptäcksfärd på stooora hotellet.





Carl tar igen sig lite innan middagen. Denna "howardinspirerade" soffan har jag alltid haft ett gott öga till. Gillar skarpt den svängda formen samt "tassarna" till fötter. Fåtöljerna som syns i bakgrunden skulle jag inte heller tacka nej till ;)



En sån här schäslong skulle jag vilja ha hemma. Riktigt fin, kraftigt tyg och väldigt fin design.

Soffa i baren  Relaxavdelning  Stillben 

♥ Rebecka

Välkommen hem finaste Caroline



Nu har hon äntligen kommit hem från Thailand, min älskade vän Caroline. Vi har precis kört ett efterlängtat intensiv spinningpass tillsammmans, och det var riktigt riktigt härligt. Träningn har inte varit detsamma utan henne, men nu så äntligen är hon hemma igen :)

Som jag saknat dig, finaste Caroline.

♥ Rebecka

Den absolut godaste



Den absolut godaste trerätters middag jag ätiti i hela mitt liv intogs på bahotellets spa på fredagskvällen. Allt var komponerat så bra, portionerna var lagom stora och allt smakade så mycket. Åh blir sugen på det igen bara av att titta på bilderna.


Förrätten, pannakottan var himmelsk.


Varmrätten. Här var helt klart den halstrade rödingen en favorit. och macadamianötterna, det hade jag aldrig provat förr men de komme rhelt klart ätas igen.


Tillbehör till varmrätten. Sallad gjord på  mina favoriter, färsk sparris och sockerärter
till det supergod nypotatis (i mars vem kunde tänka sig)


efterätten. Himmelsk. Jordgubbarna smakade precis som de gör på sommaren :)

Tycker inte att bilderna gör middagen rättvisa men det är de bästa jag har. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att detta var kanon gott, helt fantastiskt, faboloso !

Rebecka

Detta är coolt

Ligger helt utslagna i vår stora säng och bloggar från carls nya mobil. Tekniken idag är rätt grym ändå. Har haft en helt underbar dag tillsammans, njutning varje minut och ätit den godaste tre rätters i hela mitt liv. Puss på er sötnosar. Rebecka

Nu drar vi...



Nu drar jag och älsklingen iväg till spa över helgen.

Härligt!

Hoppas ni med får en underbar helg allesammans.

Rebecka

Shopping


 Chinos MQ, rosa kofta HM och skor Scorett


Tuff skinnjack HM och så chili som springer förbi...




Kjol GinaTricot, linne HM


Likadan kjol som innan fast lite "roligare" med stooora prickar


Söt  mönstrad sommarklänning från GinaTricot. Denna kommer nog bli en favorit :)


Nya träningsbyxor från Nike (syns inte på bilden men de slutar neranför knäna) och gul baströja Gina Tricot

För utom allt detta blev det foundation Maxfactor, 3 st pärlörhängen från kicks, ett diadem kicks samt en svartögonskugga och en rosa rouge från MakeUpStore.

Summa sumarum " en helt fantastisk shoppingdag"

natti natti

Rebecka

JA, de passade!



Jag i mina nya fiiina svarta acne jeans. De var precis så snygga i verkligheten som jag anade och de sitter som en smäck! Hittade även denna fina rosa scarf idag. Riktigt vår/sommar fin.





Det blev verkligen en riktig shoppingdag idag. Brukar ju vara så,när man inte har tänkt sig att hitta något hittar man massor, i varje butik. Skall fixa lite här så kanske jag hinner lägga upp bilder på resten senare.

puss puss

rebecka

Ledig idag


Acne hex new black som jag skall kolla in idag

Hade jag helt glömt bort. Tur att Louise påminde mig igår annars hade jag glatt styrt mot jobbet idag, men nu väntar istället en underbart härlig ledig dag. Har haft sovmorgon med älsklingen, ätit lång frukost, gått en promenad och skall nu hoppa in i duschen. Efter det blir det sen lunch med carl på stan och lite shopping. Skall försöka hitta ett par nya svarta jeans (har spanat på acnes hemsida och hittat ett par jag kan tänka mig, håller tummarna för att de är lika snygga på som på bild), vill ha en löpartröja/jacka och ev kolla in nya sneakers för nu är våren här vilket innebär massor med prommisar och utomhusaktivitet :)

Me like

Hörs senare, förhoppningsvis med bilder på nya godsaker som får följa med mig hem ;)

Rebecka

Vi bygger om



Ja nu är verkligen ombyggnaden i full gång på jobbet. Bland alla gulklädda kollegor ser man var och varannanstans en äkta "byggjobbare" som susar förbi med vertyg i högsta hugg. Första avdelningen att byggas är KÖK och på fredag öppnar vi upp så alla kunder får titta på de sprillans nya köken. De kommer bli så fint, ett kök som vi är lite extra stolta över är vårt "Leila bakar på landet" kök, med lantliga grå köksluckor, turkos panel och en otroligt fin turkos, rosa mönstrad fondtapet. Mumma för ögonen kan jag bara säga, lovar att visa bilder så snart det är färdigt.

