Personligt

engångskamera = skit

I somras när vi var på öland ett tjejgäng så vatt vi bjudna på en fest ¨på STRAND Borgholm som anordnades av Jägermeister. Riktigt skoj hade vi med god mat och dricka. Men sällskapet var ändå det bästa, mina girls. Det delades flitigt ut engångskameror på denna tillställning och de gick  varma hela kvällen. Lämnade in mina för framkallning förra veckan och hämtade ut dem idag, eller min älskling hämtade dem, tack vännen. Eftersom man haft digitalkamera så länge så har man nästan glömt hur det är när de framkallade bilderna kommer, spänning, förväntan, man liksom kan inte bärga sig. och vad hittar jag i kuvertet, jo 6 riktiga kort (och kvalitén på dessa skall man inte skryta med) och resten var bara att kasta i soporna direkt, helt svarta.

Så tråkigt, vet att vi hade så skoj den där kvällen och att vi fotade flitigt på allt och alla. Ville så gärna ha fler kort från denna semestern, fler minnen.

jävla skit också.


Kommentarer
Postat av: Lollo

NEJ! Fy fan vad trist. Usch, vad ledsen jag blir. Jag har inte ens lamnat in min an, men da borde jag val inte forvanta mig sa mkt...

2008-11-09 @ 12:30:09
Postat av: Alina

Hoppas du får en fin dag! :)

2008-11-09 @ 12:34:50
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0