Personligt

Löning, höstlov, dåligt väder = tokig dag på jobbet

Ja idag kan man väl säga att halv Linköpings befolkning vallfärdade till IKEA. Är helt slut, ont i ryggen, trött i huvudet och alldeles färdig efter denna  långaaaa söndag. Men skoj har det varit,alltid lika kul att jobba helg, det händer så mycket och man får möta otroligt mycket människor. Idag har de flesta på gott humör, man hälsar på så många som möjligt, ler lite extra till de som ser lite slitna ut och försöker göra allt för att vara en "hjälpande hand" till de som behöver det.
Det är så coolt att se vad ett leende kan göra med den trötte shopping kunden, plötsligt så skiner ett leende upp tillbaka, och min dag är fulländad! Härligt när man är glad.Ännu härligare när man kan göra andra gladare.

Annars väntar en hektisk vecka. Mycket skall planeras och isjösättas på jobbet, vi KANSKE skall hämta en liten tjej till chili (berättar mer när allt är säkert) och Carls lillasyster kommer hit imorgon och stannar några dagar. Det ser vi fram emot. Skall ha en soft kväll i soffan nu. Vila lite och ladda energi inför veckan som komma skall.

♥ Rebecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0