Annars har tisdagen rusat förbi i rasande fart. Halva dagen har jag ägnat åt att coacha och utbilda en kollega i sådant som jag jobbar med (detta är något som jag skall göra varje tisdag framöver för att stärka hans kompetens och arbetssätt) . Det är jätte roligt och väldigt givande att lära en annan människa något och se hur denne växer med uppgiften och den kunskap man förmedlar. Sen älskar ju jag mitt jobb så det skadar ju inte när man vill få någon annan att engagera sig i något. Resten av dagen har jag planerat för färdigställandet av nya köksavdelningen där vi skall köra en kraftsamling imorgon bitti.

Nu bli det tidags tv kväll för hela slanten. Tisdagar är det kanonbra saker på min vän dumburken, såsom bygglov,desperate housewives och christine. Så nu skall här slappas efter en hård arbetsdag ;)

♥ Rebecka

Lite nya påslakan



KAJSA ROSOR Påslakan 1 örngottMYSKMALVA Påslakan 2 örngott
KAJSA TRÄD Påslakan 2 örngottKAJSA BLAD Påslakan 1 örngott

Dessa fina påslakan i nya textilserien KAJSA finns nu på ditt närmaste IKEA varuhus. Kajsa är en av vårens stora textilnyheter på IKEa och det finns i mattor, påslakan, kuddar, plädar, osv.


En riktigt härlig dag



Har det varit idag. Tog lite sovmorgon såhär i början på veckan och var inte på jobbet förrän 08.30. Då sken solen och jag känner att snart så är det dags att börja cykla till jobbet. En del är ju duktiga och cyklar året runt men den viljestyrkan har tyvärr inte jag en isande morgon då regnet hänger i luften och bilen står fint parkerad utanför och liksom ropar lite inbjudande till en. Men snart, snart så skall jag köpa mig en ny fin cykel och börja trampa fram och tillbaks till jobbet, det ser jag fram emot.

Dagen har inneburit det vanliga en måndag, gått igenom flera uppföljningar, planerat för veckan och suttit i ett lönesamtal med chefen. Det gick riktigt bra, över förväntan faktiskt, så ikväll firar jag med lite god choklad och en stor kopp té. Inte mycket till firande kanske men gör dte med ett leende på läpparna :)

Ikväll är carl på hockeyn då LHC spelar 7:e avgörande här hemma i Linköping. Så jag , Chili och Smilla håller varandra sällskap framför dumburken (tv:n).

Ser fram emot onsdag då det blir tjejkväll igen. Nu har Karolina kommit hem från semestern också så vi är nästan fulltaligt igen, utom Caroline som fortfarande solar sig i varma Thailand. Tror dock inte att det går någon nöd på henne trots att hon missar en underbar kväll med tjejerna ;)

Stor kram till alla fina

Rebecka

Storstädning



ok, nu skall man väl ta tag i detta då, men orken finns inte riktigt där. Huvudet har lugnat ner sig lite, det är väl flertalet ipren i kroppen som äntligen gör nytta, men som sagt energi brist och halsont finns fortfarande där.

Men nu kör vi. Blunda och tänk på något annat så går det lättare....

Textil



Så här fin är vår entré till Linköpings varuhuset. Det är alltid lika härligt att använda mycket textil i olika interiörer och här visar vi mycket av textilserien OFELIA. Ofelia är en serie som är mycket vitt, vitt vitt och andra lite lugnare färger.



Ofelia skal påslakanset, ofelia filt, ofelia kuddar och en stor Malm säng i brunsvart.








Malm byråer i brunsvart, ofelia panellängder, Smycka tulpaner.






Expedit hylla i svartbrun med lådor, kuddar och plädar.

Helgen



Denna helgen har carls föräldrar varit här och hälsat på oss. Väldigt trevligt har vi haft det trots att jag varit lite sjukling. Huvudvärk och lite feber men det har gått vägen ändå. Igår blev det melodifestivalen precis som resten av sverige och efter det tittade vi på gamla avsnitt av timeout. Det skrattades högt kan jag lova, så att man fick kramp i magen, timeout borde de köra igen, det är så bra!

