Personligt

Härliga lördag!



Dessa fina rosor pryder vårt matbord. Fick dem av C i måndags på alla <3-dag och de blir bara finare och finare för varje dag.

Startade denna lördag på ett alldeles underbart härligt sätt. Vaknade utvilad vid nio-tiden och halv tio steg jag utanför porten för en löprunda längs vattnet. Solen strålade verkligen vilket var tur det för termometern visade på -17 grader (!), verkligen superkallt men hade tagit en extra halsduk kring hals och mun för att slippa andas in för kall luft.

Det låter konstigt att det kan vara härligt att springa i så kallt väder men det är bara den första km som det känns lite i hals och lungor, sedan infinner sig ett sådant lyckorus som jag önskar varje människa skulle få uppleva dagligen. Att sprinag i sin egen takt, med bra musik i ögonen (hittade riktigt grymma rocklåtar igår på spotify) och med solens strålar i ansiktet. Känslan av att det enda sättet att hålla värmen på en acceptabel nivå är att röra på sig, stannar du så fryser du, vilket verkligen är en morot för att hålla igång när du väl kommit ut.

Nu ligger en god frukost i magen och vi funderar på vad vi skall ta oss för denna lördags eftermiddag.

Ikväll blir det ut på stan för min del me dnågra fina tjejer och här hemma vankas det grabbkväll.

♥ Rebecka

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det låter lite konstigt med musik i ögonen men det kanske är en ny trend i storsta´n? Kram!

2011-02-19 @ 18:51:23
Postat av: Rebecka

Ja mamma det är så vi gör här uppe;)



Hade lite bråttom där, som vanligt alltså...

2011-02-19 @ 19:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0