Personligt

Inredningsspan i Fjällbacka & Grebbestad

                                 


Idag har vi ägnat oss åt inredningsspaning i flera små mysiga butiker i lilla Fjällbacka och Grebbestad längs västkusten. Verkligen min stil i de flesta butiker där man kunde hitta bl a saker från Bruka design, Gripsholm, DAY Home, Cult design, Marimekko och Mimou. Mycket till det marina hemmet då det såklart finns väldigt mycket seglare bland de som besöker de små kustbyarna. Vi har ju lite marint i vårt badrum hemma så det blev faktiskt ett köp av en "livboj" i mörkblått och vitt med texten Welcome aboard som skall få pryda väggen bakom toalettstolen som idag ekar tom.



                            

Nu har vi börjat vår resa neråt till Blekinge igen och inatt sover vi vid en liten sjö utanför Jönköping. Västkust semestern är snart slut för denna gång och det är många fina minnen som vi tar med oss hem att tänka på då kyligare vindar råder om några månader. Vi pratade idag om att vi tycker att vi har haft väldigt bra väder på vår semester i stort de senaste 3,5 veckorna. Lite regn men framförallt väldigt mycket sol och vi har legat vid strand och klippor flera dagar, umgåtts med fina vänner och latat oss sådär mycket som man skall på sin semester.

Nu väntar en helg med konsert samt dop för Carls systerdotter, lilla Lou Vera Stina. Så vi hoppas att det regn som nu sköljer över Sverige skall försvinna illa kvickt så att vi kan njuta riktigt ordentligt de här sista dagarna på denna semestern. På måndag styr jag åter igen stegen mot det stora gulblå huset, fylld av ny energi och förväntan på vad denna hösten skall erbjuda.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0