Nu jobbar carl och "päronen" (Carls föräldrar) har satt sig i bilen och styrt kosan neråt ronneby igen. Där förressten Gert Fylking och Robban Aschberg just nu håller hus och tar en paus i resan genom sverige till fots. Jag skall lägga mig och vila en stund nu och försöka återfå energin så att jag kan ta en riktigt storstädning av lägenheten senare idag. Det är dammråttor, katthår, smuts och annat skit i varje hörn känns det som. Här måste något göras. Hoppas Smilla och Chili kan ge mig ett hjälpande handtag (inte bara smutsa ner somde båda två är väldigt bra på ;).

♥ Rebecka

Världens bästa kristin



Kristin och jag ute i Linköpingsnatten för ett par veckor sen. Jag är en belkfis här iom man jämför med henne som var precis hemkommen från en långresa i Sydamerika.
Fick inte med mig några partybilder från fjällen, annars hade hon och jag väldigt trevligt där också.
(Kristin var med gänget från IKEA som också var i Sälen samtidgt som vi)

Man har alltid så skoj med  Kristin.
Hon är en sådan där underbar tjej som ler och skrattar hela tiden, och det smittar av sig.

All kärlek till henne ikväll

♥ Rebecka

J*vla kamera



Min kamera är verkligen en liten s-k-i-t sak ibland. Blir så frustrerad när bilderna som man tar int blir bra. Tror det är dags att köpa en ny snart. Ännu en kväll ensam då både sambon och vännerna flytt fältet. Carl är fortfarande i Sundsvall med jobbet och flera av "tjejerna" är på semester, avis på Caroline som är i Thailand och Karolina som får åka skidor denna vecka.
 
Saknar er very very mycket!



När man är ensam hemma får man lyxa till det med lite kvällsgottis framför tv:n.
I glaset finns det mitt favorit té, Masala chai från "Karls". Mumma för kroppen.

♥ Rebecka

Trogna Äpplarö



Äpplarö serien är en återkommande favorit i IKEA´s sommarsortiment. Finns fler olika stolar, bord, pallar, bänkar, solsäng,osv.



Lite grönt är alltid skönt. coola lampor som ligger på mattan. Går att använda utomhus i rabatten eller på gräsmattan, solcellsbelysning som laddas under dagen då solen skiner och lyser då det blir mörkt. Både miljövändligt och praktiskt.



En sån här hängmatta skulle jag vilja ha ute i trädgården och spendera lata dagar i :)



Dålig skärpa på bilden men ville visa er dessa fina "kassar" som finns i 2 storlekar i rött eller svart.

♥ Rebecka

Arholma



En av årets stora nyheter i sommarsortimentet på IKEA är serien ARHOLMA. Det finns olika moduler som man kan bygga ihop i flera kombinationer och soffan kan is tort sett se ut hur som helst. Anpassa efter det egna hemmt. Här har vi använt 2 hörnsektioner, 2 sektioner utan armstöd och ett bord (som även kan användas som en extra pall med dyna på). Över soffan har vi hängt upp ett nät som är väldigt collt och framförallt praktiskt om man skall sitta utomhus i sommar.



Arholma är gjort i brun konstrotting. Kan användad både utom och inomhus. Vädligt snyggt enligt mig. Skulle bara haft en större balkong.... :(



Arholma finn även i detta bord med glasskiva på och stolar. Finnas plats till 3 stolar på varje sida om  man vill.



Om cirka 2 veckor skall vi bygga en större miljö med hela ARHOLMA serien och då kommer jag självklart att ta massa bilder och visa er. För modulsoffan är verkligen kanonfin och så användbar då den ständigt kan förändra sitt utseende efter behov och utrymme.

Bra va!

Två dagens



Så här ser jag ut idag. Vädligt enkelt, bekvämt och sådär lagom snyggt.



Det här blir kvällens middag. Gäller att passa på när älsklingen inte är hemma för sushi är inte en av hans favoriter. Tyvärr säger jag som älskar det!

♥ Rebecka

Ny kategori- IKEA!



Eftersom jag har världens bästa jobb tänkte jag att det är ju inte mer än rätt att jag delar med mig av mina dagar här i bloggen. Så förbered er på en ny kategori, "jobbet på IKEA" helt enkelt.

Kommer visa mestadels bilder på interiörer, produker och fina kampanjer som vi bygger upp runt om i varuhuset.

