Personligt

Filmtips!



Igår kväll såg C och jag filmen "Taken" här hemma och den berörde mig otroligt mycket. Har hela dagen gått och funderat på handlingen och flera olika episoder och spelats upp i mitt huvud.

En väldigt gripande film som verkligen berör!

Man kan inte låta bli att tänka att sådant här faktiskt sker ute i vår värld dagligen. Att bli kidnappad, nerdrogad och såld är nog bland det värsta som kan hända en människa.


Bryan Mills (Liam Neeson) är en man som under en längre tid försummat sin dotter (Maggie Grace) pga sitt fd jobb som CIA-agent. Detta vill han gottgöra, så nu lever han som förtidspensionär och försöker göra allt för att deras kontakt ska bli starkare. Men det är inte lätt att släppa på gamla rutiner, så när dottern tillsammans med en vän vill åka till Paris ett tag blir han väldigt orolig och är verkligen emot det. Det finns ju så mycket faror därute i världen.

Till slut går han med på det och dottern hinner knappt komma fram till lägenheten där hon ska bo i Paris förrän hon och hennes kompis blir kidnappade. Nu är det upp till Bryan att rädda sin dotter med hjälp av sina agentkunskaper. Och han har enbart 96 timmar på sig innan hon säljs som prostituerad och försvinner för alltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0