Till att börja med har jag tagit lite bilder på vårt fina sommarsortiment som precis anlänt till varuhuset.
Några bilder i taget, vi bröjar med grönt. Vilket är sommarens färg. Härligt tycker jag då detta är en favorit som alltid gör en på gott humör tycker jag.


Kvarnö stol med Lövö dyna och Grenö kudde i limegrönt. Snyggt!


Mynta amplar i limegrönt. Finns även i vitt och svart. pris 129:-
Snygga konstgjorda växter är ett hett tips då man vill liva upp lite där hemma. det ger genast mer liv i inredningen och skapar en känsla av färg. Dessa heter Fejka örter, priset 59:-



Kvarnö bord med fin plåtplatta i mitten som gör bordet lite speciellt. Årets sommar "smågrejer" sortiment heter SOLIG och här ser ni Solig assietter i två storlekar och Solig lykta (lyktan finns även i 2 större storlekar)

Så det var allt för denna gång. På återseende.

Vad tycker ni om den nya kategorin förresten?

♥ Rebecka

Ont



Ont i ryggen ikväll. Känner av en sträckning som jag fick då syrran och jag skulle åka lift och den drog till så in i norden precis vid start. Kunde knappt hålla balansen och ryggen blev ett  > (aj, aj, aj)

Hittar ingen bra ställning att sitta/ligga i heller. Tror jag skall försöka med sängen. Inga större utsvävningar denna måndagskväll med andra ord.

Kram på er!

Back to work


Så här glad blir man av att få starta sin arbetsdag på IKEA.

Vardagen kanske inte är så dum ändå. Imorgon väntar en sån där härlig arbetsdag som jag faktiskt längtar till ( tro det eller ej men jag är oftast vädligt glad när jag går till jobbet). Skall bli spännande att se vad som har hänt med ombyggnaden under veckan som jag varit borta, hur sommarbutiken har tagits emot av våra kunder och om det är någon vänlig kollega som saknat mig.

Man vill ju känna sig behövd, inte oumbärglig, men behövd. Det är som när jag ibland får för mig att ta lite sovmorgon, då brukar självkänslan få sig en ordentlig kick då man kommer till jobbet. Det har flera gänger hänt att jag mötts av glada tillrop från kolleger i form av

" Åh är du äntligen här, hur skall vi göra här, vad är tanken med den där, hur löser vi detta..."

" Vad härligt att du svarar i din telefon, vi har saknat dig här på morgonen"

eller som när jag kom in på kontoret härom veckan och min chef Magnus drog en lättnandes suck och utbrast i ett leende

"Där är du ju, vad glad jag blir att du är här...."

Det kan man kalla en kick för självkänslan. Mina arbetskamrater är tillhör verkligen de bästa. Kan ärligt säga att allt ni hört om "IKEA andan" och att personalen har en otrolig gemenskap, det stämmer. Sån lyckans ost jag är som får jobba i denna härliga gemenskap. Finare människor får man leta efter, vilken energi, empati och engagemang för sitt arbete.

Vi jobbar efter ledordet "Tillsammans är vi starka"


Hemma igen...



.... från ett snöigt sälen och Tandådalen. Har haft en ritiggg kanon vecka med bra skidåkning, afterski, sällskap , lite fest och en hel del lugn och ro hemma i lägenheten.




Vi bodde mitt i backen vilket underlättade när man skulle ut på morgonen och in för lunch, ut igen, in och så vidare



Det blev inte mycket till sol denna vecka tyvärr men skidåkningen var bra ändå. Mycket snö.

Senare delen av veckan kom ett glatt gäng från jobbet upp och gjorde oss sällskap och backen osäker (!)

Vi hade det kanon. Kort och Gott.

Nu behöver jag packa upp lite här och  komma iordning inför veckans bravader )

Kul att va tillbaks förresten. har saknat er!

♥ Rebecka

nattuggla



sitter uppe sent och väntar på att vi snart skall åka. Vi tittar på Bjrön Gustavssons dvd och skrattar högt alla tre (jag, storasyster och lillebror). Mamma, pappa och Carl ligger i sovrummet och snarkar högt ;)

Årets skidresa kommer inte bli detsamma  då inte Carl kan följa med pga av jobb och skola :(
Saknar honom redan känner jag. Min 'älskling.

Får se hur mycket bloggande det blir på semestern. Jag skall först och främst njuta av ledighet och familjen. Så här efter ännu en riktigt tokstressig vecka på jobbet kunde det inte komma lägligare med semester. Jag skall njuta med både kropp och själ, jag är ledig i en hel vecka nu. Mmmm... vilken härlig känsla

Den håller vi fast vid tycker jag

God natt på er

♥ Rebecka

RSS 2.0